Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

Συνέτριψαν για άλλη μια φορά οι Έλληνες Εθνικιστές στην Κομοτηνή τους αναρχοαριστερούς και εγκαινίασαν ακόμη ένα "κάστρο"

Όπως και στην περίπτωση της Καλαμάτας (ΕΔΩ) οι Έλληνες Εθνικιστές σήμερα δέχθηκαν επίθεση από αναρχοαριστερούς στην Κομοτηνή, με πέτρες - ξύλα και μπουκάλια.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν ακόμη μια φορά αναμενόμενο.

Οι αναρχοαριστεροί, που βρίσκονταν υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας!!!!!, με το που αντίκρυσαν την ομάδα περιφρούρησης του Κινήματος να κατέρχεται προς το μέρος τους, παράτησαν ότι είχαν και δεν είχαν και...το έβαλαν στα πόδια!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥ΅ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...

(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Κομοτηνή που τυγχάνει να έχουμε προσωπικές σχέσεις με συναγωνιστές γνωρίζουμε ότι το παρα-κράτος είναι αρκετά ισχυρό, και στην πλειοψηφία του αποτελείται από φοιτητές  της νομικής σχολής και δασκάλους...)

Ας δούμε τι γράφει για το θέμα η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Έφυγαν σαν λαγοί με την κάλυψη της αστυνομίας


Ομάδες κρανοφόρων αριστεριστών και αναρχικών, οπλισμένες με φονικά σύνεργα και με τη συνοδεία της αστυνομίας προσπάθησαν να επιτεθούν στην εκδήλωση των εγκαινίων  της Τ.Ο. Κομοτηνής. Η αντίδραση της ομάδας περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο γελοίος, χρηματοδοτούμενος θίασος των αναρχο-αριστεριστών να αυτοδιαλυθεί. Πάνω στον πανικό τους παράτησαν τον οπλισμό και τα κράνη τους στο οδόστρωμα.

Η αστυνομία φέρει για μία ακόμη φορά τεράστια ευθύνη, καθώς επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση, συνόδευσε τους οπλισμένους παρακρατικούς μέχρι τα γραφεία μας και εν συνεχεία τους φυγάδευσε κακήν κακώς ρίχνοντας χημικά και δακρυγόνα προς το μέρος των Εθνικιστών.

Το δεύτερο κάστρο του Εθνικισμού στην Θράκη είναι γεγονός. Πλήθος Ελλήνων δίνει βροντερό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις παρακρατικές επιθέσεις στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κομοτηνή. Είναι σίγουρο πως αυτό το νέο προπύργιο του Ελληνισμού δυσαρεστεί με την ύπαρξή του τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για την Θράκη μας. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα είναι πλέον μόνοι τους..


1 σχόλιο:

  1. Δεν το καταλαβα αυτο που λες... Δηλαδη τα αλλα κομματα που δεν εχουν ιατρειο και δεν εξυπηρετουν κανεναν και συγκεκριμενα τα δυο μεγαλα εξαθλιωσαν και αρρωστησαν το λαο ειναι καλυτερα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών