Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

Γεμίζει η Βόρεια Ήπειρος με.....Χρυσή Αυγή

Μόλις λίγα αυτοκόλλητα του εθνικιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή σε χωριά της Ελληνικής Μειονότητας, ήταν αρκετά για να προκαλέσουν την αντίδραση των Αλβανικών ΜΜΕ. 

Σε δημοσίευμα της η Αλβανική εφημερίδα Telegraf αναφέρει ότι «Η Χρυσή Αυγή, κόμμα με.... ναζιστική φιλοσοφία, υλοποιεί τις υποσχέσεις του για δημιουργία παρατημάτων στο Νότο της Αλβανίας». Πριν λίγες μέρες αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής (φώτο) τοποθετήθηκαν από αγνώστους σε πινακίδες στον οδικό άξονα Κρανιά - Μαυρομάτι (Qafë-Botë) και συγκεκριμένα στα χωριά Αρδάσοβα και Μαραφέντι (Fitore). Το γεγονός αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποτελεί απόδειξη ότι το «προπαγανδιστικό υλικό» της οργάνωσης έχει φτάσει στον Νότο της Αλβανίας και λίαν συντόμως θα ανοίξουν και τα τοπικά παραρτήματα. Η εφημερίδα ερμηνεύει τα αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής και ως αντίδραση των Ελλήνων εθνικιστών στο κάψιμο της σημαίας της Χρυσής Αυγής σε Αργυρόκαστρο, Τεπελένι και Δέλβινο από ακτιβιστές της Αλβανικής εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία.
 

3 σχόλια:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Μετά από απόφαση του Γενικού Συμβούλιου της Ομόνοιας για διεύρυνση του ιστορικού φορέα των Βορειοηπειρωτών και στον ελλαδικό χώρο, καλούμε όλους τους εν Ελλάδι Βορειοηπειρώτες να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση για την δημιουργία του παραρτήματος Ελλάδας.
    Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη οργάνωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
    Η ανοιχτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 σε χώρο του ξενοδοχείου Stanley στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο.
    Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής
    Παναγιώτης Λέκκας
    Ηλέκτρα Κίκη
    Αντώνης Νέτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣΩΒΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ,ΤΗ ''ΣΚΙΠΕΡΙΑ''(''S(H)QIP(E)RIA''/''S(H)QIPNIA'').ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ,ΤΗΣ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗι ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ,ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ.ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟ...''ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

    ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών