Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

Η ηγετική φύση του Εθνικιστή... Η Ελλάδα έχει ηγέτη που έρχεται να σαρώσει φραγμούς και εμπόδια...!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα έχει και ηγεσία στο Εθνικιστικό Κίνημα και γνήσιους φυλετικούς απογόνους του μεγογειακού τύπου, που κατά τη γνώμη μας είναι το πιο ισχυρο φυλετικό χαρακτηριστικό για την αναγέννηση της χώρας. 

Ουδείς σήμερα στο θλιβερό προτεκτοράτο των μνημονίων δωσιλογισμού και ηττοπάθειας είναι σε θέση να αμφισβητήσει το ηγετικό έλλειμμα της πατρίδος μας. Τα ερείπια που σκορπούν στο διάβα τους οι ανθελληνικές πολιτικές πράξεις κατ’ εντολή του νεοταξισμού είναι αψευδείς μάρτυρες.
 
Η δε επαλήθευση του Βρετανού ευρωβουλευτή κ. Φάρεϊτζ της βεβαιότητας που είχαμε πως οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των δήθεν ελεύθερων ευρωπαϊκών εθνών είναι απλοί ταχυδρόμοι κλειστών εντολών των γνωστών σκοτεινών δωματίων οφείλει να προβληματίσει τις καθαρές εθνικές συνειδήσεις.
Είναι προφανές ότι..... το ηγετικό έλλειμμα αποτελεί πέραν από σύμπτωμα των καιρών της παρακμής αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου κατάργησης του εθνικού κράτους με την εξουθένωση των λαών. Οι εφήμεροι στόχοι μιας επιβίωσης εν μέσω συνεχούς συρρικνώσεως του βιοτικού επιπέδου και διαρκούς υποχωρητικότητας στα λαϊκά δικαιώματα και την εθνική κυριαρχία προβάλλονται ως απαραίτητο βήμα για την μεθοδευμένη οικονομική καχεξία από το καθεστώς που την προκάλεσε. Είναι το ψεύδος ότι η Ελλάς δεν έχει ανάστημα και εναλλακτικά βήματα ισχυροποίησης.
Ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος είχε πει κάποτε πολύ σοφά ότι δεν φοβάται έναν στρατό λιονταριών που τα διοικεί ένα πρόβατο, αλλά ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι. Δεν είπε φυσικά τούτα τα λόγια για να υποτιμήσει έναν λαό πολιτισμών και θυσιών σαν τον ελληνικό που δόξασε κι ο ίδιος αλλά για να αναδείξει την τεράστια σημασία της υπάρξεως ενός στρατηγικού νου που μεταδίδει στο λαό ατσάλινη αποφασιστικότητα, πυγμή και πειθαρχία. Είναι ο Ηγέτης που ξέρει να άρχει και αρνείται να άρχεται. Εκείνος που πηγάζει από τα σπλάχνα της Φυλής και γνωρίζει πως τα γερά έθνη είναι εκείνα που θέτουν υψηλούς στόχους για την Πατρίδα και το λαό δίχως να παζαρεύουν την παραμικρή παραχώρηση.
Όμως τα γερά έθνη έχουν στην πρώτη γραμμή της έπαλξης Αρχηγούς που διατρανώνουν πως τις ενέργειές τους τις καθοδηγεί το Αίμα της Φυλής και το Εθνικό Συμφέρον. Έχουν Αρχηγούς που βροντοφωνάζουν την ηγετική φύση του εθνικιστή που αντιμετωπίζει τις πολιτικές και τις εθνικές υποθέσεις σαν μια διαρκή μάχη είτε ηχούν κανόνια είτε όχι. Κι αυτή η φύση του μπροστάρη προβάλλει την εθνική ιστορική μνήμη και το ζωντάνεμα της εθνικής μας ιστορίας δίχως να επιτρέπει όχι μόνο την υποστολή της αλλά ούτε καν κάποια σχετική σκέψη. Ενισχύει τον λαό του και δεν τον φτωχοποιεί. Φυλάσσει την πατρίδα από το διεθνιστικό και πολυπολιτισμικό ανακάτωμα και δεν χειροκροτεί την ενίσχυση των υποδομών για την υποδοχή εισβολέων και νόθευσης με άφθονο «περιούσιο» χρήμα.
Η προβατοποίηση του ελληνικού λαού από τα πρόβατα της παγκοσμιοποίησης που καμώνονται τους ταγούς πρέπει να σταματήσει τώρα και με κάθε τρόπο. Όταν μάλιστα τα πρόβατα κρύβουν κάτω από την προβιά άλλη φύση ξένη, τότε ο λαός οφείλει να κατασπαράξει εκείνον που ανοίγει το δρόμο απολύτως συνειδητά στη σφαγή του. Κι όταν ο λαός αυτός είναι ο ελληνικός, τότε ο δρόμος είναι ξεκάθαρος. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ. Ο Ελληνισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Νεοταξισμό και η μάχη είναι καθοριστική. Δίχως αύριο. Ή προχωράμε στην αναδιάταξη του κράτους και την ανάληψη των τυχών του αμφισβητώντας τον εχθρό του Ανθρώπου και της Ελλάδος ή μη έχοντας τι άλλο να δώσουμε θα υπογράψουμε μονάχοι το τέλος μας.
Οι Έλληνες έχουν πάρει την απόφαση για εθνική κυριαρχία και αγώνα. Το λένε όλο και πιο συχνά, όλο και πιο πολλοί μεταξύ τους. Δώστε μας έναν Ηγέτη και εμείς ευθύς τον ακολουθούμε. Μάταιος λοιπόν ο φόβος που σπέρνετε στους Έλληνες παγκοσμιοποιητικά αφεντικά, πολιτικάντικα δουλικά και επικοινωνιακές παραδουλεύτρες. Κι αν κάποιοι λύγισαν στης ζωής το μονοπάτι, ερχόμαστε πολύ περισσότεροι για να δικαιώσουμε όσους «έφυγαν» και να τρανώσουμε την Ελλάδα διαλέγοντας το άπαν έναντι του μηδενός.
Η Ελλάς έχει Ηγέτη που έρχεται να σαρώσει φραγμούς και εμπόδια. Είναι ο Ελληνικός, μονάκριβος και αήττητος Εθνικοκοινωνισμός μας που μετράει πρώτα από όλα την αξία της Νίκης στις μάχες που δίνει. Μάχες που διαθέτουν μια άγρια ομορφιά γιατί κι όταν ακόμη πέφτει χάμω, σηκώνεται και πάλι αφού ο σκοπός της επικράτησης του Ελληνισμού δεν τον αφήνει λεπτό να ησυχάσει. Η ηγετική φύση του Έλληνα Εθνικιστή αντιμετωπίζει τις προγονικές παρακαταθήκες ως την αφετηρία της γέννας του δικού του Ελληνισμού. Στο πρόσωπο του λαού του αντικρίζει την ιερή εικόνα της Φυλής του που την σηκώνει ψηλά αφού μονάχα έτσι δεν μπορεί να την αγγίξει βέβηλο χέρι. Τα δε επιτεύγματα του Ελληνικού Έθνους που θέλει να χτίσει με τον δικό μας και μόνο μόχθο θέλει να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό που θα σκεπάσει όλη τη γη.
Ο Ηγέτης του Ελληνισμού μας είναι εκείνος που δίνει χαμόγελο και σκοπό στον Έλληνα. Είναι εκείνος που θα σκορπίσει δειλούς και εισβολείς δίδοντας πρώτος το σήμα επαναστατικής εκκίνησης και αγώνα. Είναι εκείνος που θα δώσει ψωμί και γνώση ελληνική στα παιδιά του και δεν θα ταΐσει το Νεοταξικό Κτήνος με σάρκα ελληνική. Είναι η Ηγετική Φύση του Έλληνα Εθνικιστή που θα λευτερώσει την Μεγάλη Ελλάδα με τις λιονταρίσιες ελληνικές καρδιές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών