Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

MΙΛΑΝΕ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ "Υπόκοσμος" για το ΠΑΣΟΚ η Χρυσή Αυγή!

Mιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κλέφτες πλιατσικολόγοι του ΠΑΣΟΚ για "συμπεριφορές υποκόσμου της Χρυσής Αυγής". Αφού έχουν βαρεθεί να μετράνε στελέχη τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής (μην ξεχνάμε εκτός από τον Α.Τσοχατζόπουλο, τον Τ.Μαντέλη κλπ παλαιότερα και τους Μένιο Κουτσόγιωργα, τον Ν.Αθανασόπουλο κλπ) τώρα ως άλλοι "γάϊδαροι" λένε τον "πετεινό κεφάλα"!
Και δηλώνουν ότι...
"Είναι ευθύνη της συντεταγμένης Πολιτείας και της Δικαιοσύνης να αντιδράσει και να πράξει όσα προβλέπονται στο πλαίσιο των νόμων και του Συντάγματος για την προστασία του πολιτεύματος και της κοινωνίας από τις έκνομες και μολυσματικές δραστηριότητες φασιστικών οργανώσεων και κομμάτων».
Αυτό τονίζει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, με αφορμή τις «απαράδεκτες απειλές και ύβρεις» του βουλευτή της, Ηλία Κασιδιάρη, αναφέρει ότι «Την ημέρα που ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας γιόρταζε την εποποιία της εθνικής αντίστασης ενάντια στο ναζισμό και την ιδεολογία του μίσους, τη στιγμή που η χώρα μας δίνει έναν αγώνα για την επιβίωσή της και απαιτείται εθνική ενότητα, η Χρυσή Αυγή εκδήλωσε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο στην Κρήτη, το νησί που έχει γεννήσει ήρωες της Δημοκρατίας και έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα για τους δημοκρατικούς του αγώνες».
Τονίζεται δε στην ανακοίνωση, ότι «συμπεριφορές σαν κι αυτή του εν λόγω βουλευτή, αλλά και συναδέλφων του από το ίδιο κόμμα, αρμόζουν σε κύκλους του υποκόσμου και όχι σε εκλεγμένους εκπροσώπους στη Βουλή των Ελλήνων».
Ενώ η ληστεία του δημοσίου και των Ελλήνων που συστηματικά έκανε το ΠΑΣΟΚ επί 35 χρόνια, άρμοζε σε ... "κύκλους του καλού κόσμου"! Και να έμεναν μόνο στα κλεμμένα, καλά θα ήταν.
Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους ξένους, εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, άνοιξαν την Κερκόπορτα του χρέους, καταδίκασαν σε εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό προκάλεσαν την γεωπολιτική έκλειψη της χώρας και έχουν το θράσος ακόμα να ... υπάρχουν! Βρε, ουστ!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. Υπανθρωποι για εμας , τα πασοκικα σκατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε το πασοκάκι του 4%, μιλάει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οί Τρόφιμοι τής Δυναστείας ROTHCHILD (ΠΑΣΟΚ) ....Μίλησαν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακούσατε την χοντρή κουράδα τι δήλωσε στο συνέδριο; οτι θα εξετάσουν τρόπους να βγάλουν εκτός νόμου την ΧΑ, μα τότε ρε ζώα δεν θα την σταματά τίποτε απο το να σας επισκέπτεται απο κοντά για τα περαιτέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών