Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 08, 2012

Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παππά στο ethnikismos.net


Αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Παππά στο ethnikismos.net

Με αφορμή το χθεσινό κωμικοτραγικό περιστατικό στη βουλή, με υπουργό της μνημονιακής συγκυβέρνησης που… κατέρρευσε ευρισκόμενος εις τας αγκάλας του… Μορφέως, πήραμε σήμερα μια συνέντευξη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππά, που την ώρα της… κατάρρευσης βρισκόταν στο βήμα και παρατήρησε εύστοχα στον… αγουροξυπνημένο υπουργό πως «η κυβέρνησή σας καταρρέει μάλλον». Φυσικά, η συνέντευξη καλύπτει θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Ιδού τι μας είπε ο κ. Παππάς:
κ. Παππά, τι έγινε χθές στη βουλή, η καρέκλα του υπουργού έσπασε ή τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε;

Η καρέκλα δεν έσπασε. Δεν είναι η πρώτη φορά που νυσταλέοι υπουργοί και κυβερνητικοί παράγοντες βρίσκονται απέναντί μας. Τους παρατηρούμε συχνά πώς μας κοιτούν με το βλέμμα του ροφού και πώς ξαφνιάζονται από την δυναμικότητα και την αυθεντικότητα των βουλευτών μας. Και αυτό γιατί εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τους θέσουμε τα ερωτήματα που θέλει να θέσει ο έλληνας, ο ελληνικός λαός, είμαστε οι μόνοι που τολμούμε όχι ψεύτικα, όπως κάνουν αυτοί για τα μάτια του κόσμου κι από πίσω αλληλοκαλύπτονται. Είμαστε η ειλικρινής φωνή του Ελληνικού λαού μέσα στο κοινοβούλιο.
Και κλείνοντας το θέμα της κατάρρευσης του κ. Τσαυτάρη και της κυβέρνησης, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία του υπαλλήλου που βγάζει δήθεν την καρέκλα έξω από το κοινοβούλιο προς επισκευή. Στην εν λόγω φωτογραφία η καρέκλα είναι… αρτιμελής, με τέσσερα πόδια.
Διαβάστε περισσότερα στο Etnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών