Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Συνεχίζεται η σφαγή των Ελλήνων... Ακόμη ένα θύμα στη λίστα θανάτου από λαθρο...!!

Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο η γενοκτονία που πραγματοποιείται εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς σε αυτόν τον τόπο της πλήρους ασυδοσίας και της μόνιμης αφασίας. Ακόμη ένα θύμα προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των δολοφονημένων Ελλήνων ιδιαίτερα ηλικιωμένων ατόμων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες».

Ένας 75χρονος πρώην μηχανικός του ΠΝ βρέθηκε στραγγαλισμένος από.....
γείτονες στο Πόρτο Ράφτη όπου και διέμενε μόνος. Συμφώνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 75χρονος έκανε εργασίες στο σπίτι και έδινε δουλειά τακτικά σε αλβανούς εργάτες. Και με αυτή τη δολοφονία οι Έλληνες δολοφονημένοι από αλλοδαπούς έχουν φτάσει τους 40 μέσα στο 2012.

Πιθανότατα είναι πολλοί παραπάνω, αυτά όμως τα στοιχεία είναι που έχουμε κατορθώσει να συλλέξουμε καθώς η ΕΛΑΣ δεν δίνει στοιχεία αποκλειστικά για ανθρωποκτονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς παρά μόνο συγκεντρωτικά.

Το καρκίνωμα που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τους λαθρο που κατά εκατομμύρια έχουν κατακλύσει την κατ΄ ευφημισμό αυτή χώρα δυστυχώς μεγαλώνει ημέρα με την ημέρα. Ανήμπορη, αιφνιδιασμένη και χωρίς δύναμη να αντιδράσει περιμένει υπομονετικά τη μοίρα της, στα χέρια των δολοφόνων της. Ποτέ άλλοτε ο ελληνικός λαός δεν είχε περιέλθει σε μια τέτοια πρωτοφανή αδράνεια και ύπνωση βλέποντας την πατρίδα του αλλά και τον ίδιο να κατακρεουργείται έτσι απλά από τους πλιατσικολόγους και δολοφόνους των Βαλκανίων και του Καυκάσου και να μην αντιδρά.

Και δυστυχώς έπεται συνέχεια…

 Επιπλέον οι αρχές ασφαλείας συνέλαβαν ένα ακόμη αλβανό υπεύθυνο για τη δολοφονία του κοσμηματοπώλη Γιώργου Αλεξόπουλου το Μάιο του 2011 στη Λυκόβρυση Αττικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. 40 νεκροι Ελληνες σε ενα χρονο ουδείς εκ των κατσαριδων του καθεστωτος χυνει δάκρυα "οργης και αγανάκτησης" δυο πάγκοι αναποδογυρισμένοι , λαθροεισβολεων λαθραιεμπορων, χαμος για 2 μηνες στα εβραιοκαναλα.
    Οι συμμοριες του αιωνιου εχθρου μαζι με τα ΠΑΝΤΟΕΙΔΗ κοκκινα φτυσίματα του και τα λοιπα βιολογικα ερείπια ειναι απασχολημένες τωρα να οργανώνουν "πορείες" κατα της Χρυσης Αυγης και της φυλετικής και εθνικης συνείδησης των Ελληνων.

    Μια λυση μας απομένει , πόλεμος μέχρις εσχάτων εναντιον των μιαρών ορδών της αιώνιας υπανθρωποτητας ειναι εμφανές οτι δεν πρόκειται να σταματήσουν μεχρι να μας εξαφανίσουν απο προσώπου γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών