Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Ο Jeffrey σε αλβανοσκοπιανό συνέδριο, με σιωνιστική χορηγία, στη Θεσσαλονίκη μίλησε για.....τον "κακό εθνικισμό"(Τι έκπληξη...)!

Η είδηση της ομιλία του ΓΑΠ - jeffrey σε συνέδριου του Rockfeller στη Θεσσαλονίκη μόνο.....έκπληξη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!

Το θέμα όμως έιναι και τι είπε ο υπέρμαχος της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων, πρώην πρωθυπουργός και ολετήρας του Ελληνισμού, Γιωργάκης Παπανδρέου (οποίος σημειωτέον αυτή την περίοδο κατοικεί μόνιμα στο Μανχάταν, σε σπίτι που του έχει χορηγήσει το Πανεπιστήμιο Columbia για έξι μήνες, για να κάνει τις...διαλέξεις του).

Πάμε να δούμε ορισμένα αποσπάσματα από την ομιλία του στο αλβανοσκοπιανό ακροατήριο και...τον Μπουτάρη!!!

"Πρέπει να σπάσουμε την εθνικιστική ρητορική στην Ευρώπη....Την ζήσαμε στην οικονομική κρίση με.....
τα στερεότυπα για τους δήθεν "τεμπέληδες" ή "σπάταλους" Νότιους λαούς. Τώρα ζούμε την εξάπλωση του εθνικισμού στο εσωτερικό των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Και τον πυρήνα της Ένωσης. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα. Η απάντηση στα σύγχρονα προβλήματα και σε όλα τα επίπεδα δεν είναι η διαίρεση ή ο κατακερματισμός των δυνάμεων, αυτό που απαιτείται είναι μεγαλύτερη συνεργασία και αλληλεγγύη. Αυτό ήταν και το νόημα του βραβείου Νόμπελ στην ΕΕ: "Τα πήγατε καλά μέχρι τώρα, προσέξτε μην χάσετε αυτό που πετύχατε". Αν η Ευρώπη κυριαρχηθεί από εθνικιστικές αντιλήψεις, δεν έχει μέλλον. Ο μόνος δρόμος είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας σε νέους τομείς, η ενίσχυση της δημοκρατικότητας των θεσμών της. Ο μόνος δρόμος για να υπηρετήσουμε καλύτερα τους πολίτες μας, τη νέα γενιά, είναι περισσότερη Ευρώπη. Δημοκρατική και συμμετοχική Ευρώπη. Όχι λιγότερη Ευρώπη"

Φυσικά ομίλησε και για την αγαπημένη του....πράσινη ανάπτυξη

Ο φόβος λοιπόν του jeffrey δεν είναι άλλος από τον...Εθνικισμό!
Πολύ καλά κάνει και τρέμει ο απόγονος της Μάργκαρετ Τσάντ αλλά είναι "τυχαίο" που η ρητορεία του έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τα λεγόμενα των "αγγελιοφόρων" των Στοών και Λεσχών;

Ρητορικό είναι το ερώτημα για τους νοήμονες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών