Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2012

Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή με 12,1%, τρίτο κόμμα με διαφορά

Νέα επιβεβαίωση της εδραίωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία από την δημοσκόπηση της MRB. Η νέα αυτή δημοσκόπηση δείχνει ότι αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ήταν τρίτο κόμμα με αισθητή διαφορά από το τέταρτο. Η έρευνα της συγκεκριμένης εταιρίας διεξήχθη από τις 27 Νοεμβρίου - 6 Δεκεμβρίου σε δείγμα 2000 ατόμων, ενώ λίγες μέρες μετά ξέσπασε σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης στο κόμμα του Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σύμφωνα με έγκυρες ιστοσελίδες, τουλάχιστον το 50% των ψηφοφόρων των ΑΝ.ΕΛ. είναι έτοιμο να μεταπηδήσει στην Χρυσή Αυγή.
Στην εκτίμηση ψήφου, ο Σύριζα προηγείται με ποσοστό 28,7%, ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 26,1%, η Χρυσή Αυγή με 12,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7%, το ΚΚΕ 5,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,1% και Άλλο Κόμμα 4%.

Τα μνημονιακά κόμματα όπως και κάτι.....
''αντιμνημονιακά'' αποκόμματα καταρρέουν και η Χρυσή Αυγή μετά την κρίση στο κόμμα των ΑΝ.ΕΛ θα είναι πανίσχυρη, οδεύοντας στην Εθνική διακυβέρνηση της πατρίδας.

πηγή

7 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...12 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:48 μ.μ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πασόκ έχει 4% με το ζόρι, οπότε αυτά είναι παραμύθια της χαλιμάς... τώρα και με την διάλυση των Καμμένων, πολλοί πατριώτες θα ξυπνήσουν, περιμένω ένα 5% απο αυτό το 7άρι που δείχνει εκεί, να έρθει στην ΧΑ.
    Και πάμε στους οικΩλόγους... εδώ γελάμε..
    Η χώρα καίγεται κυριολεκτικά απο θέματα σοβαρότατα και ένα 3.1% τάχα μου αποφάσισε να πάει σε αυτούς;
    Πιο βαλτή δημοσκόπηση δεν γίνεται... ίσα ίσα βάζουν ένα 3.1 για να καβατζώσει το ποσοστό μπάς και τυφλώσει κανέναν βλάκα και τους το ρίξει τελικά.
    Πάμε ΣΥΡΙΓΓΑ, οκ, 29%, το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;
    ο ΣΥΡΙΓΓΑΣ έχει κάνει κοιλιά, είναι φανερό πιά, το βλέπεις στις συζητήσεις με τον κόσμο, και όσοι τον ψήφισαν έχουν ήδη αμφιβολίες, δεν υπάρχει το ποσοστό αυτό.
    Καλά, 26% ΝΔ, οκ, κανά 20αράκι και πολύ της είναι...μόνο και μόνο γιατί έχει μερικούς χεσμένους δεξιούς ακόμα που δεν λένε να δουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου 5.24 δυστυχως εχουμε γινει χωρα προσκυνημενων βολεμενων και ανεγκεφαλων.Και παλι δυστυχως φοβαμαι οτι τα ποσοστα αυτα ειναι κοντα στην πραγματικοτητα.Η ανοησια βασιλευει,ανθρωποι που θα επρεπε το λιγοτερο να ειναι στην φυλακη εξακολουθουν να κυβερνουν η ετοιμαζονται να κυβερνησουν.Τελικα δεν ειναι καθολου τυχαιο που καθισαμε σχεδον 500 χρονια κατω απο την κυριαρχεια των μογγολων.Μακαρι να εχω εγω το αδικο αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχω την πεποιθηση οτι αυτα ειναι τα ποσοστα στα οποια προσπαθουν να μας περιορισουν.
      Αυτα ειναι τα πραγματικα ποσοστα της Χρυσης Αυγης των προηγουμενων εκλογων.
      Σας μιλαω ειλικρινα, απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα στις συζητησεις με παλιους και νεους φιλους, δεν υπηρχε οικογενεια που τουλαχιστον το ενα μελος της να μην ειχε ψηφισει Χ.Α!
      Τα σημερινα ποσοστα ειναι συντριπτικα, και επειδη δεν μπορουν να τα εξαφανισουν τα περιοριζουν γυρω στο 12%
      Με τα μαγειρεματα που θα κανουν θα τα εμφανισουν και σαν τελικα αποτελεσματα εκλογων οταν γινουν.

      Διαγραφή
    2. Ά μπράβο πές τα, γιατί και στις εκλογές αμα θέλουμε πιστεύουμε οτι δεν έγινε λαθροχειρία κατά της ΧΑ... υπήρχαν τμήματα που σχεδόν είναι γνωστό οτι θα την κάνανε την βρωμο-δουλειά.
      Ελπίζω στις επόμενες εκλογές η ΧΑ να έχει ακόμα περισσότερους αντιπροσώπους ΠΑΝΤΟΥ.
      τα ποσοστά πρέπει να είναι σίγουρα αυτά που μας δίνει ο λαός και όχι αυτά που είχαν την καλοσύνη οι αριστεροί και πασόκοι να αφήσουν να καταγραφούν (σε περιπτώσεις που δεν υπήρχε εκπρόσωπος)

      Διαγραφή
  4. Συναγωνιστές, τα πραγματικά ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτή τη στιγμή είναι μεταξύ 15-18% με ανοδικές τάσεις.

    Αυτό το ξέρουμε από δικούς μας ανθρώπους μέσα στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.

    Ο Εθνικιστικός χείμαρρος έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ, που σε λίγο θα είναι αδύνατο να το κρύψουν.

    Πάμε γερά για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μαζα αποδεικνύει το ποσο χειραγωγησιμη και εγκληματικα ηλιθια ειναι μονον και μονον που δίνει τετοια ποσοστά στην εγκληματική εβραιοκομμουνιστικη συμμορία του Συριζα, του φανατισμενου και επιθετικου ανθελληνισμού ,το προπύργιο του εξαρχειακου αναρχοκομμουνιστικου παρακρατικου ΒΟΘΡΟΥ.
    Κρατάω τις επιφυλάξεις μου για το πόσοι "Ελληνοποιηθεντες" εισβολείς ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ αποτελούν μερος του ποσοστού αυτης της πυορροϊκής μπολσεβικικης νόσου βεβαια.
    Μια συμμορια σεσημασμένου ανθελληνισμού και εβραιομπολσεβικισμου, με δεκάδες Πασοκους, και καθεστωτικούς δημοσιογραφισκους που έχουν "μορφωθεί" σε σοβιετικά ιδρύματα, τυπου βαρεμενου, με άτομα γνωστών εγκληματικών και εθνοκτόνων θέσεων, σκοπιανο ,αλβανο,πακιστανο λαγνείας, με ατομα πληρως αποδεκτά και εκθειαζομενα απο το μιντιακο καθεστώς(το οποίο και πλείστοι στελεχώνουν) που χλεύαζαν και ειρωνεύονταν δημοσίως εθνικούς ηρωες τυπου Τσατσοπουλου, αυτο το ΓΕΛΟΙΟ υποκείμενο που δεν χριζει ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ,
    και ομως η κοπρομαζανθρωποι στρέφονται μετα τις δεκαετιες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σε δεδηλωμένους συμμορίτες ,εγκληματίες ανθελληνες εβραιομπολσεβικους εθνοκτόνους διεθνιστες.

    Πραγματικα η μαζα θελει ενα κάλο ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ για να συνέλθει , μαστιγιο και στρατιωτική παίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών