Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Θα ξυπνήσεις ποτέ από το λήθαργο Έλληνα...Και στη Θεσσαλονίκη αλβανοί γιορτάζουν τη ανεξαρτησία της χώρας τους..

Μαθητές, γονείς και καθηγητές του Αλβανικού σχολείο της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσαν σήμερα μια πολιτιστική εκδήλωση, όπως χαρακτηρίστηκε, επ 'ευκαιρίας ευκαιρίας της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αλβανών μεταναστών «Μητέρα Τερέζα». Τα παιδιά των μεταναστών τραγούδησαν και απήγγειλαν πατριωτικά τραγούδια και στίχους.

Ερμηνεύοντας στοίχους των Naim Frashëri, De Rada κλπ. ενώ έκαναν αναπαράσταση της......
ύψωσης της αλβανικής σημαίας από τον Ισμαήλ Κεμάλ στην Αυλώνα, ακολούθησαν τραγούδια και χοροί. Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και αντιπροσωπεία του Αλβανικού Προξενείου της πόλης και διάφορες ενώσεις της αλβανικής κοινότητας.

Στην "ρατσιστική Ελλάδα", όπως θέλουν να την παρουσιάζουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, οι μετανάστες γιορτάζουν την εθνική τους εορτή ΕΛΕΥΘΕΡΑ, την ώρα που οι Βορειοηπειρώτες ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ όταν τιμούν το έπος του '40 και του πεσόντες που πολέμησαν στα βουνά της Βορείου Ηπείρου...
πηγή

4 σχόλια:

  1. Ας συνεχισουν ετσι τα πολιτικα πτώματα του κΥνοβουλευτισμου, τους βλέπω εντος ολίγου με αεροπλάνα και ελικόπτερα να τρέχουν να γλυτώσουν απο την εθνικιστικη επανάσταση, και να κλαινε μετα σε διεθνεις αποληξεις του Εβραισμου, ΟΗΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ", αντιρατσιστικες ΜΚΟ ΣΟΡΟΣ, και το κακο συναπαντημα για "εγκληματα κατα της ανθρωπότητας" και φουρνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι αυτη η τρυπα - εμεις οι Βορειοηπειρωτες γιορταζουμε με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χοοχο είναι νέος είδος - αλβανοί που ξέρουν Ελληνικά ή μόνο Ελληνικά!

      Διαγραφή
  3. E psit koritsakia?? Diploma tora ta simaiakia sas kai spitia sas tora - proto ktel apo ta sinora, paizei ksilo stous dromous den leei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών