Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Ο Ελληνισμός ήταν εκεί "οπλισμένος και έτοιμος" - Εντυπωσιακή η Εθνοφρουρά (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με εθνικό παλμό η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία για την επέτειο της Ανεξαρτησίας του δεύτερου ελληνικού κράτους, ενώπιον του Κύπριου προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Την παρέλαση παρακολούθησε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Η παρέλαση, λόγω της γενικότερης κατάστασης με την ένταση που επικρατεί με τους Τουρκοκύπριους μετά την απαγωγή των τριών αστυνομικών, αλλά και τις πιέσεις των δυτικών για να ξεπουληθεί η χώρα και τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου για "ένα κομμάτι ψωμί" είχε ιδιαίτερο παλμό και πάθος.
Στην παρέλαση επιδείχθηκε μέρος του......
σύγχρονου εξοπλισμού της Εθνικής Φρουράς και πιο συγκεκριμένα άρματα μάχης T-80U, ΑΜΧ-30Β2, ΤΟΜΑ BMP-3, θωρακισμένα οχήματα VAB VCAC με αντιαρματικά βλήματα ΗOT, VAB-VCI με πυροβόλο των 20 χλστ., αντιαεροπορικά συστήματα ΤΟR-M1, αυτοκινούμενα πυροβόλα Suzana των 155 χλστ. καθώς και ρυμουλκούμενα πυροβόλα TRF 1 και Mk F3 των 155 χλστ. Επίσης πάνω από το χώρο της παρέλασης πέταξαν σχηματισμοί ελικοπτέρων με τα νεοαποκτηθέντα AW-139 αλλά και τα επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-35P.
Και βέβαια, σε αντίθεση με τα ισχύοντα στην Ελλάδα, τουλάχιστον στην Κύπρο τα μηχανοκίνητα εξακολουθούν να παρελαύνουν ακόμη… 

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών