Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

Αφού έδιωξε τον Έλληνα... Μουσουλμάνος λαθρομετανάστης ο νέος καφετζής του Καρατζαφέρη...!!!

Νέα ξεφτίλα για τον υπέρβαρο Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καρατζαφέρη: Όπως μάθαμε πρίν από λίγο από άνθρωπό μας που δουλεύει στο «ΑΡΤ» (πρώην "Τηλεάστυ") ο καφετζής που εμφανίζεται στις οθόνες μας κάθε απόγευμα στις 4.15 μ.μ. να σερβίρει... καφέ στον Καρατζαφέρη και στους καλεσμένους του στο στούντιο του «ΑΡΤ» είναι Αιγύπτιος Λαθρομετανάστης, Μουσουλμάνος στο θρήσκευμα!..

 Μέχρι πρότινος,
ο καφετζής που εμφανιζόταν στην εκπομπή του Καρατζαφέρη ήταν Έλληνας, αλλά ο μέγας πατριώτης Αρχηγός του Λάος τον αντικατέστησε με Λάθρο, γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά!..

Όσοι παρακολουθείτε καθημερινά την εκπομπή του Προέδρου στο «Άρτ», θα έχετε παρατηρήσει ότι ο νέος καφετζής μιλάει άθλια ελληνικά και λέει μία και μόνο ατάκα την οποία την έχει κάνει μισή ώρα πρόβα προηγουμένως με προσωπική φροντίδα του Καρατζαφέρη!.. Μάλιστα, ο Πρόεδρας, ποτέ δεν έχει τολμήσει να αποκαλέσει τον καινούργιο καφετζή με το όνομά του, για να μή μάθουν οι χαχόλοι οι τηλεθεατές του "ΑΡΤ" ότι το όνομά του είναι καθαρά μουσουλμανικό!..

 Για παράδειγμα, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 (απ' όπου κι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε) ο Καρατζαφέρης ρώτησε τον Μουσουλμάνο καφετζή του! «Γιά πες μου σαν καλό παιδί που είσαι: Τί λέει ο κόσμος στο καφενείο, θα την βγάλουμε φέτος;».

ΚΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ σε σπαστά ελληνικά: «Ο μόνους που ξέρει, Άγιους Πέτρους»!..

Να τον χαίρονται οι ελάχιστοι ψηφοφόροι του Λάος τον πατριώταρο Πρόεδρό τους: Για να κερδίσει λίγα ευρώ, έδιωξε τον Έλληνα καφετζή του "ΑΡΤ" και προσέλαβε Λαθρο-μουσουλμάνο... Ε, ρε γλέντια... p.p. - stoxos.gr

1 σχόλιο:

  1. Με τους γυφτους ,με το ενα και το αλλο παρε εναν ΠΟΥΛΟ απο τους Ελληνες - Χρυση Αυγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών