Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

Δ.Στρατούλης: "Να συνεργαστούμε με ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ (δηλαδή αναρχικούς και λαθρομετανάστες) για την ανάληψη της εξουσίας"!!

Να αναλάβει ισχυρή ενωτική πρωτοβουλία προς το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, που θεωρεί τη συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς ως προϋπόθεση μιας προοδευτικής εξόδου από την κρίση.

“Η κοινή δράση, συνεργασία και συμπαράταξη όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, κατην ανάλέι πρώτα απ’ όλα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι μια υπόθεση, από την οποία εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό η ίδια η δυνατότητα μιας αποτελεσματικής, αξιόπιστης και νικηφόρας προοδευτικής διεξόδου από την κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της....
δημόσια διατυπωμένης πολιτικής του για συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς και στην πορεία για τη συνδιάσκεψή του, θα πρέπει να επεξεργαστεί και να αναλάβει μια ισχυρή ενωτική πρωτοβουλία, που θα απευθύνεται στις δυνάμεις και τον κόσμο της Αριστεράς, στη βάση ενός ελάχιστου συνεκτικού και εναλλακτικού προγραμματικού πλαισίου, που θα παίρνει υπόψη του τις θέσεις και ευαισθησίες όλων των δυνάμεων της Αριστεράς και θα μπορεί να διασφαλίσει την προγραμματική συμπόρευσή τους με κοινές αμοιβαίες υποχωρήσεις”, αναφέρει.

Σε συνέντευξή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Π. Καμμένο σε μια κυβέρνηση, ενώ επιτίθεται στη ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα ο Στρατούλης απαντώντας στο ερώτημα: “Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μπορείτε να συμμαχήσετε κ. Στρατούλη; Έστω και για κατάργηση του Μνημονίου;” σημειώνει ότι: “Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να είναι κορμός όχι γενικά μίας κυβέρνησης συνεργασίας, αλλά μίας κυβέρνησης αριστερής συνεργασίας. Μία τέτοια κυβέρνηση θα εξετάζει στην πράξη, εάν και με ποιες άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις, εξαιρουμένης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα μπορεί ή θα πρέπει να συνεργάζεται ή να συμπορεύεται κάθε φορά για την προώθηση επιμέρους στόχων της”.
Για τη ΔΗΜΑΡ σημειώνει ότι: “Η πολιτική της δεν έχει καμία απολύτως σχέση ούτε με την αριστερά ούτε και με τη μετεκλογική προγραμματική συμφωνία της συγκυβέρνησης”.
Τέλος αναφορικά με τις εκλογές για τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ και αν θα υπάρξει συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Φωτόπουλο απάντησε: “Επιδιώκουμε να εργαστούμε από κοινού, με όποιες δυνάμεις κινήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να κινούνται με συνέπεια στην ίδια αγωνιστική κατεύθυνση”.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΑΡΣΥΑ = Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

    ΚΚΕ = ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ

    ΣΥΡΙΖΑ = ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΟΣ

    Κάντε εσείς τις υπόλοιπες σκέψεις...

    Συγνώμη αν χυδαιολογώ Συναγωνιστή διαχειριστή, αλλά αυτός ο συνειρμός μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα την ανάρτηση...

    Άλλωστε αυτός είναι ο μόνος σοβαρός τρόπος για να απευθύνεται κανείς στα εβραιομπολσεβικικά αποβράσματα που δολοφονούν την Πατρίδα και την Φυλή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ - ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΒΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών