Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Λονδίνο: Μια εβραία γράφει για την επιτυχία του πολυπολιτισμού - πολυφυλετισμού και το γεγονός ότι πλειοψηφία πια στην πρωτεύουσα της Αγγλίας είναι οι Μαύροι....

Αναδημοσιεύσουμε κείμενο εβραίας "αναλύτριας", κατοίκου της Μεγάλης Βρετανίας, που γράφει, με σαφή υπόνοια χαράς και υπερηφάνιας, για τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί  στο Λονδίνο μόλις σε μια δεκαετία...
Τι άλλαξε;

- Οι μαύροι αποτελούν πλειοψηφία και οι λευκοί μειονότητα
- Όλο και περισσότεροι γίνονται "άθεοι" και μειώνονται οι Χριστιανοί
- Ο πληθυσμός της πόλης αυξάνεται συνεχώς με το 1/3 να είναι μετανάστες από χώρες της Αφρικής και της Ασίας!!!!
- Το 1/3 των κατοίκων είναι γεννημένοι εκτός εκτός Βρετανίας!!

Διαβάστε τι θα δούμε στο μέλλον και στην.....Αθήνα

Γράφει η Norma Cohen
Οι λευκοί Βρετανοί δεν αποτελούν πλέον την....
πλειονότητα των ανθρώπων στο Λονδίνο, για πρώτη φορά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της απογραφής κάτι που μας οδηγεί σε μια κοσμοπολίτικη πλέον πρωτεύουσα ολοένα και πιο αποκλίνουσα από την εθνική οικονομία γύρω από αυτό.
Τα στοιχεία για το 2011 αποκάλυψαν επίσης έναν πληθυσμό της Αγγλίας και της Ουαλίας, που είναι γενικά περισσότερο μορφωμένος αλλά λιγότερο θρησκευόμενος από ό, τι ήταν πριν από μια δεκαετία - και με μικρότερη πιθανότητα να ζουν σε ένα σπίτι που κατέχουν οι ίδοι.
Ο συνολικός πληθυσμός αυξήθηκε κατά 3,7 εκ. , σημειώνοντας μια αύξηση της τάξης του 7% από την προηγούμενη απογραφή του 2001. Η μετανάστευση ήταν υπεύθυνη για το 60% της ανάπτυξης - 2,1 εκατ. άνθρωποι.
Από το 13% του πληθυσμού που γεννήθηκαν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, οι 7,5 εκατ. Κάτοικοι, μόλις πάνω από το μισό έχουν έρθει τα τελευταία 10 χρόνια στη χώρα. Αυτό μπορεί να συγκριθεί με την απογραφή του 2001, όταν 9 τοις εκατό του πληθυσμού είχε γεννηθεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το κύμα της μετανάστευσης υπήρξε ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο Λονδίνο, όπου περισσότεροι από ένας στους τρεις ανθρώπους, ποσοστό 37%, γεννήθηκαν εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.Μόνο το 45% του πληθυσμού του Λονδίνου ήταν λευκοί άνθρωποι που προέρχονταν από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πολύ κάτω από το σχεδόν 60% το 2001.
Το γεγονός αυτό καθιστά το Λονδίνο την πρώτη περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου το εθνικό στοιχείο, οι λευκοί Βρετανοί, έχουν γίνει πλέον μειονότητα.
Η κορυφαία πηγή των νέων μεταναστών στην Αγγλία και την Ουαλία συνολικά για τη δεκαετία ήταν η Ινδία, υποσκελίζοντας την Ιρλανδία στη δεκαετία έως το 2001, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή ήταν η Πολωνία.
Σε μια άλλη σημαντική δημογραφική αλλαγή, η ιδιοκατοίκηση έχει μειωθεί κατά τα τελευταία 10 χρόνια, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα.
Τα στοιχεία δείχνουν πως η αύξηση του πληθυσμού του Λονδίνου τους δυσκολεύει στο να πραγματοποιήσουν αγορά ακινήτων κάτι που συνεπικουρείται και από τις υψηλές τιμές και την έλλειψη πιστώσεων. Το ποσοστό των κατοίκων που μένουν σε σπίτι που τους ανήκει ή έχουν υποθηκεύσει έπεσε στο 64% το 2011, από 68% που ήταν το 2001, σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία.
Τα επίπεδα της εκπαίδευσης στο Λονδίνο είναι πολύ υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο, με το 27,2% του πληθυσμού της χώρας να έχει αποκτήσει πανεπιστημιακό πτυχίο ή καλύτερα, σε σύγκριση με το 44,7% των ατόμων που ζουν στο Λονδίνο.
Μάλιστα, σε πέντε από 14 εσωτερικές συνοικίες του Λονδίνου, περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο ή διαθέτει ίσο επίπεδο προσόντων.
Τέλος ο πληθυσμός της Βρετανίας είναι εμφανώς όλο και λιγότερο θρησκευόμενος. Το ερώτημα για το θρήσκευμα ήταν προαιρετικό στην έρευνα, έτσι δεν έχουν ανταποκριθεί όλοι στο να απαντήσουν. Ωστόσο, το ποσοστό που αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί έπεσε στο 59%, από 72% το 2001. Ο Χριστιανισμός ήταν η μόνη θρησκευτική ομάδα που σημείωσε αριθμητική πτώση, παρά την αύξηση του πληθυσμού γενικά.
Η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκευτική ταυτότητα ήταν το «καθόλου». Το 2011, το ένα τέταρτο του πληθυσμού δήλωσε ότι δεν είχε κανένα θρήσκευμα, από 15% εκατό το 2001, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, την Τρίτη

13 σχόλια:

  1. "Λονδίνο: Μια εβραία γράφει για την επιτυχία του πολυπολιτισμού - πολυφυλετισμού και το γεγονός ότι πλειοψηφία πια στην πρωτεύουσα της Αγγλίας είναι οι Μαύροι....και χαιρεται"

    θα ηταν πιο ακριβης ο τιτλος της αναρτησης.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι οτι οι όποιοι επιζώντες στρατιώτες της Μ. Βρετανίας κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, θα είναι υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των αγώνων τους. Εξω οι Γερμανοί, μέσα οι τριτοκοσμικοί αλλόφυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εχω ξαναπει , ειναι πραγματι μια μεγαλη ειρωνεία η ιστορικη θεια δικη για αυτο το εθνος που εδω και αιώνες τωρω εξέτρεφε στο κορφο του αυτο το μιαρο σημιτικο κτήνος ,το οποιο φαινεται τωρα να εχει καταστεί η Νεμεσις του, μετα απο αιωνες βρομερών μεθοδεύσεων κατα της Ευρωπης στο συνολο της, την ανοχη κλικων οπως του Τσωρτσιλ που αιματοκύλησαν την Ευρωπη για συμφέροντα αποκλειστικά και μονο αυτου του κτηνους, φαινεται η μοιρα της Αγγλιας σφραγίζεται μεσα σε αυτες τις γενιες ,εμελε ο εκτροφεας να γίνει το γευμα του εχθρου αυτού της ανθρωποτητας ο οποιος μετέτρεψε σε μερικές γενιες την πρωτεύουσα του δουκα του Μαλμπορο, των Στιουρτς των Τουντορ και των ενδόξων βασιλεων Νορμανδων και Αγγλοσαξονων, σε μια αποικία υπανθρωπων εισβολέων εξ Ασιας και Αφρικης.
    Και ετσι η άσφαλτος της υπανθρωποτητας για της οποιας την είσοδο ανοιξε τις πύλες, το φιδι στο κορφο τους, πρόκειται να καταπιει και εχει ηδη καταπιεί τον εκμαυλισμένο και αλλοτριωμένο Αγγλικό λαο.
    Αιωνία η μνήμη του με άκρως ειρωνικό τροπο εξοντωμένου Αγγλικου έθνους.
    Δεν μπορώ να πω οτι δεν τους αξιζε, προσμένω την στιγμη της κατάρρευσης της χρηματοπιστωτικής φούσκας στην Αγγλια , οπου η επίπλαστη "ευρωπαϊκού" τυπου "ευημερία" θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ με την αμιγώς φυσικη κατάσταση μιας πόλης η χωρας της οποίας ο πληθυσμός αποτελείται απο εγγενώς κανιβάλους ,κάφρους και γυφτους, μην εκπλαγεί κανεις εαν χωρες πρώην Ευρωπαικες μετατραπούν σε απέραντες φαβελες, γυφτο καταυλισμούς και αφρικανικές μπανανιες θα ειναι η φυσικη κατάληξη της βιολογικοτητας που πλεον θα τις διέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί τους θέλουν, ή τέλος πάντων καταφέραν τον πλυθησμό να μη μπορεί να αντιδράσει.
      ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

      Διαγραφή
  4. TO Londino sygkekrimena (oxi oi upoloipes poleis mantsester klp) einai ena \mpoyrdelo ANEKATHEN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI ENΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ - ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΟΜΑΥΡΟΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά, είναι ένα είδος Θείας Δίκης η εξαφάνιση των Άγγλων με αυτό τον τρόπο.

    Επί αιώνες οι Άγγλοι - πλήρως υποταγμένοι στον εβραιοσιωνισμό - πολέμησαν με ΛΥΣΣΑ εναντίον της Ευρωπα'ι'κής Ιδέας, και δεν δίστασαν να δολοφονήσουν εκατομμύρια Λευκών Ευρωπαίων - Γάλλων, Γερμανών κλπ - προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ ηπειρωτικός ανταγωνιστής τους.

    Οδήγησαν στην φρικιαστική αλληλοσφαγή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κηρύσσοντας τον πόλεμο στην Γερμανία και μετατρέποντας την τοπική διαμάχη Γερμανίας-Πολωνίας σε παγκόσμια αναμέτρηση.

    Για να μην ξεχνάμε και τον "μεγάλο φιλέλληνα" Τσώρτσιλ, ο οποίος διαπραγματευόταν μυστικά με την Τουρκία να της δώσει τα νησιά του Αιγαίου, την ίδια ώρα που οι Έλληνες σκοτώνονταν για χάρη της Αγγλίας.

    Σήμερα λοιπόν οι Αγγλίδες πηδιούνται με νέγρους και πακιστανούς, και η χώρα τους έχει μετατραπεί σε έναν πολυφυλετικό βόθρο.

    Πολύ σύντομα δεν θα υφίσταται Αγγλικό έθνος.

    Καλά να πάθουν !

    Ελπίζω μόνο οι πιο υγιείς Κέλτες - μη Άγγλοι - Σκωτσέζοι και Ιρλανδοί να αντισταθούν και να διατηρήσουν περισσότερο το φυλετικό τους πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κέλτες είναι μάγκες και τους πήραν είδηση, η Σκωτία θα αποκοπεί ετοιμάζουν δημοψήφισμα.
      Γενικά οι Κέλτες είχαν πάντα καλές σχέσεις και με τους αρχαίους προγόνους μας.

      Διαγραφή
  7. Πραγματι Ελλην εθνικιστή, αιωνες αιματοκύλησαν την Ευρωπη για να μην υπάρξει ανταγωνιστής του παράσιτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τυπώνω και το δίνω όπως είναι σε καναδυό παπούδες γνωστούς μου που ακόμα δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί επέλεξα Χρυσή Αυγή.
    (Βέβαια μάλλον στου κουφού την πόρτα χτυπάω, αλλά τέλος πάντων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δὲν εἶναι μόνο τὸ Λονδῖνο,π.χ τὸ Bradford εἶναι κυρίως Πακιστανικὸ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οἱ Σκωτσέζοι εἶναι Gaelics,σὰν τοὺς Ἰρλανδούς.
    Κέλτες εἶναι οἱ Οὐαλλοί.

    Ὁ Θεὸς ἀργεῖ,ἀλλά δὲν λησμονεῖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών