Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

Μα πόσο ανθέλληνες και γραικύλοι είναι τα "ορφανά του Στάλιν"..;Η Παπαρήγα καλεί σε εξέγερση τα λαθρο-ΟΡΚΣ


Τελικά όντως τους....μαύρισαν τους κομμουνιστές!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καλύτερο όλων όσων είπε η μπολσεβίκα, σταλινοφρουρός Παπαρήγα, ήταν ότι θα πρέπει να κάνει άμεσα κινήσεις η Κυβέρνηση για τη "λεκτική βία" που ασκεί η Χρυσή Αυγή και οι "κακοί ρατσιστές" Έλληνες εναντίον των μεταναστών... 
Σε αυτή την περίπτωση επιτρέπεται για τους προλετάριους να ασκηθεί κατασταλτική βία από το "ιμπεριαλιστικό καθεστώς" και τις "δυνάμεις καταστολής=Αστυνομίας"..;
Στις επόμενες εκλογές σας βλέπουμε στο 2%...Και θα έχετε τόσο μόνο και μόνο γιατί πολύ απλά στην περίπτωσή σας ισχύει ο νόμος της "κληρονομιάς" της...μαλάκυνσης!(90 χρόνια προπαγάνδα είναι αυτή)

Προφανώς τους πείραξε η ζέστη εκεί στον Περισσό αλλιώς δεν εξηγείται τα όσα είπε η γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας σε κάποιο φεστιβάλ μεταναστών που πραγματοποιήθηκε στα Πατήσια. Την ώρα που άλλα κόμματα δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες το ΚΚ Ελλάδας επέλεξε να δείξει την αλληλεγγύη του στους… ξένους, που πρακτικά έχουν εισβάλει στη χώρα.
Μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στο φεστιβάλ, εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τους μετανάστες που οδηγήθηκαν με «τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών» υπογραμμίζοντας παράλληλα την αντίθεσή της στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.
Δηλαδή κατά την γ.γ. του ΚΚ Ελλάδας, οι....
πρώτοι μετανάστες που κατά εκατοντάδες χιλιάδες συνέρευσαν στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετά την πτώση του κομμουνισμού ήρθαν εξαιτίας και των «φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων», αλλά και της πείνας όπως και διωγμών, καθώς πόλεμος δεν υπήρξε. Έτσι κατά την Αλέκα Παπαρήγα ο κομμουνισμός που επικρατούσε στις χώρες αυτές ήταν ένα «φασιστικό και δικτατορικό καθεστώς».
Ειπώθηκαν όμως και άλλα. Στις θέσεις του ΚΚ Ελλάδας έτσι όπως τις ανέλυσε η γ.γ. του κόμματος αναφέρθηκε επίσης:
«Η ανάγκη για αγώνα  ώστε Έλληνες και αλλοδαποί εργαζόμενοι μετανάστες να δρουν ενεργητικά στα εργατικά σωματεία, στις επιτροπές ανέργων με κοινό αγώνα κατά των δολοφονικών επιθέσεων των ναζιστικών οργανώσεων, των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών καταστολής».
Δηλαδή με άλλα λόγια ακόμη και άνεργοι λαθρομετανάστες, αλλά και αυτοί που εργάζονται έχουν το δικαίωμα κατά το ΚΚ Ελλάδας, να ξεσηκωθούν κατά της Αστυνομίας –γιατί κατά το ΚΚΕ η Αστυνομία είναι κρατικός μηχανισμός καταστολής- και χωρίς να διευκρινίζεται το μέγεθος του αγώνα αυτού. Έτσι όποιος λαθρομετανάστης εισβάλει στην Ελλάδα, μπορεί να ανά πάσα στιγμή να ξεσηκωθεί ενάντια στο Ελληνικό Κράτος ενάντια στους ίδιους τους Έλληνες στην ουσία!
Και αυτό κατά το ΚΚ Ελλάδας είναι δικαίωμά του!
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου όσοι έκαναν τέτοιες προτάσεις  θα είχαν το λιγότερο μηνυθεί και οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με όλα αυτά τα εξοργιστικά που αναφέρουν, όχι όμως και εδώ, στη χώρα της απόλυτης ασυδοσίας και της μόνιμης… αφασίας.
Τέλος η  γ.γ. του ΚΚΕ είπε επιπρόσθετα:
Σημείωσε ότι πάγια θέση του ΚΚΕ είναι ότι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί και καταπιεσμένοι στις χώρες τους, πρέπει να μένουν σε αυτές, γιατί αυτοί αποτελούν πολύτιμη δύναμη αγώνα «για να πολεμούν τις δυνάμεις κατοχής, τους ξένους αλλά και ντόπιους δυνάστες, να πολεμούν το σύστημα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και καταπίεσης».
Όσο και να φυλάσσονται τα σύνορα, πρόσθεσε, όταν οι λαοί λιμοκτονούν και πεθαίνουν τότε υπάρχουν πάντα τρόποι και τρύπες, όπως και δουλέμποροι για να μη σταματά το κύμα.
(σημ. λες και φυλάξαμε ποτέ τα σύνορα στη χώρα αυτή για να ξέρουμε)
- Παρέμβαση της κυβέρνησης και δικαιοσύνης κατά της λεκτικής και σωματικής βίας της Χρυσής Αυγής
 - Μηδενική ανοχή απέναντι στα εγκληματικά κυκλώματα που στρατολογούν εξαθλιωμένα άτομα, και έλληνες και μετανάστες.
- Διαφωνία απέναντι στις θέσεις των άλλων κομμάτων και της κυβέρνησης που λένε ότι ευαγγέλιο για την πολιτική τους είναι η κοινή Μεταναστευτική Πολιτική της ΕΕ, από την στιγμή που η ίδια η ΕΕ περιπλέκει και οξύνει το ζήτημα και λόγων των εσωτερικών κρατικών ανταγωνισμών, δυσκολεύει την μετακίνηση των μεταναστών και προσφύγων να πάνε σε κράτη - μέλη της.
- Φύλαξη των συνόρων αλλά όχι από τη Frontex, (σημ. από ποιον τότε;) ριζική αντίθεση και απειθαρχία στον Κανονισμό Δουβλίνο 2 και τη συνθήκη Σένγκεν.
- Yπερ της αυτοδίκαιης κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας για τα παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα με αίτησή τους μετά την ενηλικίωση όπως ισχύει στην Ιταλία. Υπέρ της εγγραφής των παιδιών που γεννούνται ή μεγαλώνουν στην Ελλάδα σε ειδικά δημοτολόγια, με απολύτως ίσα δικαιώματα.
Tέλος πρότεινε μερικά άμεσα μέτρα ανακούφισης όπως:
- Διευκόλυνση της εξόδου των μεταναστών – προσφύγων προς τα κράτη - μέλη της ΕΕ που επιθυμούν.(σημ. τουριστικό γραφείο η Ελλάδα, σας πάμε όπου θέλετε όπως θέλετε)
- Δημιουργία ανθρώπινων, ανοικτών, υγιεινών και δημόσιων χώρων προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών, όπου θα παρέχονται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, προληπτικές εξετάσεις και αν χρειάζεται να γίνονται εμβολιασμοί. ( σημ. τους οποίους θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος βέβαια)
- Νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει βασικούς δεσμούς με την χώρα, έχουν δημιουργήσει οικογένεια.
-Καμία συμμετοχή ή διευκόλυνση εκ μέρους της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, π.χ. Συρία. Να επιστρέψουν τα ελληνικά στρατεύματα , να κλείσει η βάση της Σούδας.
Σημ. η λέξη «στρατεύματα πάντα δημιουργεί εντυπώσεις. Στην ουσία πρόκειται περί 122 ανδρών του Μηχανικού που παράγουν εξαιρετικό έργο στην Καμπούλ με την κατασκευή σχολείων, δρόμων, και έργων υποδομής για τους εξαθλιωμένους κατοίκους και μακάρι να συνεχίσουν έτσι, -αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά της ΕΛΔΑΦ- και άλλων τόσων περίπου στο Κόσσοβο. Αυτά είναι τα περίφημα «στρατεύματα».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

55 σχόλια:

  1. Απολίθωμα της ιστορίας αυτό το κόμμα...τους υπόλοιπους ψηφοφόρους του θα τους απορροφήσει ο Σύριζα και θα μας απαλλάξουν επιτέλους από την 90χρονη θλιβερή τους παρουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ14 Ιουλίου 2012 στις 12:48 μ.μ.

    Ευτυχώς για εμάς - και για την Πατρίδα μας - η μαλάκυνση των κομμουνιστικών εγκεφάλων φαίνεται μη αναστρέψιμη.

    Όσο συνεχίζουν τις λαθρολαγνικές παπαριές τους, τόσο θα σπρώχνουν τους Έλληνες εργάτες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Συνεχίστε έτσι, σύντροφοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτες ειναι οι ιδεολογικες θεσεις των εβραιομπολσεβικων εδω και 150 χρονια, γιαυτους ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχουν εθνη και φυλες, μονον ταξεις.
    Αυτα να τα βελπουν οι υπανθρωποι ψηφοφοροι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ο διεθνισμος σας ειναι μερος του εβραικου εθνοκτονου δίπολου, εβραιομπολσεβικισμος-εβραιοκαπιταλισμος.
      Εβραιομπολσεβικοι εχθροι της ανθρωπότητας, υστατη συνεπεια της υπανθρωποτητας, εβραικο νοητικο νοσημα, ιουδαικα κτήνη, αποκύημα εβραικης νοσογενειας.
      Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Το αεροπλάνο για τον επίγειο παράδεισό σας, τη Βόρεια Κορέα, έχει πολλές θέσεις κενές( Τυχαίο;;; Δε νομίζω....). Αφού ο εθνικισμός μας είναι μια παγίδα γιατί δεν πας να μείνεις στη Βόρεια Κορέα που σου παρέχει ακριβώς αυτά που ονειρεύεσαι ιδεολογικά; Γιατί κανείς από σας δεν έχει βγει ποτέ να πει: ''Ακούστε, εγώ δεν έχω πατρίδα δε μου λέει τίποτα η λέξη ''Ελληνας'', σας παρατάω και πάω να ζήσω στον παραμυθένιο κόσμο του υπαρκτού σοσιαλισμού που επί χρόνια ονειρεύομαι'.....Υπάρχει κανείς από σας να έχει τα ''φρύδια'' να το πει;; Η απάντηση μάλλον δε θα δωθεί ποτέ...........
      Υ.Γ Μην ξεχάσεις να ανάψεις το καντηλάκι του 'Πολυαγαπημένου Ηγέτη' που έδωσε τα πάντα για την εργατική τάξη...

      Διαγραφή
    4. Και η Ευρώπη έτσι όπως τη κατάντησαν δεν είναι πολύ καλύτερα τώρα ο λόγος που είχε ένα επίπεδο ζωής ο κόσμος ήταν εξ'αιτίας του αντίπαλου δέους της δύσης που ήταν οι σοσιαλιστικές χώρες τωρα φάτε το καπιταλισμό σας!

      Διαγραφή
    5. Τοσην ωρα αναλύουμε τα πως και τα γιατι οι εβραιοκαπιταλιστες ειναι ενα σωμα μια ψυχη με εσας τους εβραιομπολσεβικους,οι ιδιοι αποδέχεστε την "συνεργασία των λαων" την οποια και γιορτάζετε, αλλα συνεχίζεις το ιδιο τροπάρι αυτιστικέ υπάνθρωπε.

      Διαγραφή
  5. O κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι και ο μεγαλοαστός ο πλούτος ανήκει στην εργατική τάξη και όχι στους αστούς ψευτοπατριώτες όπως της χ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!

      Διαγραφή
    2. "Αστους" λεει το εβραικο ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ.
      Ποιοι παράγουν "πλουτο" σε μια χωρα που το μονον που κανει ειναι να προσφέρει υπηρεσίες ρε ξεφτιλισμένε εβραιομπολσεβικε ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ, ποιοι ειναι οι "εργατες" ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ εβραιομπολσεβικε ΧΙΜΠΑΤΖΗ, στο Ελλαδικο κρατος?
      Ποιος ειναι "πατριωτης" ρε ελεεινο εβραιομαρξιστικο πυορροϊκό ΑΠΟΣΤΗΜΑ, ο "πατριδα μας ολη η γη" και οι "προλετάριοι δεν εχουν πατριδα", και εκτος απο τους Πακιστανους και τους λοιπους εισβολεις επιβητορες σας, ποιοι στην Ελλαδα δεν ζουν εντος αστικών κεντρων και δεν εχουν ιδιοκτησία, οταν η Ελλας ηταν η χωρα με το μεγαλυτερο ποσοστο ατόμων με ακινητη ιδιοκτησια στην κατοχη τους?
      Δεν έχετε την παραμικρη ιδεα των ορισμων των λεξεων που χρησιμοποιείτε σαν καλα αυτιστικα εβραιομαρξιστικα απολιθώματα, και αναπαραγάγετε λεξεις κενες νοήματος, εν ειδη κομματικής αργκο 150 ετών, εννοιών οι οποιες ίσχυαν επι Ραβινου Μαρδοχαι(του εβραιου γεννήτορα σας).
      Ειστε ενα ιστορικο παράδοξο, εχετε πεθανει και ζειτε νεκραναστάσεις.
      Οσο "πατριωτης" ειναι ενας διεθνιστης, αλλο τοσο ανθρωπος ειναι ενας πιθηκος,
      οσο Ελληνας ειναι ενας εβραιομπολσεβικος, αλλο τοσο ειναι και ενας Ινδονησιος.
      Αρκετα πια με το εβραιομαρξιστικο καρκίνωμα, ηρθε η ωρα να μάθουν οι μαζανθρωποι τι εστι εβραιομπολσειβκισμος, ενα αποκύημα, εθνοκτονας εβραικης συλλήψεως, ενα νοητικο ΝΟΣΗΜΑ.

      Διαγραφή
    3. Τη χώρα αυτή χιτλερικό κατακάθι τη κατάντησαν έτσι οι αστοί αφέντες σου ναι αυτοί που μιά ζωή προσκυνάς και γλύφεις. Εγώ είμαι περήφανος να πώ ότι είμαι μπολσεβίκος εσύ όμως ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι ναζί διότι έτσι δέ θα είσαι πολιτικά ορθός. Οι δικοί σας επιβήτορες σας την εποχή της κατοχής ήταν οι φρίτσιδες της κομαντατούρ ξέρεις εσύ εκεί που κάνατε πιάτσα και περνούσατε καλά την ώρα που ό λαός πεινούσε. 'Άκουσε λοιπόν ανεγκέφαλε φασίστα που επαναλαμβάνεις ότι λέει ο αρχηγός σου στη βουλή. Εργάτης δέν είναι μόνο αυτός που δουλεύει στο εργοστάσιο αλλά όποιος δεν έχει δικά του μέσα παραγωγής συνεπώς και αυτοί που δουλεύουν στο τομέα των υπηρεσιών αλλά οπως καταλαβαίνω είστε ρατσιστές και με τους εργαζόμενους. Όσο αφορά τον ποιόν πήρανε χαμπάρι αυτό φένεται απο τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή του βουλευτή σας επικρατείας Παπά που είπε ότι εμείς θα κάνουμε fast track μόνο για Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες. Όσο αφορά το ποιός είναι απολίθωμα αυτό φένετε απο το πόσο επίκαιρες είναι οι ιδές του Μάρξ και πόσο αναγνωρίζονται παγκοσμίως κυρίως απο τη νεολαία βέβαια οι δικές σας είναι ποιό φρέσκες μιάς και ο αγών μου του Χίτλερ γράφτηκε πολύ αργότερα. Κατάλαβες φασιστικό κατακάθι άντε κάνε μόκο και γύρνα πίσω στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας που είσαι απο το 1945. Αυτό που λές για το Ραβίνο Μαρδοχαί υπάρχει μόνο στη νοσιρή φαντασία σου.

      Διαγραφή
    4. Αστικό κόμμα είναι το ΚΚΕ που τσεπώνει τόσα χρόνια τις κρατικές επιχορηγήσεις (μαζί με τα άλλα αστικοκαπιταλιστικα κόμματα, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που τις επιστρέφει στον λαό) απο τον ιδρώτα του δοκιμαζόμενου Έλληνα, με τις δεξιότατες τσέπες των πολιτικών του και την εφαρμογή του μνημονίου (απολύσεις, μειώσεις μισθών) στις επιχειρήσεις του(Ριζοσπάστης, 902). Οι χρυσαυγίτες ποτέ δεν ντράπηκαν να πουν τι είναι. Είναι Έλληνες Εθνικιστές. Και πολιτικοιδεολογικοί απόγονοι αυτών που πολέμησαν στις τάξεις του ΕΔΕΣ. Εξάλλου οι κομμουνιστές ήταν σύμμαχοι των ναζί εώς ότου τα <> ο Χίτλερ με τον Στάλιν. Ούτε προέρχονταν απο τον εθνικιστικό χώρο κάποιοι σαν τον Τυρίμο ή τον Μανωλέα (μεγαλοστελέχη του ... ΚΚΕ). Όσο για τον μαρξισμό, οι ιδέες του είναι τόσο επίκαιρες όσο ήταν και την εποχή του αποτυχημένου υπαρκτού σοσιαλισμού. Το ΚΚΕ οδεύει πρός τον εξωκοινοβουλευτικό σκουπιδοντενεκέ, εκεί όπου ανήκει άλλωστε.

      Διαγραφή
    5. Τώρα είστε και με τον ΕΔΕΣ! ο Πυρομάγλου ήταν υποψήφιος βουλευτής με την ΕΔΑ. όσο για τη χ.α είναι εθνικοσοσιαλιστές και ο ΕΔΕΣ ήταν δημιούργημα των Άγγλων ώς αντίπαλο δέος των αστών στο ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Δε θα σας αφήσουμε να πιαστείτε απο πουθενά.

      Διαγραφή
    6. ΜΙλαει ο εβραιομπολσεβικος για τον ΕΔΕΣ, και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ηταν δημιούργημα της Μοσχας και των εβραιων μπολσεβίκων, και ενα σωμα μια ψυχη στον αγώνα των εβραιομπολσεβικων-εβραιοκαπιταλιστων ,κατα του εθνικοσοσιαλισμου.
      Μεχρι το 1944 η βασικη χρηματοδότηση των εβραιομπολσεβιωκν σφαγέων Ελληνων ,ληστοσυμμοριτων καρκινωμάτων του ΕΑΜ γινοταν απο....τους ΑΓΓΛΟΥΣ, εβραιοκομμουνιστικο ΑΠΟΣΤΗΜΑ.
      Και τελικα ο Πατερουλης που τα συμφώνησε στην μοιρασιά με τα αδέλφια του τους Εβραιοκαπιταλιστες, κρέμασε τους εγχώριους , συμμορίτες, δολοφονους εγκληματιες, Σνοφιτες-εαμοβουλγαρους, σφαγεις Ελληνων και τους άφησε μονους τους να πραγματώσουν την Σοβιετοποιηση της Ελλαδος. Φυσικα πηραν φωτια και τσεκουρι.
      (Ασχετα εαν αργότερα προδόθηκε ο αγώνας των πολεμιστων της Ελλαδος του Εθνικου στρατου δηλαδή , και παραδόθηκε η εξουσια της χωρας απο τους εβραιοκαπιταλιστες σε εβραιομπολσεβικους οπως ο Τσιριμώκος,φυσικα για μετα την μεταπολίτευση δεν το συζητάμε καν μιλαμε για νεοσοβιατια.)
      Τι να πιαστούμε ρε ενεργε θάνατε, εχθρε της ανθρωποτητας, μιαρε εβραιοκομμουνιστικε ΒΑΚΙΛΕ

      Διαγραφή
    7. Δηλαδη ο αγροτης εβραιομπολσεβικε που δουλεύει στο ΧΩΡΑΦΙ του δεν εργαζετε ε?
      Αλλα τι να πουμε τωρα, αλλωστε οι εβραιοι τυπου Λαζαρ Καγκανοβιτς δεν αφησαν αγροτη για αγροτη με ιδιοκτησια ζωντανο στην Ουκρανια επι Χολοντομορ, καμια 20 εκατομμυριακα εφαγαν αυτος και η εβραικη του παρεα και μετα τα εκαναν κολχοζ για να κανουν οι εβραιοι της Poale Zion το κρατος του Ισραηλ στην Ουκρανια!.
      Φυσικα ειναι καταφανες οτι ουτε τις ορολογιες που χρησημοποειται δεν γνωριζετε ρε αποστηματα , ουτε την αναπροσαρμογη της εβραιομαρξιστικης παραφιλολογιας απο προλεταριους σε "εργατες" δεν εχετε κατανοησει.
      Ο προλεταριος δεν εχει μεσα παραγωγής και γενικώς ιδιοκτησία, βασει εβραιου Μαρδοχαι.
      Ο εργάτης δεν υπόκειται σε αυτον τον ορισμο ξεφτιλισμένοι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ο εργάτης εχει και πατριδα και ιδιοκτησία, αλλιως δεν ειναι εργατης ειναι δούλος τους διεθνους εβραικου μπολσεβικου-καπιταλισμου, η μονοι ταξικοι σας "αδερφοί" στην Ελλαδα ειναι οι εισβολείς, που δεν εχουν τίποτα απο τα δυο και μπορουν να αναγορευτούν αβίαστα βάσει της αντιανθρωπινης εβραιομαρξιστικης νοήσεως του κοσμου , οχι εισβολεις, αλλα "προλεταριοι", παμε να ειναι και ας ειναι και απο το Τιμπουκτου ο "ελληνας εργάτης".

      Διαγραφή
    8. Καλά μιλάμε είσε εντελώς άσχετος απο οικονομικά όπως και όλα τα φασιστικά αποβράσματα. Το μόνο που ξέρετε είναι να μαχαιρώνεται μετανάστες. Ο εργάτης δεν έχει πατρίδα είτε το θέλεις είτε όχι και αυτό αποδεικνύετε απο τη μετανάστευση επι αρχαιοτάτων χρόνων εργάτης είναι αυτός που δέν έχει μέσα παραγωγής και κανείς εργάτης φασιστικό κατακάθι δέ μπορεί να είναι και εθνικά ελεύθερος όταν είναι σκλάβος στο αφεντικό του. Όσο αφορά τους αγρότες ταγματασφαλίτη προδότη και εκεί υπάρχουν τάξεις επειδή υπάρχουν οι μεγάλοι αγρότες αλλά και οι φτωχοί. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ?!! ΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    9. Εγώ βρομιάρη φασίστα μπορώ να μιλάω για ΕΔΕΣ διότι έγινε κοινή επιχείρηση στο Γοργοπόταμο ξέρεις τότε που σας γαμήσαμε. Όσο αφορά τη χρηματοδότηση του ΕΑΜ φυσικά και ανήκε στο στρατηγείο της Μέσης Ανατολής εφόσον είμαστε σύμμαχοι και με άλλους λαούς έτσι ώστε να σταματήσουμε τη ναζιστική σας χολέρα.

      Διαγραφή
    10. Το να αποκαλει καποιον "προδοτη" ενας εβραιομπολσεβικος, ειναι σαν να αποκαλει "αρρωστια" καποιον, ενας ΒΑΚΙΛΟΣ!
      Οσο δε για τα αλλα, στην Ελλαδα οι περισσοτεροι αγρότες, εχουν δικη τους ιδιοκτησία, τι λεω τωρα ε(!?)
      Επισης οποιος δουλεύει στην επιχείρηση-βιοτεχνια το απο το πρωί ως το βραδυ για να την διατηρήσει δεν ειναι "εργάτης" ουτε "εργάζεται" γιατι για τον εβραιομπολσεβικο "κατεχει μεσα παραγωγής" εστω και εαν η εργασια του ειναι αυτη της καφετερίας πχ, οπου δεν υπαρχουν μεσα παραγωγής.
      Το μονο που αποδεικνύεται απο ολην αυτην την φαρσοκομωδια ειναι οτι οι εβραιομπολσεβικοι , εχουν μπλέξει εντος του "μυαλου" τους τους εργατες, τους εισβολεις, τα εθνη , την οικονομια, τους προλεταρίους, τους οποιους αδυνατουν να διαχωρίσουν απο τους αγροτες, γενικως εαν δεν υπαρχει ορισμος στον Εβραιο Ραβινο μαρδοχαι -γνωστο ως μαρξ, για το ξημέρωμα, τοτε γιαυτους δεν υπαρχει ξημέρωμα. Το ιδιο ισχυει για τον ήλιο, τους εργατες εντος εθνικου κρατους, κλπ."μεσα παραγωγής ΟΥΓΚ δεν εχουν ΟΥΓΚ,τοτε προλετάριοι ΟΥΓΚ, μετα εργάτες γιατι εαν ακόμα λεμε προλετάριοι θα μας παρουν με τις πέτρες ΟΥΓΚ, δεν υπαρχει ορισμός για ενα κρατος γεματο ΑΣΤΟΥΣ με ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και εργαζομενους σε ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που δεν ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ, τοτε, δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ καν ΟΥΓΚ. "
      Απο την μια οι "εργατες" εν είδη κρανιακής τρικυμίας, δεν εχουν "πατριδα" απο την αλλη οι ιδιοι εξ ιδιας παραδοχής απατριδες ομιλούν περι , "προδοτών" οποιου προδότες θα ηθελα να ηξερα, του εβραικου μπολσεβικισμου?
      Τελος, η εξ ιδιας παραδοχής , χρηματοδότηση και συμμαχία με τα αδερφια τους τους εβραιοκαπιταλιστες, για την , και παλι εξ ιδιας παραδοχης, εξόντωση του εθνικοσοσιαλισμου, σε αυτην την περίπτωση την παρουσιαζει "συνεργασία λαων" , το εβραιομαρξιστικο ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ μιασμα.
      Σε αλλη περιπτωση οπου θα εχουν παραλειφθεί οι επιπονες ιστορικες λεπτομερειες θα αλλαξει το τροπαριο.
      Αρκει νομιζω, να παραθετουμε το ανωθεν "κειμενάκι" του ανεγκεφαλου εβραιομπολσεβικου, για να παραλείπουμε τελικα την ανάλυση του γιατι και πως οι εβραιομπολσεβικοι και οι εβραιοκαπιταλιστες υπηρξαν εξ ανεκαθεν ενα σώμα μια ψυχη και εκ της ιδιας μήτρας ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ.
      Μπραβο αυτιστικέ συνέχισε ετσι, η προκρούστεια σφυροδρεπανατη λοβοτομή λειτουργεί απο μονη της, χωρις την δικη μας βοήθεια ...

      Διαγραφή
    11. Βλάκα και άσχετε με τα οικονομικά παραγωγή στο καπιταλισμό είναι ότι παράγει χρήμα διότι κάθε προιόν στο καπιταλισμό δεν έχει καμία αξία σύμφωνα με τη Μαρξιστική θεωρία αν δε μετουσιώνεται σε χρήμα σε κάθε περίπτωση άσχετε πουλάνε την εργατική τους δύναμη. Όσο για τους αγρότες πολλοί είναι μικροϊδιοκτήτες και υπερχρεωμένοι ενώ τα περισσότερα χωράφια τα νοικιάζουν. όσο για τα υπόλοιπα τα έχω αποδείξει και σε έχω ταπώσει παραπάνω οπότε δε χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο μαζί σου ούτε τον εργάτη απο τον προλετάριο δε μπορείς να ξεχωρίσεις τόσο βλάκας είσαι χιτλερικό κατακάθι συνέχισε να πιστεύεις στην ανύπαρκτη ανωτερότητα της φυλής σου

      Διαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζει ωραια καμμενη η σοβιετικη σημαια.
      ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ.Κ.Ε.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο ρε ηλίθιο μπολσεβικάκι!!! Καλή μαγκιά!! Πήρες τους συμμαθητές σου στο Λύκειο να δουν τι έγραψες;; Η δεν είχες μονάδες στο whats'up και τους έκανες αναπάντητη για να σε πάρουν να δουν τι μάγκα συμμαθητή έχουν;; Τον Αλτίν και τον Ενβέρ τους πήρες τηλέφωνο ή λείπουν στο Ελμπασάν για διακοπές και δεν πιάνει εκεί;;;

      Διαγραφή
    4. ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ....ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ...ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ???ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

      Διαγραφή
    5. Μαζεψου χιμπατζη ΚΚΕ εβραιομπολσεβικε, ξερεις εσυ τα καλα της γαμετησης των Πακιστανων απο πρώτο χερι ε, γιαυτο το γυρισες στον διεθνισμο τον ανθελληνισμο τον εβραιομπολσεβικισμο και στην μεταναστολαγνεια, πρέπει να εχει και τα "καλα" της για κιναιδοπρεπεις εβραιομπολσεβικους με "ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"!!!χαχαχαχα
      ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΜΜΕΝΗ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΒΑΚΙΛΟ

      Διαγραφή
  7. Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙ8ΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ.Κ.Ε. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ....ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ( ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ )........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ηρωική Βόρεια Κορέα έχει διακόψει κάθε σχέση με τον μαρξισμό λενινισμό εδώ και πάνω από 15 χρόνια. Ακολουθεί μια περήφανη εθνικιστική και φυλετικά καθαρή πολιτική, την juche, και έχει δώσει ειδική θέση στον στρατό και την πολεμική αρετή, shogun και για αυτό έχει μπει τόσο στο ρουθούνι των εβραιοκαπιταλιστών των ΗΠΑ. Μη γινόμαστε άδικοι συναγωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι νανε, η βορειος κορεα ειναι ενα τραγελαφικό απολίθωμα εβραικου μαρξισμου.
      Και ο τιτλος Shogun ειναι Ιαπωνικος οχι κορεατικος.

      Διαγραφή
    2. Δεν σε παρεξηγώ συναγωνιστή. Ειναι δύσκολο να βρεις πηγές. Κάτο όμως και θα εκπλαγείς. Είναι ίσως το μόνο εθνοφυλετικό κράτος στον κόσμο και πρέπει να το στηρίξουμε

      http://www.3quarksdaily.com/3quarksdaily/2010/04/immersion-in-propaganda-racebased-nationalism-and-the-unfigureoutable-vortex-of-juche-thought-colin-.html

      Διαγραφή
  10. το κκε προτεινε νομο για την καταργηση του μνημονιου. η χρυση αυγη στις φιλανθρωπιες (αυτοι και ο βαρδινογιαννης) για τα ματρια του κοσμου εχει μεινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ16 Ιουλίου 2012 στις 12:30 π.μ.

    Ανώνυμε 11:46, εσύ που δηλώνεις υπερήφανος μπολσεβίκος, σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι ρε Σταλινοτσολιά ΕΑΜΟβούλγαρε ;;

    90 χρόνια προδοσίας και ανθελληνισμού από το βρωμερό κόμμα σου, το ΚΚΕ, και έχεις το θράσος και μιλάς ρε ελεεινό κομμούνι ;;

    Εσείς ρε ΑΛΗΤΗ δεν μιλάγατε για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη στην 5η ολομέλεια του κωλοκόμματός σας το 1949 ;;

    Εσείς ρε ΞΕΦΤΙΛΑ δεν τα παίρνατε επί 50 χρόνια από την Μόσχα για να συντηρείτε τον κομματικό σας στρατό ;;

    Η ξεφτιλισμένη αρχηγός σας, η Παπαρήγα, δεν έστειλε την κορούλα της στο Αμερικάνικο κολέγιο και την σπούδασε σε αμερικάνικο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ;;

    Εσείς ρε ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ δεν είστε που απολύσατε πρώτοι εργαζομένους από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ;;

    Ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ, έχετε λυσσάξει γιατί οι Έλληνες εργάτες στις λα'ι'κές γειτονιές ψήφισαν μαζικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σας πήραν χαμπάρι ;;

    Άντε ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ να μαζέψεις καμιά δεκαριά Πακιστανούς στο σπίτι σου με την γυναίκα και την κόρη σου, και άσε ήσυχους τους ΕΛΛΗΝΕΣ !

    Λαθρολαγνικό ΣΚΟΥΛΗΚΙ, οι εργάτες έχουν Πατρίδα, και αυτή λέγεται ΕΛΛΑΣ !

    Εσύ και όλο το κομμουνιστικό σκυλολόι θα αποτελείτε σύντομα παρελθόν ΚΑΙ στην Ελλάδα !

    ΔΟΥΛΕΙΑ στον ΕΛΛΗΝΑ εργάτη !

    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ !

    Στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο Βίτσι και στο Γράμμο δε νικήσατε εσείς φασίστες αλλά ο αστικός στρατός με τους Αμερικάνους! η καπηλεύεστε αυτή τη συγκεκριμένη νίκη επειδή δεν έχετε καμία δική σας?
    Εσύ ανώνυμε εκεί στη χιτλερική αυγή σε έχουν ταίσει τόσο αντικομουνιστικό κουτόχορτο που λές όλο βλακείες. Αυτό το μήνα βλάκα γιορτάζετε η εξέγερση του λαού στην Αθήνα ενάντια στους φασίστες Βούλγαρους που μιάς και ήταν συνεργάτες των ναζί φίλων σας είχαν σε κατοχή τη Μακεδονία και Θράκη ενώ στη συγκεκριμένη διαδήλωση σκοτώθηκαν και μέλη του ΚΚΕ όπως η Παταγιώτα Σταθοπούλου εσείς απόγονοι των ταγματασφαλιτών κατακάθια ποιό νεκρό δώσατε για τη Πατρίδα μας? μια ζωή προδότες και έμμισθοι πατριώτες είσασταν. Είσαι τόσο βλάκας που λές για δουλειά στον Έλληνα εργάτη ξεφτιλισμένο χιτλερικό απόβρασμα και με αυτό το τρόπο λές ότι δε φταίει το μνημόνιο και ο καπιταλισμός αλλά οι μετανάστες εργάτες για την ανεργία. Τελικά εσεις οι σκατόμυαλοι φασίστες είστε πολύ εύκολος αντίπαλος και θέλετε να νικήστε κιόλας έτσι και γίνει αυτό αυτή η χώρα θα εξαφανιστοί απο το χάρτη διότι σημαίνει ότι οι βλάκες θα υπερησχήσουν κατα πολύ.όσο για τους εργάτες που ψήφησαν χ.α και τι έγινε? και Πασόκ και Ν.Δ ψήφησαν.όσο αφορά για τις απολύσεις και τη Παπαρήγα δε με νοιάζει να απαντήσω διότι δεν είμαι ΚΚΕ αλλά για σκέψου λίκο φασιστικό κατακάθι το σύμφαιρε το ΚΚΕ πολιτικά να το κάνει αυτό? Όσο αφορά για λεφτά απο τη Μόσχα να έχετε στοιχεία να τα βγάλετε στη φόρα αλλιώς είστε κοινοί λασπολόγοι και συκοφάντες. Αυτό το παραμύθι με το Χίτλερ και το Στάλιν βλάκα φασίστα δεν υπάρχει διότι πολύ απλά η αντίσταση άρχισε να οργανώνεται πριν την εισβολή των ναζί εκτός του ότι που υπάρχουν και τα γράμματα του Ζαχαριάδη που τα αποδεικνύουν. Εσείς είστε τα γιουσουφάκια των καπιταλιστών και τους πέρνετε σπίτι σας να περιποιούνται τις γυναίκες σας και τις κόρες σας. Και η χ.α τσεπώνει χρήματα τώρα που είναι στο κοινοβούλιο και δίνει μερικά ψίχουλα σε εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας τώρα μιά χαρά είστε κοινοβουλευτικοί δηλαδή και μιλάτε για εξωκοινοβουλευτικό σκουπιδπτενεκέ πριν λίγο καιρό άλλα λέγετε. Εγώ δεν είμαι ΚΚΕ αλλά το κόμμα έχει αποδείξει ότι δε το νοιάζει να είναι στη βουλή για αυτό δε κατέβηκε στις εκλογές μετά τη ναζιστική κατοχή. Τα ράσα λέει δε κάνουν το παπά μια ζωή αλήτες και σκουλήκια θα είστε. Ο λαός όμως έχει κρίση και θα σας ξαναπετάξει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τόσο εσάς όσο και τις ξοφλημένες ιδέες σας.
    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω ειδα πολλες γραμμες και νομιζα οτι ο εβραιομπολσεβικος ειχε κατι να πει!χαχαχαχαχαχαχα
      ΠΟΣΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΑΓΕ? ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΕΛΙΚΑ.

      ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ λεπτομερούς απάντησης στο εβραιομαρξιστικο ΑΠΟΣΤΗΜΑ σε μερικες ώρες το πρωι.
      Θα γελασουμε εαν συνεχισει ετσι ,παρα πολυ.

      Διαγραφή
  13. Δε βλέπω την ώρα χιτλερικό κατακάθι προβλέπω να συνεδριάζει και το κόμμα σου η χ.α για να απαντήσεις εκεί σας έχω καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια φασιστόμουτρο! Σε έσβησε ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ....ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ...ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού είστε τόσο μάγκες όλοι οι αναρχομπολσεβίκοι περιμένω Mail να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά περί...ιδεολογίας και...ότι κάτσει...

    Περιμένω μαγκάκια..

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχετε μαζί σας και τα ΜΑΤ ως συνήθως φασίστες!

      Διαγραφή
    2. Τα ματ, μαζι "μας" μπερδεύεις τα σφυροδρέπανα με τους μαιανδρους μωρη κατσαριδα...
      Αντε θα σας περιμενουμε μαζι με τους Πακιστανους και Μπαγκλαντεζιανους διεθνεις "συντροφους προλεταριους" επιβητορες σας.

      Διαγραφή
    3. Προς το παρών επιβήτορες στους δρόμους σε εσάς είμαστε εμείς! Εσέις κρύβεστε πίσω απο τα ΜΑΤ και πετάτε πέτρες. ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ο εβραιομπολσεβικος προφανώς ζει σε παράλληλη διασταση οπου ολα γίνονται με ανάστροφα πρόσημα, η απλα επιδεικνύει εκεινα τα χαρακτηριστικά της "νοησεως" του τα οποια τον κατέστησαν το νοητικο εβραιομαρξιστικο νοσημα το οποιο ειναι.
      ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ

      Διαγραφή
    5. Ολο λόγια είστε φασίστες για θυμηθείτε τι πάθατε στο Βερολινο το 1945!!

      Διαγραφή
  17. το πολύ το κάπα-κάπα κάνει το παιδί μαλάκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον η διεξοδική απάντηση που υποσχέθηκα στο εβραιομαρξιστικο πυορροϊκό απόστημα.
    Απο που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε.
    Καταρχας να καταδειξουμε οτι ειναι δημιουργήματα εβραιων καπιταλιστων, συντηρήθηκαν απο αυτους, χρηματοδοτήθηκαν απο αυτους, δέχτηκαν αιμοδοσίες μεγατόνων βοηθειας απο αυτους και η τεχνογνωσία τους χτίστηκε απο αυτους.
    Μια καλη πηγη για τα πως και τα γιατι του εβραικου μπολσεβικισμου σε σχεση με τους υποτιθέμενους ομο αιματους και εκ της ιδιας μήτρας προερχομενους "εχθρους" τους ειναι 4εις τόμοι του Σατον ,οπου δείχνει πως και γιατι ο εβραικος μπολσεβικισμος κτίστηκε απο υπάλληλους ,Εβραιους, του διεθνους καπιταλισμου.
    Καταρχας δεν ξερω εαν το γνωριζατε αλλα ο ο εβραιομπολσεβικισμος μετα τον σβερτλοφ και την εβραικη του παρέα, ειχε και διεθνή τραπεζα παρακαλώ, τον μεγαλοτραπεζιτη εβραιο στελεχος της General Motors εκ ΣΟΥΗΔΙΑΣ προερχομενο http://en.wikipedia.org/wiki/Olof_Aschberg , ηταν απο τους βασικους χρηματοδότες του εβραιομπολσεβικισμου και ο πρωτος διευθυντής της Ruskombank εβραιοκομμουνιστης τραπεζας που εκανε μπίζνες με τους εβραιοκαπιταλιστες δηλαδη!
    Θα μπορουσαμε επισης να αναφέρουμε ως χαρακτηριστικο παραδειγμα τον Jacob Schiff αλλο μεγαλοεβραιο επιχειρηματία εξ αμερικης που βοηθησε τον εβραικο μπολσεβικισμο και ηταν φιλικα προσκείμενος τους(Ο μη εβραιος ναι υπηρξε και τέτοιος, Ενγκελς τυγχανει βιομηχανος!). Να μην ξεχνιόμαστε της διεθνης του Μαρδοχαι (μεγαλοαστου εβραιου δημιουργό του κομμουνισμου γνωστου και ως Μαρξ), τις εκαναν στις κατεξοχην "αντικαπιταλιστικες" μητροπολεις, οπως Λονδινο και Νεα Υορκη γνωστή και ως Jew York.
    Για να μην ΕΠΕΚΤΑΘΩ σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τα πως και τα γιατι του εβραικου μπολσεβικισμου θα αναφέρω μερικα παραδείγματα που μου έρχονται φευγαλέα , πχ οτι ο αρχηγος της σιωνιστικης οργάνωσης που πολέμησε με το κοκκινο κτήνος οταν επιβλήθηκε δια των οπλων στην Ρωσια ηταν ο Ber Borochov οταν ψόφησε αυτος, εγινε ο γνωστος David Ben Gurion, (!) ο οποιος για όσους γνωριζουν διετέλεσε ο πρωτος πρωθυπουργός του απο τους εβραιοκαπιταλιστες νεοσυσταθέντος Ισραηλητικου κρατους!! Εβραιομπολσεβικοι-εβραιοκαπιταλιστες μια ιστορια αγάπης που κρατα δεκαετιες.
    Συγχρονα παραδειγματα , ΑΠΕΙΡΑ, αρκει να δει καποιος πως απο τον Μπαροζο , μεχρι την Κανελη , ποσο απολύτως αποδεκτος ειναι απο το εβραιοκαπιταλιστικο καθεστως ο εβραιομπολσεβικισμος, πχ που εφυγε για να γλυτώσει ο "μεγαλος" Μπολσεβικος ζωγραφος Πικασο, απο τις διωξεις των εθνικιστων στην Ισπανια.... στην "αντι"καπιταλιστικη ...ΓΑΛΛΙΑ!!χαχαχα
    Τα παραδείγματα αυτα ειναι τοσα πολλα που τα αδικώ με δυο απλες αναφρορες θα μπορουσαν να γραφτουν τόμοι ολόκληροι.
    Να αναλυσουμε επισης το πως και γιατι ο εβραιομπολσεβισμος εχει ριξει την μασκα την υποτιθέμενης αντιθεσης του στον εβραιοκαπιταλισμο απο το 1939 και εντεύθεν αλλα εκμεταλλευόμενος την απολυτη ηλιθιοτητα και την αδιάβλητη πλυση εγκεφαλου του μαζανθρωπου συνεχίζει να υποδύεται τον ρολο για τον οποιο εξ'αρχης ο εβραιος τον δημιούργησε.
    Ο κτηνάνθρωπος Σταλιν μαζι με τις εβραικες του μαζες, εξοντώνουν επι Χολοντομορ και δια μεσω των γκουλαγκ καμια 14 εκατομμύρια , (φυσικα δεν ηταν εβραιοι οποτε δεν χαιρουν καμιας διαφήμισης και δακρύβρεχτης ταινίας απο το εβραιοχολιγουντ) βασει του νομπελιστα(και μετα αποκαλυφθέντος ως αντικομμουνιστη) Σολτσενιτσιν, καμια 60(!!)εκατομμύρια...Το αρχιπέλαγος των γκουλαγκ ειναι ενα ενδιαφερον πόνημα το οποιο θα ηταν χρήσιμο για αυτους τους εθνικοφρονες που ακουν τους εβραιομπολσεβικους του εγχώριου καθεστωτος να αποκαλουν "φασιστες" τους εχθρους τους για να τους "προσβάλλουν", και αυτοι σπεύδουν να απολογηθούν, αντι να ανταπαντήσουν, αυτονοητως οτι πολιτικη "προσβολη" δεν ΔΥΝΑΤΑΙ να επιτευχθεί απο στομα εβραιομπολσεβικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οπως και να εχει γενικως αυτη η εβραικη συμμορία λοιπον , αρχιζει, μετα απο πομπώδεις διακηρύξεις οτι σκοπεύει να επεκτείνει την σοβιετικη επανάσταση σε ολον τον ...Πλανητη, και μετα απο μια αποκρουσθεισα απόπειρα απο τους Πολωνους παρακαλώ, να κατακτά ολην την ανατολικη Ευρωπη δια των οπλων, πόλεμος με την Φινλανδια, Βεσσαραβία, στο τελος φτανουν μερικα χιλιόμετρα μακρια απο τις πετρελαιοπηγές της Ρουμανιας! Η αντιδραση του διεθνους καπιταλισμου σε αυτον τον "ορκισμένο" εχθρο, ΚΑΜΙΑ , τιποτα .
    O Αδολφος Χιτλερ, ξεκινα να ανακτά τα εδαφη που εχουν παρει απο την Γερμανια οι "σύμμαχοι" μετα τον δευτερο παγκοσμιο, ο διεθνης καπιταλισμος αφριζει, να μην επεκταθω σε λεπτομέρειες απλα αναφέρουμε ενα συγκεκριμένο ιστορικο δεδομενο, ο Φυρερ καταλαμβανει την μιση Πολωνία, (η οποια δεν υπηρχε πριν τον πρωτο παγκοσμιο, συσταθηκε απο τους συμμάχους σε Γερμανικα εδαφη ) οι ΑγγλοΓαλλοι-εβραιοκαπιταλιστες κυρησουν πολεμο στον Φυρερ, 2 βδομαδες μετα οι εβραιομπολσεβικοι "παγκόσμιοι εχθροι του καπιταλισμου κλπ κλπ" μπαινουν απο την αλλη μερια, και καταλαμβανουν την αλλη μιση ΠΟΛΩΝΙΑ, η απαντηση των εβραιοκαπιταλιστων,ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ!!! Οχι απλα δεν κήρυξαν τον πολεμο στα εβραιομπολσεβικικα αδέλφια τους για τον ιδιο λογο που το έκαναν με τους εθνικοσοσιαλιστες, αλλα εν τελει, γινονται σύμμαχοι και αδελφια των εβραιομπολσεβικων στον αγώνα για την εξόντωση του Αδολφου Χιτλερ, και την διάλυση του εθνικοσοσιαλισμου.
    Ολα αυτα παρα πολυ περιληπτικά,
    Για περαιτερω λεπτομερειες αναφερω ενδεικτικα για το λεγομενο Lend Lease act μια συμφωνια μεταξυ εβραιοκαπιταλιστων -εβραιομπολσεβικων, οπου κανονιστηκε απο τον ΕΒΡΑΙΟ υπουργο εξωτερικων της σοβιετιας (μετέπειτα αντικαταστάθηκε με τον παντρεμένο με εβραιο Μολοτοφ) http://en.wikipedia.org/wiki/Maxim_Litvinov o οποιος υπηρξε γονος πλουσιων εβραιων τραπεζιτων και φυσικα...ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ(!) μετα την μεταβαση του στην Αγγλια,το κανόνισε με τον εβραιο υπουργο χρηματοφυλάκιυ των ΗΠΑ Morgenthau (ειδατε τα ισραηλινά κόκκινα και μπλε αδελφακια?) το Lend Lease υπηρξε μια κατακλισμιαια και ΠΛΗΡΩΣ ΑΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΗ βοηθεια σε πολεμικο και λοιπο υλικο παντως ειδους, ενδεικτικα να αναφερω μια πηγη το "feeding the bear" και το "Russia's Life-Saver: Lend-Lease Aid to the U.S.S.R. in World War II "απο τον Albert L. Weeks οπου ενδεικτικά αναφέρεται οτι αυτη η συμφωνία παρείχε στους εβραιομπολσεβικους το 40% του πολεμικου τους υλικου...
    Οσον αφορα δε γιατο εαν υπήρξαν μίσθαρνα ,του διεθνούς εβραιομπολσεβικισμου και φανατικοι ανθελληνες, εγκληματιες δολοφόνοι και εαμοβουλγαροι οι εγχώριοι κοκκινοι βακιλοι. Εαν συνεχισει το αυτιστικό θα επελθει και εκει λεπτομερέστατη απαντηση χωρις περιλήψεις οπως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικώς αυτό που χρειάζεστε φασιστικά αποβράσματα είναι ψηχίατρο και όχι κάποιον που τρώει το χρόνο του να απαντάει στις μπούρδες σας. Ο Αδόλφος Χίτλερ που πιστεύετε είχε χρηματοδότη το Λεβί της Coca Cola δηλαδή όλα καλά με τους καπιταλιστές εβραίους το πρόβλημα ήταν με τους φτωχούς και αυτό αποδικνείεται ότι τη νύχτα των κρυστάλων κηνηγήσατε μόνο τους μαγαζάτορες εβραίους και όχι βέβαια τους πλούσιους ενώ τσεπώσατε το χρυσό που μάζευαν και το στείλατε στην Ελβετία όπως και οι περισότεροι μή εβραίοι λόγω του ότι το γερμανικό μάρκο εκοίνη την εποχή δέν είχε καμία αξία. Εμένα δε με ενοχλούν οι Εβραίοι φασιστικά κατακάθια αλλα οι καπιταλιστές είτε είναι Εβραίοι είτε Έλληνες εσείς έχετε πρόβλημα για το αν ο Μαρξ και ο Λένιν είναι είναι Εβραίοι επειδή πολύ απλά είστε κομπλεξικοί μισάνθρωποι. όσο αφορά αυτά που παραθέτει απο το wikipidea είναι εντελώς γελοία διότι πολύ απλά στο wikipedia ο καθένας μπαίνει και γράφει ότι θέλει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με πολιτική προπαγάνδα κυρίως .Αλλά και έτσι να είναι καλώς έγινε επειδή η απειλή του φασισμού είναι μεγαλύτερη για το λαϊκό κίνημα απο την αστική δημοκρατία. Αν και ότι παραθέτεις δεν έχουν καμία αξία διότι η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Όσο αφορά τη Μακεδονία οι Βούλγαροι έφυγαν απο την Ελλάδα μετά απο απαίτηση του Στάλιν. Βέβαια χρησιμοποιείτε τον όρο εαμοβούλγαροι επειδή συμαχήσαμε με κομμουνιστές Βούλγαρους για να διώξουμε τους φασίστες Βούλγαρους συνεργάτες σας που τους τάξατε τη Μακεδονία. Ότι και να πείς για το Στάλιν ή για το κάθε δικτάτορα προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν και αυτούς που έστειλε στα γκούλακ ήταν κυρίως όσοι ετοίμαζαν αντεπανάσταση προκειμένου να ανατρέψουν το καθεστος λαικής εξουσίας που κέρδισε ο σοβιετικός λαός με αίμα. Όπως έλεγε και ο Λένιν υπάρχουν κακοί κομμουνιστές και όχι κακός κομμουνισμός. Εσείς έχετε πρόβλημα με το δολοφόνο Χίτλερ που είναι και ο πατέρας της ιδεολογία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το wikipedia ειναι χαρακτηριστικα πολιτικα "ορθο" απλα γεγονοτα παρατιθονται χωρις πολιτικους σχολιασμους αλλα προφανως τα απλα γεγονοτα, οπως πχ οτι ο Αμπεργκ ηταν Εβραιος, η οτι ηταν φιλα προσκειμενος με τον εβραικο μπολσεβικισμο δεν δυναται να διαχωριστουν απο το πυορροικο αποστημα στον "εγκεφαλα" του."πιστευετε , λεβι κοκα κολα!" χαχαχαχαχαχα!! Τι ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ?
      Μου αρεσει που παντα στο "μυαλο" του κατι "αποδεικνύεται" και μετα προβαίνει μαλιστα και στην αποδειξη αναφέροντας τις θεσεις , εκπηγαζομενες εκ των υπονοητικων αποκυημάτων του!. Εφοσον "αποδεικνύεται" εβραιομπολσεβικε, τοτε η περαιτέρω συζητηση ειναι ανευ νοήματος, αυταπόδεικτα και νομοτελειακά.
      Τον Χρυσο των εβραιων πχ στην θεσσαλονικη , τον παρέδωσαν στις Ελληνικες αρχες για ελεγχο του πληθωρισμού, πηγη μου "Το λαικο κρατος του Χιτλερ" απο τον Γκοτζ αλι, βεβαια κανονικα θα επρεπε να πω , και αυτο "αποδεικνυεται" και να προβω στην "αποδειξη" θα ειχε γουστο να ανταγωνιστώ εναν υπανθρωπο αλλα στο παιχνίδι του , δηλαδη αυτο του ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ σιγουρα εχουμε ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΗ θεση καθότι ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ και λογω πείρας και λογω εγγενών ιδιοτήτων.
      Οσο δε για τους βουλγαρους και το ποιος εταξε την Μακεδονια σε ποιους, αυτο και εαν ειναι θρασος το οποιο εκπηγάζει απο τον απυθμενο μικρονοικο υπανθρωπισμο του εβραιομπολσεβικου, και την έλλειψη στοιχειωδους αισθησης κινδυνου.
      Δεν ομιλω περι "ιστορικων" γνωσεων, γιατι θα αρχισουμε τα "αποδεικνευται" ξανα.

      Διαγραφή
    2. Ε κομμουνιστοειδες, ο "σοβιετικος λαος" ηταν οι 500 Εβραιοι , και ο στρατος του Σιωνιστή Τροτκσι, που επιβλήθηκε επι της Μενσεβικικης πλειοψηφίας δια των οπλων?
      (Αν και ο Κερενσκι και αυτος εβραιος ηταν !)
      Ο Σταλιν (Γεωργιανός) πρεπει να νοιαζόταν πολυ για τους Ρωσους πραγματι!χαχααχαχαχαχ

      Διαγραφή
  21. E ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ "ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΝΙΝ ΡΕ!!
    http://www.youtube.com/watch?v=rj7iRwzX-A0

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ.
    Στην σοβιετια ο αντισημιτισμός τιμωρούνταν δια θανατου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ψηχοπαθή απόγονε των ναζί ανώνυμε 1:17 συνέχισε να τρώς το κουτόχωρτο που σε ταίζουν στη χιτλερική αυγή είσε τόσο άσχετός και ανεγκέφαλος που δε ξεχωρίζεις ότι οι ''Ελληνικές'' αρχές ήταν η δοτή κυβέρνηση Τσολάκογλου αλλα για εσας είναι φυσιολογικό μιάς και είσαστε σύμμαχοι των δοσιλόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζει να μιλα για "δοσιλογους" ο εβραιομπολσεβικος!
      ΡΕ δεν εχεις σχεση με εθνη , την εχεις αποποιηθεί , ποιος λογος και σε ποιον δόθηκε ρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑ, εβραικο νοητικο ΝΟΣΗΜΑ.
      Οσο Ελληνας ειναι ενας εβραιομπολσεβικος, αλλο τοσο ειναι και ενας Εσκιμοος.
      "δοτη και δοσιλογοι" οι απατριδες διεθνοεβραιομπολσεβικοι
      Ουτε για ντοματες δεν ειστε

      Διαγραφή
    2. Θα συνεχίζω να μιλάω και να σας ξεσκεπάζω μέχρι να καταλάβει ο λαός τη κοροϊδία διότι εμείς αποδεχόμαστε ότι είμαστε διεθνιστές ενώ εσείς κοροϊδεύετε το λαο φασίστες με το ψευτοπατριωτισμό σας τα συσσίτια που δίνεται σε εξαθλιωμένους συμπολίτες μας δε θα σας σώσουν διότι θα καταλάβουν ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα τον 21ο αιώνα και μόνο η λαική εξουσία μπορεί να τους τα δώσει το 2012 δεν είναι 1930 φασιστικά αποβράσματα!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών