Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Αποστομωτική απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στους "παπαγάλους" του ΔΟΛ

Διαβάζουμε στο parapolitika.gr

Το τσιγάρο … έφερε πιο κοντά τα άκρα
Σε αίθουσα του ΚΚΕ, στη Βουλή, βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς, για να… καπνίσει. Ο κ. Παππάς, βγήκε από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή και Εξωτερικών και Άμυνας και εισήλθε βιαστικά σε μία διπλανή αίθουσα για να... καπνίσει. Η αίθουσα αυτή ανήκει χωροταξικά στο ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», στην αίθουσα του ΚΚΕ, ο κ. Παππάς δεν συνάντησε κανέναν βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά συνάντησε τον κ. Κ. Κουτσογιαννακόπουλο, βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, που μάλλον πήγε και αυτός να καπνίσει. Και έπιασαν κουβέντα. Σε κάποια στιγμή όταν ο βουλευτής της ΝΔ ρώτησε τον κ. Παππά εάν γνωρίζει ότι βρίσκεται σε αίθουσα που χωροταξικά τουλάχιστον ανήκει στο ΚΚΕ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε με τον πλέον απίθανο τρόπο. Ότι είναι πλέον πολύ κοντά στις θέσεις του... ΚΚΕ!
«Αυτοί, είπε, λένε όχι στο ΝΑΤΟ, το ίδιο λέει και η Χρυσή Αυγή, λένε όχι στο μνημόνιο, το ίδιο και εμείς. Και εμείς και αυτοί λέμε όχι στην Ευρωπαϊκή Ενωση», ανέφερε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έμεινε… κόκκαλο.
 
 
Η σημερινή απάντηση του Εθνικιστή βουλευτή υπήρξε άμεση και με αναφορές τόσο στους εθνομηδενιστές - πρόδοτες του ΚΚΕ, στους "ελαφροδεξιούς" (όρος που εισήγαγαγε ο ίδιος ο βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος) της ΝΔ και υπερασπιστές της ιδεολογίας του πολιτικού τους προγόνου ΕΡΕ αλλά και τα "παπαγαλάκια" των ΜΜΕ με τη δοσιλογική ιστορία
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  Χ. ΠΑΠΠΑ

1 σχόλιο:

  1. τους έχει τρελλάνει στο τρολάρισμα η Χρυσή Αυγή και αυτό τους πετάει έξω απο τα νερά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών