Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012

Νταβούτογλου: ''Είμαστε αδέλφια με τους Αλβανούς''!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυλετικά φυσικά δεν έχουν καμια σχέση οι μογγόλοι με τους αλβανούς, αλλά ένα είναι βέβαιο..Έχουν ένα κοινό εχθρό. Οι τουρκαλαβανοί άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι "υπήρξαν" σαν οντόητα την περίοδο της τουρκοκρατίας.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε 29 πρωθυπουργούς αλβανικής καταγωγής και δεκάδες άλλους υπουργούς.
Ο Νταβούτογλου αναγνωρίζει, επίσης, ότι ο συγγραφέας του τουρκικού εθνικού ύμνου Μεχμέτ Ακίφι και ο συγγραφέας του πρώτου τουρκικού λεξικού, Σαμί Φρασέρι, είναι αλβανικής καταγωγής. Έτσι, περιγράφει, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Σένια’, ο Νταβούτογλου, τις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Αλβανίας.
«Ο αλβανικός λαός συνέβαλε σημαντικά στο πλαίσιο της δημιουργίας της διοικητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής οθωμανικής τουρκικής γλώσσας.
Στην κοινή μας ιστορία έχει.... αφήσει ίχνη στο κυβερνητικό και στρατιωτικό επίπεδο, στο επίπεδο επίσης των γραμμάτων, των διανοούμενων και των καλλιτεχνών, ο κάθε πολιτικός αλβανικής καταγωγής. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, υπήρξαν 28 (Σαντρεζάμε) πρωθυπουργοί και 36 βεζίρηδες (υπουργοί) αλβανικής καταγωγής.
Ο Μεχμέτ Ακίφι, δημιουργός του εθνικού μας ύμνου και ο Σαμί Φρασέρι, ο συγγραφέας του εθνικού μας ύμνου είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Τουρκία, τα οποία είναι αλβανικής καταγωγής», είπε ο Νταβούτογλου , όπως σημειώνει η εφημερίδα της Αλβανίας «Αιών»- Shekulli.
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξήγησε ότι η μόνιμη παρουσία της Τουρκίας στα Βαλκάνια δεν υποκρύπτει κάποια συγκεκριμένη στρατηγική, αλλά έχει σχέση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
« Η Τουρκία είναι η 16η οικονομική δύναμη στον Κόσμο και έχει αυξημένες δυνατότητες ανάπτυξης σε όλον τον κόσμο», είπε.
© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

5 σχόλια:

  1. Η δήλωση Νταβούτογλου εντάσσεται στο (ιστορικό) πλαίσιο φιλικών σχέσεων Τουρκίας - Αλβανίας. Το θέμα είναι ότι οι εχθροί της Ελλάδος είναι ενωμένοι . Ας γίνει αυτό παράδειγμα για να ενωθούμε όλοι εμείς οι Έλληνες μεταξύ μας σε μια γροθιά. Διότι είμαστε έθνος ανάδελφον και για εμάς η διχόνοια είναι είδος πολυτελείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:04 μ.μ.

    οι αλβανοι(τουρκαλβανοι) προερχονται απο την αλβανια του νταγκεσταν,και ειναι ταταροτουρκμανοι, εξοντωσαν τους ιλλυριους και λοιπα ηπειρωτικα φυλλα και κλεψαν την προιστορια και ιστορια τους.Ειναι ενα κατασκευασμενο κρατος απο τους ιταλους οπως τα σκοπια.στα νεοτερα χρονια επιμειχθηκαν με τους παντες,δεν υπηρξαν ποτε ως εθνος,δεν ειναι αυτοχθονες,υπαρχουν σε κλεμμενη γη(ελληνικη)και εχουν κλεμμενη ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για την φυλη των Αλβανων που ζουσε περα απ τον Καυκασο κανει λογο ο Αρριανος,πιθανον να ηλθαν και εγκατασταθηκαν στην αρχαια Ιλλυρια μαζι με τους τουρκους και παρεμειναν εκει οταν οι τουρκοι τσακιστηκαν και εφυγαν απο τα μερη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών