Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως οι αναρχικοί του INDYMEDIA..

Η είδηση ΕΔΩ
Δένδια αυτά δεν είναι "τάγματα εφόδου";
Δεν δημιουργούν αξιόποινες πράξεις και πρέπει να συλληφθούν;
Δεν οφείλει η πολιτεία και το κράτος να κλείσει επιτέλους αυτόν τον ανθελληνικό βόθρο; Να σας δώσουμε και συντεταγμένες να τον εντοπίσετε θέλετε ή μήπως δεν γνωρίζετε ότι τα ερπετά αυτά εδρεύουν στο τμήμα Χημικών του ΕΜΠ;
Εσύ Ρουπακιώτη τι λες;

Ακολουθεί η ασύντακτη προκήρυξη - ανάληψης ευθύνης..

To βράδυ του Σαββάτου στις.... 29/9, επιτεθήκαμε στο Α.Τ. Ακροπόλεως με μπιτόνια βενζίνης και βόμβες μολότωφ και πυρπολήσαμε την είσοδό του καθώς και αυτοκίνητα και μηχανές, υπηρεσιακά, προσωπικά των μπάτσων και κατασχεμένα, που βρίσκονταν παρκαρισμένα στο δρόμο μπροστά από το Α.Τ.
 
Hταν μια δυναμική αντανακλαστική κίνηση ως απάντηση στο όργιο αστυνομικής καταστολής χουντικού τύπου που βιώσαμε όλοι την ημέρα της γενικής απεργίας στις 26/9, με τις εκατοντάδες προσαγωγές, τις συλλήψεις, τη δημόσια διαπόμπευση συλληφθέντων, τα χημικά και το ξύλο σε προσυγκεντρώσεις σε γειτονιές της Αθήνας και στην κεντρική πορεία. Τα καθάρματα της ΕΛ.ΑΣ., από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο μπατσάκο που βαράει σκοπιά σε κάποιο Α.Τ., ας γνωρίζουν ότι τίποτα δεν μένει αναπάντητο. Οι κατασταλτικές και εκδικητικές μεθόδοι τους απέναντι σε όσους υψώνουν το ανάστημα κόντρα στη βαρβαρότητα των ημερών μας, όχι μόνο δε μας τρομάζουν αλλά οπλίζουν τα μυαλά και τα χέρια μας. Ο πόλεμος μαίνεται και η καλύτερη άμυνα ήταν πάντα η επίθεση και ο αιφνιδιασμός. Ας είναι λοιπόν έτοιμοι οι θεματοφύλακες της τάξης και οι εντολείς τους να πληρώνουν το τίμημα, σε εξοπλισμό και σε γόητρο.
 
 
ΥΓ. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα τσογλάνια των Δέλτα και Δίας που, εκτός τόσων άλλων, επιτέθηκαν χθες το βράδυ στην αντιφασιστική μοτο-πορεία και χτύπησαν και συνέλαβαν συντρόφους. Έχουμε ακόμα πολλά σχέδια να καταστρώσουμε και τα καλύτερα τα φυλάμε για αυτούς... Την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες. 
 
 
ΥΓ2. Εμπρηστικούς χαιρετισμούς και υψωμένες γροθιές σε όλους τους συντρόφους που δικάζονται για υποθέσεις της ε.ο. ΣΠΦ στις 8/10.
 
 
Τιμή για πάντα στον σύντροφο Λάμπρο Φούντα που ήταν, είναι και θα είναι για πάντα δίπλα μας σε κάθε στιγμή της επίθεσης..

4 σχόλια:

  1. το πιο αστείο μερος της "προκήρυξης" των ΕΛΕΕΙΝΩΝ εβραιομπολσεβικο κατσαρίδων ειναι οτι υπονοούν σε καποιο σημείο οτι εχουν μυαλο.

    "αντικαθεστωτικα" παρακρατικα εβραιοαποστηματα, ξερουν που ειστε, σας παρέχουν δωρεαν ρευμα, σας παρεχουν στέγαση, δεν σας ακουμπαν ακομα και μετα απο εμπρησμούς , και συνεχίζετε ρε ΚΑΡΚΙΝΟΙ να υποδύεστε τους "αντικαθεστωτικους", υστατη συνεπεια της καθεστωτικης "ηθικης" και "πολιτικης ορθοτητας" πεπτουσια της καθεστωτικης εθνοκτονας και υγιοκτονας επιβολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα κράτος που σέβεται το έθνος που το γέννησε, αυτά τα καθάρματα, αυτοί οι εγκληματίες που καταστρέφουν τη περιουσία των Ελλήνων (γιατί ότι είναι κατεστραμένο που είναι δημόσιο, θα πληρωθεί από έλληνες πολίτες μέσω αυξημένης φορολογίας) θα είχαν σαπίσει στη φυλακή. Η εθνοπροδοσία όμως δε τιμωρείται. Γίνεται μάλιστα και χόμπυ μερικών πανηλίθιων που το παίζουν κουλτουριάριδες.

    Αλλά.. όπως λέει και ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: "Οι πατέρες είναι το κράτος και οι γιοι το παρακράτος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσο σας τσουζει φασιστακια που υαπρχουν ανθρωποι που χτυπανε τα αφεντικα σας και το στρατο τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εαν διαβαζες το σχολιο θα καταλαβαινες, οτι πρωτον δεν υπαρχουν ανθρωποι καθοτι εινα υπανθρωποι και οτι δευτερον "τα αφεντικα μας" ειναι οι πατεραδες σας, σας παρεχουν ασυλο νομικο, καθεστωτικο ηθικο, πολιτικο και μιντιακο, και την βγαζετε παντα "λαδι" απειλοντας απλα τις ζωες απλων αστυνομικων και κανενος συστηματος του οποιου ειστε η ακτινογραφια.

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών