Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Με παιδικό παζλ θίχθηκαν οι εβραίοι και οι δημοσιογράφοι..Να βγουν οι θολοκουλτουριάρηδες να υποστηρίξουν την "ελευθερία γνώμης"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και να φανταστεί κανείς ότι το παζλ από μια ματιά που ρίξαμε όχι μόνο προωθεί την προπαγάνδα του "ολοκαυτώματος";! αλλά τη..δικαιώνει!!!
Και κάτι ακόμη..Στη Γαλλία για όσους δεν το γνωρίζεται είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ η "αρνηση του ολοκαυτώματος"...
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ισραηλιτική κοινότητα της Γαλλίας αλλά και η "Διεθνής Επιτροπή για το Νταχάου" καταδίκασαν από κοινού, σήμερα, την δυνατότητα να αγοράζεται από την εταιρεία του διαδίκτυου Amazon ενός πάζλ από 252 κομμάτια, "για χρήση από παιδιά οκτώ ετών και άνω", στοιχείο του οποίου είναι...δύο φούρνοι στα κρεματόρια στο ναζιστικό κολαστήριο στο Νταχάου της Βαυαρίας.
"Με τρόμο πληροφορηθήκαμε τα.....
σχετικά με το παζλ", αναφέρει στην ιστοσελίδα της η "Διεθνής Επιτροπή για το Νταχάου", που συνενώνει επιζώντες πρώην κρατούμενους στο ναζιστικό στρατόπεδο από συνολικά 40 κράτη--πάμπολλους ομοφυλόφιλους, αθίγγανους, Εβραίους.
"Τα κρεματόρια στο Νταχάου ήταν σε λειτουργία όλο το 24ωρο για να καίνε χιλιάδες πτώματα και θα πρέπει να έχουν θέση μόνον στην Ιστορία της Ανθρωπότητας", αναφέρει το ανακοινωθέν. "Η προσφορά αγοράς τέτοιου πάζλ συνιστά, λοιπόν, μία απαράδεκτη πρόκληση έναντι αυτής της Ιστορίας, έναντι αυτών των ανθρώπων--γυναικών, παιδιών, ανδρών--που έγιναν στα κρεματόρια" των Ναζί.
"Υπάρχουν σύμβολα, με τα οποία κανένας δεν μπορεί να παίξει", υπερθεμάτισε η ισραηλιτική κοινότητα της Γαλλίας.

2 σχόλια:

  1. Να τους ενημερώσουν οτι το Νταχαου ουτε απο τους Ιστορικους δεν θεωρείται στρατοπεδο "θανατου" ΕΛΕΟΣ με την εβραιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mια και ο λόγος για ισραηλιτική κοινότητα Γαλλἰας, ενημερώνουμε, ότι ο πρόεδρος του ΚΙΣ Γαλλίας Ρισάρ Πρασκιέ μαζί με μέλη του προεδρείου επισκέφτηκαν πρόσφατα τη Ελλάδα. Συναντήθηκαν με τους συνήθεις υπόπτους΄, τους νεοταξίτες δημάρχους Μπουτάρη και Καμίνη, τον αντιπεριφερειάρχη Τζιτζικώστα. Ο τελευταίος είναι γνωστός πράκτορας του αμερικανοσιωνισμού. Συνομίλησαν επίσης με τον κομμουνιστή υπουργό Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη για να συζητήσουν το νόμο της εχθροπάθειας ( κατά των Ελλήνων). Το πιο αισχρό είναι, ότι τους δέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αυτός ο ανάξιος διάδοχος του μακαριστού Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών