Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012

Ο ΓΑΠ θα επιβραβευτεί για το σχέδιο αφελληνισμού που εφάρμοσε πιστά στην Ελλάδα...

Του προσέφεραν δουλειά οι Αμερικάνοι..
Και όχι όπου, όπου..Αλλά στο Χάρβαρντ.
Στο γνωστό Πανεπιστήμιο, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα παραδίδει σεμινάρια, με θέμα τις πολιτικές επιστήμες!!!

Φροντίστε τώρα που....
μαθαίνετε αυτές τις ειδήσεις να συνεχίσετε να θεωρείτε "top" πανεπιστημία και ιδρύματα με "μεγάλους επιστήμονες"..
Δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκκολαπτήρια νεομαρξιστών-διεθνιστών-καπιταλιστών και προώθησης κάθε αντιχριστιανικής και ΑΝΤΙ-εθνικιστικής ηθικής.

12 σχόλια:

  1. Μια μικρη διορθωση στο αρθρο σου, γραφεις προωθηση καθε αντιχριστιανικης και εθνικιστικης ηθικης, ξεχασες να γραψεις το προθεμα αντι μπροστα το εθνικιστικης .


    Παντως γενικως, ο Ντειβιντ Ντιουκ ειχε πει για το Χαρβαρντ οτι υπαρχει μια ειδικη νομοθεσια στην αμερικη η οποια ειναι ρατσιστικη εναντιον των λευκων, και ευνοει την εισοδο μη λευκων σε μεγαλα ιδρυματα της χωρας αλλα και σε επαγγελματα δημοσιου, ειχε πει συγκεκριμενα οτι αναλογικα με τον πληθυσμο της καθε εθνικοτητας στην αμερικη, το ποσοστο των εβραιων στο χαρβαρντ οι οποιοι αποτελουν το 1% του πληθυσμου της Αμερικης, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ 400% μεγαλυτερο απο οποιαδηποτε αλλη εθνικοτητα η κατι τετοιο, νομιζω οτι το 15% των σπουδαστων στο χαρβαρντ μπορει και περισσοτερο , ειναι ΕΒΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο και το διόρθωσα..Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση.
      Το Harvard είναι ένα κατ'εξοχήν ίδρυμα εβραιοσιωνιστικής προπαγάνδας με το 60% των καθηγητών να είναι εβραίοι.
      Δεν το γνωρίζω αυτό με την ποσόστωση στην Αμερική, αλλά δεν το θεωρώ απίθανο..
      Υπάρχει σε όλες τις χώρες.
      για παράδειγμα στη δική μας με τους μουσουλμάνους, και τους αλλοδαπούς και τους ομογενείς.
      Μιας και το ανέφερες όμως τον David Duke τον θεωρώ μια εξέχουσα προσωπικότητα του αγώνα κατά της Νέας Τάξης αλλά τον βλέπω και με έναν μικρό σκεπτισμό λόγω των σχέσεών με το "Tea Party"

      Διαγραφή
    2. Το tea party εξ όσων γνωρίζω είχε εθνικές βλέψεις, εαν αλώθηκε δεν εκπλήσσομαι καθόλου.
      Πάντως εαν δεν συμφωνώ σε κατι προσωπικά με τον Duke ειναι καταρχάς οτι ομιλεί θετικα για την δημοκρατία, εγω ειμαι αντιδημοκρατης με Πλατωνικη και εθνικοσοσιαλιστικη οπτικη γωνία , και τον χριστιανισμο στον οποιον επικεντρώνεται αρκετά.
      Αλλα τον Duke τον ειχα προτείνει σε διαφορους γνωστούς μου οι οποιοι πραγματικα βοηθήθηκαν στον τροπο σκεψεις τους αλλα και στην κατανόηση του καθεστωτος, καθοτι παραθέτει πολλα στοιχεία της εβραικης επικυριαρχίας και δεν φοβάται καθολου μη κρύβοντας τις σκεψεις του ως προς το ζητημα.

      Διαγραφή
    3. Θεωρώ ημιμαθή και ανιστόρητο όποιον επιλέγει συνειδητά να ταυτιστεί με τη "δημοκρατία"..
      Είμαι και εγώ βαθιά αντιδημοκράτης, επιλέγοντας να ταυτιστώ με την κοινωνία των αρίστων (Σωκράτης) αλλά και με τον Πλάτωνα φυσικά όσο αναφορά την ιδανική πολιτεία και τους νόμους της.

      Αν έχεις το βιβλίο "Ελληνισμός vs Σιωνισμός" του Δενδρινού ή το ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: "Από τον Μωυσή στον Λένιν" είναι φανταστικά βιβλία για να ξεκινήσει ένας "άσχετος" να καταλαβαίνει τι εστί 'περιούσιος' η ακόμη και το βιβλίο του Πλεύρη "εβραίοι: όλη η αλήθεια"
      Καλός και ο Duke αλλά οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιαστές και οι Έλληνες θεωρητικοί του εθνικισμού είναι ακόμη καλύτεροι και πιο διαβασμένοι

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Εχω καταλαβει απο καιρο οτι εισαι εξαιρετικου επιπέδου ατομο.
      Εντυπωσιάζομαι οτι εισαι οχι απλα γνώστης αλλα εχεις διαβάσει το Μπολσεβικισμος απο τον Μωυσή ως τον Λενιν, του Ντιτριχ Εκαρτ, μια εξαιρετική και ακρως αποκαλυπτική ομιλια μεταξυ του Φυρερ και του ιδιου.

      Το προτείνω και εγω οπως και εσυ σε οποιονδήποτε θελει να καταλαβει σε βαθος τι εστι μπολσεβικισμος, επισης προτείνω το βιβλιο του Νιτσε " Ο αντιχριστος" οπου χριστιανισμός μπορει να το αντικαταστήσει με τον μπολσεβικισμο, και θα καταλάβει ΠΑΡΑ πολλα για την ηδηπαθεια αυτης της ιουδαικης νοητικης νοσου.

      Διαγραφή
    5. Σε ευχαριστώ πολύ..Έχω την εντύπωση ότι αφού έχεις διαβάσει αυτό το βιβλίο φαίνεται καθάρα η μυήσή σου στον εθνικισμό.
      Τον τεράστιο στοχαστή-ιδεολόγο Νίτσε δεν μπορώ να τον προτείνω σε κανέναν.
      Γιατί πολύ απλά πρέπει κάποιος να έχει εντρυφήσει στον Εθνικισμό σαν κοσμοθεωρία και για να τον καταλάβει.
      Αν κάποιο βιβλίο του θα πρότεινα σε έναν άσχετο θα ήταν το "σκοπός της ζωής" καθώς είναι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά. Τα υπόλοιπα θέλουν πολλές γνώσεις που η μάζα δεν διαθέτει.
      Εδώ να φανταστείς δεν μπορούν να κατανοήσουν το "Ηρωϊκός Τρόπος Ζωής" του Συκουρτή θα καταλάβουν τον Νίτσε και την κοσμοθεωρία του.
      Αν και για να σου πω την αλήθεια στο μόνο που ο Νίτσε με "χαλάει" λίγο είναι η δογματική του θεώρηση περί του "υπερανθρώπου" με βάση μόνο την βιολογική - οργανική σκοπιά. Αποκλείει τελείως το πνευματικό-νοητικό, σε αντίθεση δλδ με τους Αρχαίους Έλληνες που ήταν το πρώτο ζητούμενο.
      Στα λέω αυτά επειδή φαίνεσαι καταρτισμένος και μπορούμε να κάνουμε και μια κουβέντα λίγο πιο φιλοσοφική.

      Υ.Γ.
      Αν ποτέ θελήσεις να γράψεις κάποιο άρθρο να μου στείλεις

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ πολυ και εγω με την σειρά μου.
      Για να σου πω την αλήθεια, γνωρίζω οτι ο Νιτσε απέκλειε την υπερφυσική θεώρηση των πραγματων πχ "πνευμα" , δεν ειμαι δογματικός σαν τον Νιτσε στο ζητημα για τον απλούστατο λογο οτι δεν μπορω να αποδείξω ουτε το ενα ουτε το αλλο, δηλαδή την υπαρξη η την μη ύπαρξη πνεύματος, αλλα προσωπικά τείνω να ειμαι προς την ορθολογική θεώρηση των πραγμάτων, θεωρω οτι είμαστε βιολογικοτητες και οχι κατι πέρα απο αυτό, ισως γιαυτό να ειμαι και άθρησκος, ΟΧΙ αθεος, το τονίζω, αλλα δεν ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ δογματικα κανένα θρησκευτικό δόγμα, η δικη μου θρησκεία ειναι ο εθνικοσοσιαλισμος.
      Φυσικα μπορει να κανω μεγάλο λαθος, αλλα πιστεύω οτι ο μονος τροπος για να το διαπιστώσω ειναι μετα τον θάνατο μου, τον Συκουρτη δεν τον εχω διαβασει, αλλα εχω διαβασει βαλτερ Νταρε, μια ανατριχιαστικά ακριβη επεξήγηση της σημερινής κατάστασης , και το πως το αίμα της φυλής απαξ και αποσυνδεθεί απο την τροφο του την ΓΗ είναι ΕΡΜΑΙΟ της αστικης εβραικης μπολσεβικοποιησης, αν και νομιζω οτι ηδη το γνωρίζεις, ενας αστος αντιμετωπίζοντας μια τεχνιτη κριση χαρτιών(χρημάτων) ειναι πολυ εύκολο με τον επερχόμενο μηδενισμό να μπολσεβικοποιηθει , ιδιως την σημερινή εποχη, οπου η νεα γενιά, το νεο μας αίμα πλεον δεν εχει ζησει μια Ελλαδα αμιγώς Ελληνική, δεν εχει ζησει ουτε κατα διάνοια μια περίοδο εθνικής υπερηφάνειας, αλλα εθνομηδενισμου και πολιτισμικού πολυφυλετικού εθνοκτόνου καθεστωτικού μαρξισμού.
      Και εγω δεν ειμαι πολυ μεγάλος, 25 ετων ειμαι, αλλα ομιλώ για τους ακόμα νεότερους.

      Διαγραφή
    7. Για να είμαι δίκαιος τεινώ και εγώ στον ορθολογισμό περί ζωής καθώς είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης αρχικά και στη συνέχεια δημιουργίας πολιτισμού, σε συνδυασμό με ομόφυλη κοινότητα και την θέληση(Νίτσε)
      Απλά δεν μπορώ να αποκλείσω, πέρα από το προφανές ότι βασική συνιστώσα δημιουργίας εθνικής συνείδησης είναι η θρησκεία ή έστω λατρεία προς το θείο, και την ανάγκη πνευματικής διαύγειας και ανύψωσης ως προαπαιτούμενο για δημιουργία του πολιτισμού.
      Αν εστιάσω μόνο στη βιολογικότητα φοβάμαι ότι ρέπω προς μιας θεώρηση άκρως αλαζονική/άπληστη, γνώρισμα κατά βάση υλιστικό άρα και εντελώς εκτός εθνικισμού/εθνικοσοσιαλισμού.
      Δεν παύω όμως να είμαι ορθολογιστής όπως σου είπα.

      Ρίχαρντ Βάλτερ Νατρέ λοιπόν..Πραγματικά εντυπωσιακό ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαβάσει έναν γνήσιο ιδεολόγο του εθνικοσοσιαλισμού και του δόγματος "Αίμα και Γη".
      Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα περί της γραμμικής σχέσης Χρήμα - Υλισμός - Εβραιομπολσεβικισμός/καπιταλισμός και τελική ταμπέλα "ΓΚΟΙΜ"

      Και όπως σωστά παρατήρησες για να μπορέσει να ανθίσει και πάλι η Ελλάδα πρέπει να απαλλαγεί από τις αγέλες και να γίνει κοινότητα ομοφύλων(Ίων Δραγούμης).
      Είναι το πρώτο στάδιο για ανατροπή της λαίλαπας του εθνομηδενισμού
      Αλλά επειδή και αυτό είναι δύσκολο προσωπική μου άποψη είναι πως και με την απλή επανεξέταση της Εθνικής Συνείδησης θα οδηγηθούμε εκεί που μας προστάζει η Φυλετική μας καρδιά(Rudolf Hess)
      Έναν νέο Ελληνισμό όπως έλεγε και ο Περικλής ο Γιαννόπουλος από Έλληνες με εθνική συνείδηση.

      Εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένας άνδρας μόλις 25 ετών έχει τέτοια κατάρτιση στη σημερινή Ελλάδα..
      Πολλά μπράβο..Αν προλάβεις κάποια στιγμή διάβασε και του Συκουρτή..Μεγάλος Πνευματικός

      Υ.Γ..
      Αυτή την περίοδο διαβάζω τον Χαραλαμπόπουλο, γνήσιο εθνικοσοσιαλιστή..αν πέσει στα χέρια σου το βιβλίο "Ελληνοκεντρική Αναγέννηση" μην το αφήσεις..Θα σου αρέσει σίγουρα

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    8. Δεν μου αρέσει ο ορος υλισμός, εχω μια μεγαλη προκατάληψη εναντίον του, βασικά νομίζω οτι ο ορος αυτος προέρχεται εκ της στενομυαλωσυνης μιας περασμένης περιόδου, η σύγχρονη φυσική διδάσκει το πως η ύλη ακόμα ειναι μια ψευδαίσθηση , πρόκειται περι μιας διαφορετικής μορφής ενέργειας, επίσης σε κβαντικό επίπεδο η πραγματικότητα είναι ακόμα σχετικά ακατάληπτη, για εμένα ορθολογισμός ειναι άμεσα συνδεδεμένος με την ορθότητα μέσω της δικής μας φύσης, της ανθρώπινης η οποια είναι ατελής ως προς την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας του σύμπαντος ως πραγματικά έχει, ορθο για μια ανθρώπινη κοινωνία είναι αυτο που λειτουργεί βασει των σκοπών τους οποίους θετει η ίδια της η φυση και κατ'επεκταση η διαλεκτικοτητα της, οταν θέλεις μια συλλογικότητα να λειτουργήσει κατα τροπο ο οποίος θα εχει καποιο αποτέλεσμα, δεν επιβάλεις αρχες δημοκρατίας καθοτι παυει να υπάρχει οργανικοτητα, δημιουργείται κατακερματισμός και κατα βάσει αναιρείται η ιδια η συλλογικότητα πρόκειται περι ενος οξύμωρου ατομικής "συλλογικότητας".
      Εγω προσωπικά ειμαι ορθολογιστής και υπερασπιστής της βιολογικοτητας υπό την δαρβινική έννοια της βιολογικοτητας, βλέπω οτι το να θεωρείς τον εαυτό σου μέλος μιας εθνοφυλετικης κοινότητας με ανώτερα χαρακτηριστικά ειναι απο μονο του αρκετή κινητηριος έμπνευση.

      Ομολογώ οτι εχω κάνει επι του εθνικοσοσιαλισμου μεγάλη έρευνα στην Γερμανικη πλευρά , αλλα οχι τοση στην σύγχρονη Ελληνικη, γνωρίζω την Πλατωνική πολιτεία η οποια εαν είχε διαβαστει εκ μερους μου πριν το ΑΓΩΝ ΜΟΥ θα ηταν μια αποκάλυψη στην ζωή μου , αντ'αυτου ηταν μια επιβεβαίωση , ΑΠΟΛΥΤΗ και μάλιστα απροσδόκητα απόλυτη , των ηδη ειλημμένων κοσμοθεατικων μου θέσεων.

      Θα Ψάξω σίγουρα τον χαραλαμποπουλο

      Διαγραφή
  2. Η διοίκηση του Χάρβαντ ελέγχεται εδώ και πολύ καιρό από τους Ιουδαίους. Το 20 % των φοιτητών του είναι εβραϊκής «καταγωγής». Η εισαγωγή στα αμερικανικά πανεπιστήμια δεν γίνεται με εξετάσεις αλλά κατόπιν επιλογής της διοικήσεως. Στις ΗΠΑ υπάρχει νομοθεσία για την κατ΄εξαίρεσιν εισαγωγή στα ΑΕΙ μελών « μειονεκτικών» φυλών ήτοι κατωτέρων σαν τους νέγρους, ινδιάνους, βιετναμίτες, κινέζους κλπ. Ο μιγάς Μπάρακ Ομπάμα, προερχόμενος από την πολυφυλετική Χαβάι, εσπούδασε σε κολλέγιο της Καλιφόρνιας από το οποίο απεφοίτησε με κακίστη επίδοση. Οι Εβραίοι είχαν και έχουν σχέδια να προωθήσουν εγχρώμους σε ηγετικές θέσεις στις ΗΠΑ, εξευτελίζοντας κάθε διαδικασία αξιοκρατίας, έτσι ο μπάσταρδος Ομπάμα επελέγη να φοιτήσει στα 28 του χρόνια στο Χαρβαντ.Έπρεπε να κατέχει κάποιο σημαντικό τίτλο σπουδών για να καταλάβει ανώτατες θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς , η "ανοδος" του Ομπαμα δεν ειναι παρα ενας σύγχρονος , πολιτικά "ορθος" συμβολισμός, ο νεος "πλανητάρχης" είναι ενα υβρίδιο.

      Διαγραφή
  3. Θά τόν βραβεύσουν οί περιούσιοι γιά τό πέρας τής επιτυχούς αποστολής πού τού ανέθεσαν .....
    Σειρά τώρα ό επόμενος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών