Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

"Βαγγέλη μου χάσαμε!! Κάναμε τους Χρυσαυγίτες ήρωες"

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η πρώτη κοινοβουλευτική νίκη της Χρυσης Αυγής καταγράφεται επί του επίσημου “διώκτη” της, Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πολιτικά εκτεθειμένος πλέον, μπροστά στα μάτια τόσο των πολιτικών του συνομιλητών όσο και της κοινωνίας, σύρθηκε στην αποδοχή της πρότασης που είχε εξαρχής καταθέσει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου, αφού έβλεπε ότι σύμφωνα με τα μηνύματα τόσο των βουλευτών όσο και της κοινωνίας, οι υπόλοιπες λύσεις, θα έστελναν μήνυμα “κουκουλώματος” στους ήδη εξοργισμένους πολίτες.
Τέσσερις κάλπες λοιπόν, μια για......
κάθε πρόσωπο, και τώρα ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται στη θέση να “απολογηθεί” πολιτικά, όχι τόσο για τον εξαναγκασμό του στη στήριξη της πρότασης της Χρυσής Αυγής, όσο για την εμμονή του σε άλλα “μοντέλα” ψηφοφορίας, που πιθανότατα θα οδηγούσαν στη συγκάλυψη και τη νόθευση της βούλησης των βουλευτών. Κάποιοι λένε, ότι και οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, δέχθηκαν εξαρχής πιέσεις προς αυτήν την κατεύθυνση από βουλευτές και πολίτες, ενώ κάποιο άλλοι κάνουν λόγο για το πρώτο “βήμα” της Χ.Α. στον “δρόμο” για την θεσμική αναγνώριση, αφού ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, ανεξάρτητα από το πόσο ακραίες θέσεις πρεσβεύει, δεν μπορεί να εξοβελιστεί με εξωθεσμικούς τρόπους από την κοινοβουλευτική διαδικασία. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του “Π”, κατεγράφη και διάλογος κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ με τον Ευ. Βενιζέλο, που του έλεγε: "Βαγγέλη, μ’ αυτά που κάνεις τους ηρωοποιείς!"

πηγή

5 σχόλια:

  1. "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ "

    Γενήκαμε στην χώρα αυτήν να'χουμε καπετάνιους
    γιούς παλιών δοσίλογων και μεγαλοεργολάβους
    που όλους μας δουλέψανε τα'χα για το καλό μας
    γιατί για Ηγέτες βρήκαμε ξενόδουλους πια σκλάβους .

    Kαι να'σου φτάσανε οι καιροί που γίναμε θιασώτες
    όντας καλόβολοι εμείς κι'αυτοί δειλοί και κιότες
    ν'αρπάξουνε τα ηνία μιας χώρας με Ιστορία
    και να μας θυσιάσουνε σε ξενικά μνημεία .

    Σαν κλεμμένα πια κειμήλια, μοιάζει τώρα η ζωή μας ,
    θυσία πλέον τα όνειρα και η αυτοεκτίμησή μας,
    για μια ελπίδα , για ένα όνειρο, για μιαν νέα Ελλάδα,
    δίχως εμάς, πλέον μόνο γι'αυτούς, μια χώρα αποφράδα.

    Κοιτάξτε τους μισέλληνες που'χουμε για Ηγέτες ,
    κιοτήδες και ανίκανους , δειλούς πλέον και ψεύτες ,
    πως μας στερούν τα όνειρα για εμάς και τα παιδιά μας ,
    δεν είναι Ηγέτες μωρέ αυτοί, ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας ξεσκίζουνε, θαρρώ είναι τα .... όρνεά μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο από πάνω!! Σημασία έχει ότι τον έβγαλαν λάδι έστω και καμμένη βαλβολίνη. Σημασία έχει ότι σ'αυτό το εθνικό μπουρδ....ο πρυτάνευσε η προδοσία, η απάτη,το ψεύδος και οι προδότες και δολοφόνοι 2.500 Ελλήνων θα χαίρονται την ελευθερίας τους και την μπάζα τους,σε οικονομικούς παραδείσους ως πολίτες του κόσμου,εις υγείαν των ηλιθίων μπαμπουίνων. Καλή η προσπάθεια της Χ.Α. αλλά έχει να κάνει με την μεγαλύτερη kamora του κόσμου. Αλήθεια η επιθυμούντες την δίωξη των προδοτών, Συριζαίοι τι θα λένε λένε τώρα για το αποτέλεσμα; 60 ψήφοι κατά του Mineiko προδότη από 300 βουλευτές; Μπράβο σας. Να μου ζήσετε Ελληναράδες μου.
    Ψηφίστε τους ξανά - Δοξάστε τους. Ου να μου χαθείτε αλήτες. Αλλά αν είχατε έστω και μιά σταγόνα Ελληνικό αίμα θα κόβατε τον λαιμό σας από μόνοι σας,αλλά που να την βρείτε Μπασταρδεμένα σπέρματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον λαό που θέλει να ξεμπερδέψει με τους αλήτες υπάρχουν πάντα και άλλες λύσεις...
      Έσσεται Ήμαρ.

      Διαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΥΡΙΝΕΣ ΤΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ,ΚΟΙΝΩΣ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΨΥΛΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ,ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΤΑΤΟΥΣ,ΥΨΗΛΟΦΡΩΝΕΣ,ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ.ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΥΣΑΝ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ “ΕΚΛΕΚΤΩΝ”.ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΡΙΖΩΣΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ,ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΛΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΟΛΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΕΤΟΡΙΑΝΟΥΣ(ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΓΡΑΜΑΤΕΙΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ),ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.ΟΧΙ ΦΟΒΟ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80,ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΑΡΑΤΟ” ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΑΛΥΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΙΛΑΚΤΙΚΗ.ΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ,ΤΟ ΑΞΙΟ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΞΑΝΟΥΣΑ ΓΕΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ έχεις πιάσει τον παλμό, αλλά το πρόβλημα δυστυχώς είναι οτι άρχισαν οι εποχές της χοντρής προβοκάτσιας, δες την υπόθεση με την βολική (χρονικά) "δολοφονία" του πακιστανού.
      Την ορίζω ως βολική γιατί μερικές μόνο μέρες μετά, σήμερα δηλαδή είχαν ετοιμάσει συλαλλητήριο οι πακιστανοί και οι αγαπητικοί τους στο σύνταγμα...
      Γίνεται και η ξεφτύλα της αρκούδας απο τα μέσα και ήρθε και έδεσε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών