Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

Προπαγάνδα για ηλίθιους από το newsbeast..Tα "πειραματόζωα" των Ναζί υπό την εποπτεία των....αμερικάνων στρατιωτών!!

Διαβάζουμε στο newsbeast.gr ένα άρθρο με τον βαρύγδουπο τίτλο:
"Τα παιδιά πειραματόζωα των Ναζί"

Συνοδεύεται φυσικά το άρθρο με φωτογραφίες όπου νοσοκόμες του Εθνικοσοσιαλιστικού κράτους κρατάνε τα παιδιά στην αγκαλιά τους και τα συνοδεύουν στο δρόμο, ενώ υπάρχουν και μερικές που δείχνουν παιδάκια με κλεισμένα τα μάτια να κοιτούν προς μια οθόνη...;!;!

Από τα σχόλια και μόνο του άρθου καταλαβαίνουμε τουλάχιστον ότι οι αναγνώστες δεν τρώνε....σανό και αντιδρούν!

Ωστόσο είναι και τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ που ούτε μια σωστή προπαγάνδα δεν μπορούν να κάνουν..
Ανάμεσα στις άλλες φωτογραφίες υπάρχει και μια που....
απεικονίζει έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ στρατιώτη να...συνομιλεί με μια νοσοκόμα υπό τον τίτλο..."ΝΑΖΙ9"



Άρα να υποθέσουμε ότι τελικά τα....πειράματα γινόντουσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Τσώρτσιλ ή μήπως οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος θεωρούν εμάς....πειραματόζωα για να εντοπίσουν πόσο...πρόβατα είμαστε στην άθλια - ψεύτικη προπαγάνδα τους;

Υ.γ.
Αλήθεια η φωτογραφία με τον...Ρόμελ πώς συσχετίζεται με το θέμα;
Έπρεπε να βάλετε του Μέγκελε..Πιο πιστευτό θα ήταν!!

7 σχόλια:

  1. Μήπως γνωρίζουν οι "Κύριοι¨" για τα 150 και πλέον υπόγεια κέντρα ανά τον κόσμο, γενετικής μηχανικής των Η.Π.Α. Μήπως γνωρίζουν οι Κύριοι της newwbeast.gr για την πόλη Dulse του Νέου Μεξικού και τι γινότανε εκεί καθ' όλη την διάρκεια της 10ετίας του 60 έως και τα μέσα του της 10ετίας του 70; Μήπως γνωρίζουν οι "κύριοι" της newsbeast.gr,για το πρόγραμμα "Svali" του San Diego και του Βατικανού; Μήπως γνωρίζουν τίποτα για το chateaux des Ameroi του Βελγίου; Μήπως γνωρίζουν να μας που τι γράφει στο ποιήμά του "the player" ο ιερέας του Σατανά της σέκτας της Αριστερής Χειρός ο "πολύς" Carl Marx;
    Μήπως γνωρίζουν την ύπαρξη ασπρόμαυρων ταινιών του U.S.ARMY, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την εκπαίδευση των πολιτοφυλάκων και δείχνουν αθώους Αμερικανούς στρατιώτες, να παρακολουθούν σε απόσταση αναπνοής,στην έρημο της Νεβάδα,την δοκιμή ατομικής Βόμβας,με ότι αυτό συνεπάγονταν,για τους ανθρώπους αυτούς; Αλλά γιατί δεν μιλούν για τα όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου, με τα οποία γέμισαν το Ιράκ και την Σερβία. Τίνος συμφερόντων είναι οι εταιρείες general dainamigs (κατασκευάστρια των πυραύλων κρούζ) kai general motors; Μήπως τουλάχιστον γνωρίζουν να μας πούν ποίοι είναι ιδρυτές της Σατανικής monsanto; Τίνος εγκεφάλου είναι τα πειράματα γενετικής μηχανικής,τα οποία διεξάγει; Που πηγαίνει όλο το μαύρο χρήμα από την παγκόσμια αγορά ναρκωτικών;
    Έχετε καταντήσει αηδία παλιολεχρίτες. Τόσο φτύσιμο,τόση ροχάλα στη μάπα δεν έχετε χορτάσει ακόμη; Μήπως νομίζετε ότι ο κόσμος ζεί στην 10ετία του 1940 ή 50 και παρακολουθεί τον Βιολιστή στην στέγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Illuminati: How the Cult Programs People

    by Svali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.truthout.org/article/the-depleted-uranium-threat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό ήταν ένα στρατόπεδο εργασίας
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VhMkrQcHFL4#!
    Lets stop with the Auschwitz lies

    http://judicial-inc.biz/Auschwitz.htm
    Lets stop with the Auschwitz lies
    ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ GUADANAMO ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα οι γελοιότητες δεν εχουν τελειωμό με αυτο το ζήτημα, εδω φωτογραφίες απο το πρόγραμμα liebensborn μας δείχνουν για να μας πείσουν οτι κατι "φρικτό" συνέβαινε..

    Εας μας απαντήσουν οι εβραιομπολσεβικοι για τα ΚΟΛΧΟΖ, τις κολεκτιβοποιησεις, το Holomodor , την "πολιτισμική επανάσταση" και το "μεγάλο βημα μπροστα" τους ερυθρούς χμερ, κλπ κλπ, ας απαριθμήσουν τις ΔΕΚΑΔΕΣ εως και εκατονταδες των εκατομμυρίων, και μετα να αναλογιστούν για αλλα "εγκλήματα" ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ του εβραιοκαπιταλιστη αδελφου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Υπέρυθρη ακτινοβολία για να ξανθίζουν τα μαλλιά!¨"Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Δηλαδη ποση ακομα νηπιακή παραφιλολογία να αντέξει κανεις, μετα απο τα πατώματα με ηλεκτρισμο, τα κουμπιά και τα πορτατίφ απο δερμα και οδοποιίες με θρυμματισμένα εβραικα κόκαλα, μετα τα θηλυκά προσανάμματα σε υπαίθριες φωτιες εκατομμυρίων πτωμάτων, τωρα εχουμε και την υπέρυθρη ξανθοτητα!
    Απευθύνονται σε βλακες, οποτε προφανώς και δυστυχώς θα εχουν μεγάλο κοινό...

    Επισης το πως μια ευγονική αναπαραγωγή παιδιων για την δημογραφική ενίσχυση του ραιχ την μετέτρεψαν σε "εγκλημα" , και την έκτρωση σε "δικαίωμα" αυτο μονον οι καθεστωτικοί εβραιομπολσεβικοι το γνωρίζουν.

    Το πρόγραμμα ευθανασίας τ-4 που πραγματι ίσχυσε επι τριτου ραιχ, ηταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ και με την συγκατάθεση των συγγενικών προσώπων για πολυ σοβαρες εγκεφαλικές διαταραχες, το οποιο ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο ιδιος ο φυρερ με προσωπική του εντολή, και το οποιο προφανώς μεταπολεμικα "ανακάλυψε" καποιος καθεστωτικός οτι το "συνέχισαν οι σατανικοι Ναζι" αλλα κρυφά αυτην την φορά και φυσικα δια της βιας.
    Οχι και που δεν θα το ανακάλυπτε...χωρις συγκεκριμένα στοιχεία βεβαια, ολα τα βασίζουν σε καταθέσεις και διάφορα χαρτια που παρουσιάζουν κατα καιρους, για να μην αναφέρουμε το κατα ποσο "γνήσια" ειναι κατα καιρους διάφορα έγγραφα των αρχείων , οπως πχ η γνωστη υπόθεση των πλαστών αρχειων για τον χιμμλερ, οπου αποδεδειγμένα καποιος ειχε παρεμβάλει πλαστα χαρτιά εντος των Γερμανικων κρατικών αρχείων σε εμφανές σημειο για να βρεθουν.
    Η οπως η υπόθεση των υποτιθέμενων "απομνημονευμάτων" των Φυρερ τα οποια κατά την αποψη μου ,ο μονος λογος απο "αποδείχτηκε οτι ηταν πλαστά, ειναι οτι δεν ομολογούσε εντος τους το "ολοκαύτωμα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι καπνίζουν τελικά αυτοί οι στούρνοι εβραιομπολσεβίκοι; Δεν έχουν τον Θεό τους!! Η Υπέρυθρη ακτινοβολία είναι μία ακτινοβολία πέρα από το φάσμα του ορατού φωτός και πρίν την επικίνδυνη υπεριώδη. Είναι η πιό ευεργετική ακτινοβολία για τον άνθρωπο,η οποία χρησιμοποιείται σήμερα για την θεραπεία πολλών παθήσεων,όπως η ρευματοειδή αρθρίτιδα,το αυχενικό σύνδρομο, οι ημικρανίες και πάρα πολλές άλλες. Χρησιμοποιείται από όλους τους φυσικοθεραπευτές του κόσμου. Εξ'άλλου και σαν μέσον θερμάνσεως οικιών είναι η πιό οικονομική και ωφέλιμη καθ'όσον δεν χάνεται η θερμότητά ρης στο περιβάλλον αλλά θερμαίνει απ'ευθείας το ανθρώπινο σώμα. Χρησιμοποιείται σε όλες τις καφετέριες για την θέρμανση εξωτερικών χώρων αλλά και εσωτερικών. ΠΡΟΣΟΧΗ Μην πηγαίνετε σε καφετέριες γιατί κινδυνεύεται να ξανθίνουν τα μαλλιά σας!!! Και μιά συμβουλή για τα συντρόφια του Σύριζα. Μαζέψτε τα Πακιστάνια κάτω από αυτές τις λάμπες,αφού μπορεί κατά την γνώμη σας να ξανθίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών