Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Έχουν μιλήσει οι πάντες κατά της Χρυσής Αυγής....Ο Αλαβάνος θα έλειπε..;!

Όταν ο Αλαβάνος επισκέφτηκε τον Άγιο Παντελεήμονα
Κατά της Χρυσής Αυγής τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος και ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου.

Ο κ. Αλαβάνος πάντως μίλησε στον ΣΚΑΪ και για τις ραγδαίες αλλαγές που μπορούν να έρθουν με το πέρας του χρόνου. Αναφέρθηκε στη δημοφιλία του ΣΥΡΙΖΑ και είπε χαρακτηριστικά ότι το πολιτικό τοπίο αλλάζει ραγδαία. «Αν μου λέγατε τον Δεκέμβριο του 2011 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, θα ήμουν πολύ διστακτικός», τόνισε.

Σημείωσε δε ότι......
«πρέπει να μιλάμε στο λαό χωρίς τρόμο. Εάν δηλαδή εξηγήσουμε στον κόσμο και του πούμε ότι εσύ αποφασίζεις για την τύχη σου, δηλαδή δημοψήφισμα, θα καταλάβαιναν», είπε και σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να λες στους πολίτες την αλήθεια.

Πιστεύει δε ότι οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν μία Ελλάδα εχθρική. Αντιθέτως, προτιμούν μία Ελλάδα φιλική, «μια Ελλάδα που να μπορούν να συνεργάζονται», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε τις επιδράσεις που θα υπάρξουν από την αλλαγή νομίσματος στο θέμα της μετανάστευσης.

Στάθηκε όμως και στην ανάπτυξη που πρέπει να γίνει. Δηλαδή να γίνουν κάποιες εξαγωγές και θα αυξηθεί ο τουρισμός ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικός από αυτόν της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. επειδή έχουν χεστεί πάνω τους με την ΧΑ, θα παίζουν σαν τρελοί τώρα το χαρτί σύριγγα μπάς και τρικλοποδιάσουν κανά κακομοίρη που δεν έχει χρόνο για internet να μαθαίνει τι γίνεται πραγματικά.
    είδατε σήμερα το πάγκαλο; αναρωτιέται το κύτος αφού λεει θέλει ο κόσμος να αντιδράσει γιατί δεν πάει στον καμμένο η στον σύριγγα, το μόνο που δεν είπε ήταν "αφου σας έχουμε φτιάξει τα εναλλακτικά καλούπια, γιατί δεν τα χρησιμοποιείται να είμαστε και μείς ασφαλείς;"

    Πίεση παντού απο όλους μας, για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και στα οικονομικά και στο τι θα γίνει με τους δοσίλογους πολιτικούς ΣΕ ΟΛΑ!
    Ακόμα και να δύσκολος να το παίζει ο συνομιλητής, να τον φέρνουμε σε δίλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νεκραναστήθηκε για λίγο στο βωμό του τσίριζα... του κόμματος του νέου (σάπιου όμως) Ανδρεά Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών