Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Νέο παραλήρημα “Ελευθεροτυπίας”: Θύλακοι Χρυσής Αυγής στα σχολεία



Διπλό "χτύπημα" - παραλήρημα σήμερα από την καθεστωτική "Ελευθεροτυπία", η οποία σε δυο σημεία της εφημερίδας (σελ 2,35) χύνει χολή κατά της Χρυσής Αυγής και περιγράφει ευφάνταστα σενάρια για την επιρροή του Κινήματος στα σχολεία.
«Θύλακοι Χρυσής Αυγής στα σχολεία», λέει το εξώφυλλο. Τίποτα που να μην το έχουμε ξαναδιαβάσει... Οι γνωστές «ανησυχίες», από διάφορους «προοδευτικούς», για.....
την τεράστια επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα σχολεία της Χώρας. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για την αθλιότητα και την γελοιότητα που εκπέμπει ο τίτλος της εν λόγω φυλλάδας. Ένα κόμμα τρίτο σε δύναμη στην Χώρα, όπως παραδέχονται όλοι, με παραπάνω από ένα εκατομμύριο υποστηρικτές, αντιμετωπίζει τα καπρίτσια μιας κυκλοφοριακά (και όχι μόνο) έρπουσας φυλλάδας. Λες και δεν έχουμε δικαίωμα, ως μία νόμιμη πολιτική δύναμη, να έχουμε επιρροή στην μαθητιώσα νεολαία. Η ίδια εφημερίδα, φυσικά, δεν θα έγραφε τίποτα αν την επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την είχε κάποιο κόμμα το οποίο να προωθούσε, έστω  και εμμέσως, τους νεολαίους να καίνε την Ελληνική Σημαία, να θεωρεί τους δολοφόνους με τα καλάσνικοφ «κοινωνικούς επαναστάτες και λαϊκούς αγωνιστές», να ζητούν την αποποινικοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών και την ελεύθερη σύναψη του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.
Τέτοιου είδους νέοι - «σκουπίδια» θα αποτελούσαν για την συγκεκριμένη φυλλάδα «πρότυπα συμπεριφοράς» και θα τους χαρακτήριζαν ως «τον ανθό της Ελληνικής νεολαίας». Έτσι είναι. Όταν οι νεολαίοι έχουν τις παραπάνω εθνομηδενιστικές και χαοτικές συμπεριφορές ή έστω όταν ασχολούνται με τα «λάιφ στάιλ» θέματα, θεωρούνται θαυμάσιοι. Όταν επαναστατούν υπεύθυνα και ενεργητικά, ενάντια στο σύγχρονο καθεστώς της σήψης και της παρακμής, όταν ανακαλύπτουν με θαυμασμό, αποφασιστικότητα και δέος τις Αξίες της Ελληνικότητας, της Τιμής, της Δικαιοσύνης, της Αξιοπρέπειας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης μεταξύ Ελλήνων, της Προσωπικότητας και της Συλλογικότητας, αυτομάτως ρίχνονται στο «πυρ το εξώτερον» από τα διάφορα φερέφωνα του συστήματος, είτε αυτά είναι «αυθεντικά», είτε είναι «εναλλακτικά».
Γι' αυτό και ρίχνουν το ανάθεμα στα γεμάτα ορμή και δίψα για αληθινή ζωή υπέροχα αυτά παιδιά που ανακαλύπτουν τους «απαγορευμένους καρπούς» μιας γνώσης, η οποία ήταν υπό διωγμό στο καθεστώς της μεταπολίτευσης. Καλά κάνει, λοιπόν, και ανησυχεί η «Ελευθεροτυπία» γιατί ο διεστραμμένος, αντιφυσικός, ανθελληνικός και μη αναστρέψιμος - ως προς την τραγική του κατάληξη - κόσμος της δεν έχει, δεν μπορεί να έχει, την παραμικρή σύγκριση και σχέση με την Χαρά, την Ελπίδα, το Πάθος για Ελλάδα και Ελευθερία που μεταδίδει στην Ελληνική Νεολαία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

5 σχόλια:

  1. Για τους μπολσεβίκους δασκαλους και τα αθλια προπαγανδιστικα βιβλία ούτε λόγος.Για τις παραβατικές συμπεριφορές, εντός και εκτός σχολείου, των παιδιών "κατατρεγμένων" λαθρομεταναστών τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα πρότεινα να μην δίνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη σοβιετική καθεστωτική πορνοφυλλαδα η Χρυση Αυγη.
    Ιδίως γιαυτό το άρθρο, οταν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι εδώ και δεκαετίες (ΑΝ)"άνδρα", φωλιές, φανατισμένης βλεννορροικης φρενιτιώδους εβραιομαρξιστικης προπαγάνδας,βιοπνευματικης δυσωδίας και παραβατικότητας, δεν μπορείς παρά να εκρηγνύεσαι απο μια επαιρομενη γνωσιακη αγανάκτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σωστός υπέρτιτλος του άρθρου της φυλλάδας θα έπρεπε να είναι :

    "Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ εκπαιδευτικοί και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ γονείς".

    Οι υπόλοιποι - οι φυσιολογικοί δηλαδή - εκπαιδευτικοί και γονείς δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

    Συστήνουμε σε όλους τους ανησυχούντες αναρχομπολσεβίκους ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΠ Καλαμάτας, που είναι και χωνευτικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε θυμάμαι να ούρλιαζε κανείς "ολοκαύτωμα" τόσα χρόνια που η διεθνιστική αριστερά έχει κάνει "κατάληψη" στα σχολεία και τα ανώτερα-τα ιδρύματα, μετατρέπωντας την ανερμάτιστη νεολαία σε zombie μπολσεβίκους.

    Τι έγινε? Δεν πάει καλά το μαγαζάκι ε? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ομοιότητες που βλέπω μεταξύ Χρυσής Αυγής και S.D. Σουηδίας, είναι πολλές!
    Τα ίδια γινόντουσαν και γίνονται από τους άναρχοκομμουνιστές, σε κάθε
    εκδήλωση της SD, υπάρχει και αντιρατσιστική διαδήλωση των άπλυτων.
    Αλλα, η SD συνεχεια ανεβαίνει ποσοστικά και στα μάτια των Σουηδών.

    Αυτό που με φοβίζει και είμαι βέβαιος ότι θα συμβεί, είναι η
    διάσπαση του κόμματος όπως ακριβώς έγινε και στην Σουηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών