Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

''ΦΑΣΙΣΤΕΣ''

Φασίστες και Δοσίλογοι.
 
Δεν είναι βεβαίως αυτοί που μας κυβερνούν φασίστες κατά την ιστορική ούτε κατά την ιδεολογική έννοια. Είναι όμως απολυταρχικοί και αδίστακτοι, φασίστες κατά την έννοια που εκείνοι έχουν προσδώσει στον όρο.
Είναι δοσίλογοι γιατί συνεργάζονται με τους εκπροσώπους των οικονομικών επικυρίαρχων της χώρας μας τους οποίους οι ίδιοι προσκάλεσαν να αναλάβουν τον έλεγχό της, εις βάρος του λαού μας. Ο δοσιλογισμός και η υποταγή τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτεροι αυτών που κατηγορούν ως συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι  παραδόθηκαν σε..... καιρό ειρήνης χωρίς να ρίξουν μια τουφεκιά. Αυτοί που έχουν το θράσος να λασπολογούν εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να μας κρίνουν.

Ενοχλήθηκαν ορισμένοι από την καταγγελία της ΝΔ ως φασιστικής και δοσιλογικής.

Ενοχλήθηκαν οι συμφεροντολογικά προσκολλημένοι στο κόμμα. Ενοχλήθηκαν παλαιοί νεοδημοκράτες που πιστεύουν ακόμη στο παραμύθι του τρελαντώνη. Μόνο που η ΝΔ έχει πάψει από καιρό να είναι  κόμμα της παραδοσιακής αστικής δεξιάς, πολύ δε περισσότερο της λαϊκής δεξιάς. Αυτήν την λαϊκή δεξιά η ΝΔ την..............

συνέχεια

http://xristospappas.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8879.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών