Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012

6 δισ. ευρώ το έλλειμμα του ΙΚΑ από τη «μαύρη εργασία» - 1 στους 2 αλλοδαπούς ανασφάλιστος!!

Την ίδια ώρα που η… πρασινοκοκκινομπλέ μνημονιακή συγκυβέρνηση επιβάλλει νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ για να μην… πτωχεύσουμε, οδηγώντας στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, το ΙΚΑ ανακοίνωσε ότι τα απωλεσθέντα έσοδά του από τη «μαύρη εργασία» ανέρχονται σε 6 δισ. ευρώ (και σχεδόν άλλα τόσα από τις ανείσπρακτες οφειλές)! Ποιοι, όμως, είναι οι «πρωταθλητές» της «μαύρης εργασίας», άρα και....
(συν)υπεύθυνοι της δυστυχίας μας; Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία των ελέγχων του υπουργείου Εργασίας που πραγματοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2012 και διαβιβάστηκαν στη βουλή από τον υπουργό Εργασίας, Ι. Βρούτση, το ποσοστό των ανασφάλιστων αλλοδαπών εργαζομένων ανέρχεται στο 47,4%!
Πιο συγκεκριμένα, από τα μεικτά συνεργεία ελέγχου της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ) του ΙΚΑ και του ΣΕΠΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2012 πραγματοποιήθηκαν 10.047 έλεγχοι.
Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων στις επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν στο διάστημα αυτό, ήταν 29.560, ενώ σε σύνολο 9.491 αλλοδαπών εργαζομένων, το ποσοστό των ανασφάλιστων αυξήθηκε στο 47,4%.
Ιδού, λοιπόν, μια απλή και άμεση λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας: η απέλαση των αλλοδαπών που καταβαραθρώνουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία!
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κατανοώ την λογικη του αρθρου, αλλα πραγματικά , η προσωπική μου αποψη ειναι οτι "ξύθηκα εαν πληρώνουν η οχι οι εισβολείς ΙΚΑ", εμενα το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να ΦΥΓΟΥΝ κλοτσηδόν , οχι να παγιωθεί η παρουσία τους εδω πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών