Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 12, 2013

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου ομιλητής σε φιλοσκοπιανό μυστικό forum που γίνετε αυτές τις μέρες από το Εβραϊκό ίδρυμα Ροκφέλερ στη Θεσσαλονίκη !

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη χθες για να συμμετάσχει ως ομιλητής στο "Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια" (φυσικά και δεν είναι αυτός ο σκοπός της μάζωξης) που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη μέχρι και το Σάββατο, με τη στήριξη του Εβραϊκού  ιδρύματος Rockfeller Brothers Fund (http://www.rbf.org/), ένα ίδρυμα που αγωνίζεται με λύσσα για την κατοχύρωση του ονόματος "Μακεδονία" από τη FYROM και τη φιλοξενία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ωστόσο για λόγους ασφαλείας δεν μπόρεσε να χαρεί την συμπρωτεύουσα.
Το Rockfeller Brothers Fund είναι ένα από.......
τα εκατοντάδες Εβραϊκά ιδρύματα, που δίνουν υποτροφίες , επιχορηγήσεις (Grants) και χαρτζιλικώνουν διάφορα λιγούρια ανά τον κόσμο, για να βοηθούν στη διάχυση των ιδεών της "παγκοσμιοποίησης" (η οποία όλως τυχαίως, έχει μόνο μειονεκτήματα για την Ελλάδα και μόνο πλεονεκτήματα για τους κακούς γείτονές μας, παρ΄όλα αυτά βρίσκει πολλούς "πρόθυμους" στην Ελλάδα, να ζήσουν το όνειρο της "προστασίας" από τα πανίσχυρα Εβραϊκά ιδρύματα  - και πολλούς ψηφοφόρους, πρόθυμους να ψηφίζουν κατά καιρούς τους υπηρέτες των "ιδρυμάτων" ).
Σύμφωνα με τη «δημοκρατία» η αστυνομία τον κράτησε στο ξενοδοχείο όπου διεξήχθη το φόρουμ και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να ακυρώσει γεύμα με φίλους που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Βυζαντινό Μουσείο.
Πάντως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να εξυμνήσει το δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας «η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον -ως ηγέτιδα πόλη στον τουρισμό, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό και στο εμπόριο- και η παρουσία του Γιάννη Μπουτάρη είναι εγγύηση γι αυτήν την πορεία».
ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ" ΧΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣ

3 σχόλια:

  1. Να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση κάθε αλλότριας επιρροής στην επικράτεια.

    Αρκετά με τα μαιμούδια .... να βρούνε δικό τους πλανήτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη....
    Οπου φραγκα και πουστια ο γιωργακης πρωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τον κοιτάτε ρε βαρατετον το προδότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών