Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12, 2012

Γιατί όλοι πολεμάνε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς συκοφαντικής επίθεσης εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το σύνολο του πολιτικού συστήματος, όπως αυτό εκφράζεται τόσο από το σύνολο των λοιπών πολιτικών κομμάτων, όσο και από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η επίθεση αυτή ξεκίνησε σε.....
πολιτικό - επικοινωνιακό επίπεδο, πρωτοστατούντος του ανθρώπου που συνετέλεσε τα μέγιστα στο να βρεθούμε στην αγκαλιά του μνημονίου, προέδρου του ΠΑΣΟΚ και κορυφώνεται καθημερινά με αποκορύφωμα τις διαδοχικές αντισυγκεντρώσεις αναρχοαριστερών σε κάθε πόλη όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιεί νόμιμη πολιτική εκδήλωση ή εγκαίνια νέων γραφείων (βλ. Αγρίνιο, Κρήτη, Ξάνθη, Κομοτηνή) καθώς και τις επιθέσεις εναντίον γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είτε με πέτρες, μολότωφ και σπρέϋ (γνωστοί χούλιγκαν των σπρέϋ οι άπλυτοι), είτε με τρία κιλά δυναμίτη, όπως στον Ασπρόπυργο.
Σε ό,τι αφορά στην τελευταία, σαφώς τρομοκρατική, επίθεση στα γραφεία του Ασπρόπυργου, αποκαλύφθηκε με τον πλέον προφανή τρόπο η υποκρισία, η εμπάθεια και το μένος των λοιπών πολιτικών κομμάτων κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΟΥΤΕ ένα κόμμα δεν έβγαλε, έστω για τα μάτια του κόσμου, ανακοίνωση καταδίκης της τρομοκρατικής επίθεσης, ενώ σε άλλες περιπτώσεις περιστατικών με δήθεν «ρατσιστική χροιά» είναι όλοι λαλίστατοι. Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ας θυμηθούμε τις αντιδράσεις των λοιπών κομμάτων, όταν, προ μηνών, σε μια τυχαία προεκλογική συνεύρεσή τους στον ίδιο χώρο, μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαν ρίξει ένα ποτήρι νερό στον εκ των ιδρυτών του ΠΑΣΟΚ και συνυπεύθυνο για την κατάντια της χώρας κύριο Ευθυμίου. Επί πολλές μέρες τα ΜΜΕ και τα λοιπά κόμματα συναγωνίζονταν μεταξύ τους σε δηλώσεις καταδίκης του συμβάντος, σε κίνδυνο εκτροπής του πολιτεύματος, σε αναβίωση του φασισμού κλπ. Δηλαδή, αν το να ρίξεις ένα ποτήρι νερό σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι φασισμός, το να γίνονται παράνομες αντισυγκεντρώσεις σε κάθε νόμιμη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, με την παρότρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και την ανοχή της αστυνομίας, τι είναι; Φανταστείτε τις αντιδράσεις των ΜΜΕ αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε αντισυγκέντρωση σε εκδήλωση του Τσίπρα ή της Παπαρήγα… Σε ό,τι αφορά στα περί νεοναζισμού και λοιπά φθηνά επικοινωνιακά τερτίπια (θέση της ΧΑ εκτός νόμου) του κυρίου Βενιζέλου, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δείχνει να ξεχνάει τα όσα ο ίδιος δίδασκε ως καθηγητής της νομικής («το ισχύον Σύνταγμα δεν προβλέπει τη δυνατότητα θέσεως πολιτικού κόμματος εκτός νόμου»), μάλλον γελάνε και οι πρωτοετείς φοιτητές της νομικής.
Για τι κατηγορείται, λοιπόν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών