Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

“Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ


“Ρατσιστικό” το google λέει συνάδελφος του Παπανδρέου στο Χάρβαρντ

Τελικώς υπάρχει άλλο ένα κοινό σημείο μεταξύ του αντιρατσισμού και του κομμουνισμού, είτε αυτός είναι αριστερίστικος, είτε σταλινικός. Αμφότεροι αποτελούν πνευματική ψώρα και οδηγούν τον άνθρωπο σε αυτογελοιοποίηση και κλοουνοποίηση. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με άλλα λόγια η νέα «επιστημονική έρευνα» από τη συνάδελφο του Τζόρτζ Παπανδρέου και του Papademos στο Χάρβαρντ, προφέσορ Σουίνι, η οποία διαπίστωστε ότι η μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου “Google” είναι «ρατσιστική».
Η δικαιολογία για αυτό το.....
τραγελαφικό συμπέρασμα, είναι ότι τα ονόματα που αντιστοιχούν κυρίως σε μαύρους, βγάζαν κατά 25% παραπάνω αποτελέσματα που είχαν σχέση με συλλήψεις και εγκληματικότητα. Φυσικά, η κ. Σουίνι έχει σαφείς λόγους για να αναμοχλεύει τέτοιες ανοησίες, αφού η ίδια είναι μαύρη στο χρώμα και στην συνείδηση.
Η μηχανή αναζήτησης “Google” στηρίζει τον τρόπο λειτουργίας της στις ήδη υπάρχουσες δημοσιεύσεις, την δημοφιλία τους, τις αναδημοσιεύσεις τους και η αναζήτηση αυτή γίνεται από ένα πρόγραμμα και όχι από έναν άνθρωπο. Συνεπώς η κ. Σουίνι κατηγορεί για «ρατσισμό» μία μηχανή! Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατηγορεί μία μηχανή που είναι προγραμματισμένη ώστε να λειτουργεί αντιρατσιστικά, με βάση παρόμοιες γελοίες έρευνες που είχαν γίνει στο παρελθόν.
Η κ. Σουίνι αντί να ασχολείται με ......

συνέχεια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια δέν μπορεί να κρυφτεί όσο και να προσπαθήσουν για το αντίθετο ορισμένοι.
    Και στην χώρα μας το 80% των εγκληματιών στις φυλακές είναι αλλοδαποί λαθροεισβολείς από το 20% του συνολικού πληθυσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών