Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Σφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες


Σφάχτηκαν αφγανοί με γεωργιανούς στην Ομόνοια - Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

Φυλετικές μάχες στο κέντρο της Αθήνας.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε την προχθεσινή νύχτα στην περιοχή της Ομόνοιας. Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών που λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας και ένας από αυτούς βρήκε άγριο θάνατο στη μέση του δρόμου. Τα ακριβή αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά προφανώς πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το ποιος θα κυριαρχήσει στις πιάτσες του αργού θανάτου. Οι  δυο ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να ........
συμπλέκονται στη γωνία των οδών Σωκράτους και Ξούθου. Βγήκαν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας από τους αλλοδαπούς που έπαιρναν μέρος στη συμπλοκή. Ένας 28χρονος από το Αφγανιστάν δέχθηκε χτύπημα και μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο πέθανε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 47χρονο Γεωργιανό ως δράστη της ανθρωποκτονίας.
Αυτά τα εγκλήματα το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, με την βοήθεια των αριστεριστών του Σύριζα, τα βαφτίζει ''ρατσιστικά'' (από Έλληνες). Εν συνεχεία ο Σύριζα τα κάνει σημαία εντός και εκτός Ελλάδος, με τον κάθε επίτροπο να μιλάει για κακούς Έλληνες ρατσιστές, ενώ η βία και οι δολοφονίες προέρχονται από λαθρομετανάστες σε λαθρομετανάστες.
Ακόμη μια φορά δικαιώνεται πλήρως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κάνει συνέχεια λόγο για απουσία της αστυνομίας  στο κέντρο των Αθηνών με την πολυδιαφημιζόμενη επιχείρηση του Ξένιου Δία να αποδεικνύεται ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της κυβέρνησης.  Εν τω μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει η λειτουργία των δύο τμημάτων και των 68 γραφείων αντιμετώπισης της ρατσιστικής βίας με 200 και πλέον αστυνομικούς οι οποίοι εγκαταλείψαν σε μια περίοδο αυξημένης εγκληματικότητας το πεδίο δράσης τους, για να απασχοληθούν σε μια νεφελώδους και άνευ αντικειμένου λειτουργίας υπηρεσία. Ρωτάμε ρητορικά φυσικά τον υπουργό Προ-Πο Δένδια:  Θα στείλει το υπουργείο τη νέα υπηρεσία για την πάταξη των ρατσιστικών εγκλημάτων για να επιληφθεί της υποθέσεως, ή μήπως δεν θεωρούνται ρατσιστικά τα εγκλήματα που διαπράττουν αλλοδαποί ;
Η υπηρεσία αυτή φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά τα εγκλήματα, γιατί στην υπόθεση δεν εμπλέκεται κανένας Έλληνας οπότε δεν είναι ρατσιστικά. Ρατσιστικά εγκλήματα θεωρούνται μόνο όσα αδικήματα διαπράττονται από Έλληνες.

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών