Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2013

Βίντεο-κωμωδία: Πατέρας αναρχοαριστερού τρομοκράτη δηλώνει: "Θα έστελνε τους αστυνομικούς στο νεκτροτομείο αν είχαν έρθει στα χέρια"

Μιλάμε για.....πολεμική μηχανή!μπαταρισμένη λίγο
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι εθεάθη ο Τσακ Νόρρις στο Ελ. Βενιζέλος για να παρακολουθήσει μαθήματα πολεμικών τεχνών από το νεαρό "μπουμπούκι"

Ο πατέρας του ενός golden-boy της αριστερής τρομοκρατίας (αυτού με την κοτσίδα) έκανε δηλώσεις που θα αφήσουν εποχή: “Ο γιος μου ξέρει muay-thai… αν είχαν εμπλακεί μαζί του οι αστυνομικοί, τρεις θα ήταν τώρα στην εντατική ή στο νεκροτομείο”.

Παρακολουθήστε το απολαυστικό βίντεο:


12 σχόλια:

  1. Αναρχοκομμουνιστες μίντια, καθεστώς εν γένει, όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
    Και ο λουκουμάς "δέρνει"! χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XXAAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAAXAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατέρας προς αποφυγή.

    Αντί να πάει κάπου να κρυφτεί , βγαίνει στα Κανάλια κάνει διαδηλώσεις και διαφημίζει τις ικανότητες του παιδιού του !!!

    Για τα εγκλήματα που διέπραξε μέχρι τώρα η συμμορία των "πυρήνων της φωτιάς" δεν βγάζει άχνα .

    Αν ήταν στην Αμερική , Καναδά , Γερμανία , Γαλλία κ.λ.π. μερικα από αυτά τα "καλά παιδιά" θα ήταν τώρα στον αγύριστο.

    Ο Σύριζα και περί αυτών θέλουν να γίνονται οι συλλήψεις βαρέως οπλισμένων τρομοκρατών με ανθοδέσμες και σοκολατάκια ..... !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ακούσαμε κι αυτό ... αντί να σκάψουν ένα λάκκο και να χώσουν το κεφάλι τους μέσα μιλάνε ... αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πως επιβαρύνουν περισσότερο τη θέση των παιδιών τους ... ταπεινή μου γνώμη είναι πως αυτοί που θέλουν να λέγονται γονείς είναι οι κύριοι υπαίτιοι για την συμπεριφορά και την κατάντια αυτών των παιδιών αυτή είναι όμως η τιμωρία τους ... να βλέπουν τα κακοαναθρεμένα τους να υποφέρουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε α ι κατουρα σα πέρα κα ι μένεεε ! Που ξέρει και καράτε οτσογλανος .Και κης ξέρουμε βάρατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Πυρινες της Κλανιας?
    Ξερουν & καρατε?
    Φοβεργοοοοοοοο! που λενε και οι γαλλοι.......!!!!

    ΜΠΟΥΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εμείς λέμε στον "κύριο" αυτόν ότι, εάν η Ελλάδα ήταν σοβαρό Κράτος, ο γιος του τώρα θα ήταν στην εντατική ή στο νεκροτομείο..

    Να ξεκαθαρίσω όμως κάτι :

    Ως συνειδητός Εθνικιστής δεν μπορώ να είμαι μπατσολάγνος.

    Δηλαδή δεν συμφωνώ με το σύνθημα "ζήτω η Αστυνομία" που λένε κάποιοι ακροδεξιοί, ακόμα και συναγωνιστές μου.

    Οι αστυνομικοί είναι υπάλληλοι του αστικού κράτους, και εκτελούν τις εντολές που τους δίνουν οι πολιτικοί.

    Οι ίδιοι αυτοί αστυνομικοί διέλυσαν με χημικά την συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Σύνταγμα το 2011, οι ίδιοι αυτοί αστυνομικοί χτύπησαν τους Έλληνες Εθνικιστές και κατοίκους στον Άγιο Παντελεήμονα κλπ κλπ.

    Οπωσδήποτε αρκετοί αστυνομικοί συμπαθούν και ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά δεν παύουν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, και αν διαταχθούν να χτυπήσουν τους Εθνικιστές θα το κάνουν.

    Τα κατ'εξοχήν αστυνομικά κράτη είναι τα αστικοδημοκρατικά κράτη.

    Στο Εθνικιστικό Κράτος η φυσική Αριστοκρατία είναι ο Στρατός και όχι η αστυνομία.

    Το γνήσιο Εθνικό Κράτος είναι Στρατιωτικό και όχι αστυνομικό.

    Αυτά τα λέω διότι οι αναρχοαριστεροί ουρλιάζουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι "συστημική", επειδή δήθεν πανηγυρίζει για τους "βασανισμούς" των "επαναστατών".

    Δεν πανηγυρίζουμε για την αστυνομία, απλώς ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ από την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΜΑΛΑΚΙΑ των κωλοπλουσιοπαίδων από τα βόρεια προάστεια που κλαίγονται για τις σφαλιάρες που έφαγαν.

    Ξεφτιλίζουν την ιερή λέξη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και μόνο με την παρουσία τους οι αναρχοάπλυτοι.

    Και φυσικά, εάν είναι να διαλέξουμε ανάμεσα στον αστυνομικό που φοράει το Εθνόσημο - έστω αυτού του εκφυλισμένου κράτους - και στο "αναρχικό" πλουσιόπαιδο που αποφάσισε να παίξει με καλάσνικοφ και να σκοτώσει Έλληνες, σίγουρα θα επιλέξουμε τον πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλτατε εθνικιστή έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα,αλλά δεν θα σταθώ σ'αυτό άποψή σου είναι. Θέλω να να εκφράσω την εξής απορία μου: Πώς είναι δυνατόν αυτός ο ελεεϊνός πατέρας, ένας "Αγιογράφος" παρακαλώ, να υπερηφανεύεται για τον γυιό του,ο οποίος είναι ένας οργανωμένος τρομοκράτης εγκληματίας και όχι κάποιος τυχαίος κλεφτάκος; Όπως λέμε άθεος Θεολόγος. Αλλά η σχολή καλών Τεχνών από το 1974 και μετά έγινε απαγορευτική για τους μή "προοδευτικούς",αφού κατέστη ιδιοκτησία τους. Η μητέρα δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με το βλαστάρι της, αφού έτρεχε να πάρει τρεις ειδικότητες. Ποιός θα ασχολείτο με το τι έκανε το μπουμπούκι τους; Εξ'άλλου και οι αδελφοί Ξηρού σ'αυτήν την ηλικία είχαν ξεκινήσει την "επιστήμη" τους κι ο ένας μάλιστα,ο Σάββας,ο δολοφόνος του Μπακογιάννη, "Αγιογράφος" κι αυτός.Τελικά μήπως αυτή η σχολή αντί για πινέλα χρησιμοποιεί Καλάσνικοφ,σαρανταπεντάρια και Ούζι; Μήπως οι καθηγητές ,είναι απόφοιτοι της σχολής C.I.A, αυτοί που διδάσκουν την "αγιογραφία" και άλλες "καλές τέχνες"; Μήπως εκεί στα "άβατα" αυτών των ιδρυμάτων,εμφωλεύουν πάσης φύσεως Μ.Υ.;Για σκεφτείτε λίγο. Λέω τώρα,τόσο θράσος και πρεμούρα από τους Αμερικανοκουμουνιστές, δεν εξηγείται. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, (αυτό λέγανε οι σκεπτικοί φιλόσοφοι). Αριστεροί δήλωναν και οι αφοί Ξηρού με αμερικάνικα 45αρια,ο Κουφοντίνας,ο Τζουτσουβής και κάτι άλλα λουλούδια της κοπριάς του εβραιοσιωνισμού. Μήπως σώνει και καλά, κάποιοι επιθυμούν διακαώς, μια ένοπλη ανωμαλία, προκειμένου να εφαρμόσουν τα άνομα σχέδιά τους; Εσύ Φίλτατε Εθνικιστή για να επανέλθω σε σένα,καλά θα ήταν να σκέφτεσαι το τι γράφεις για την αστυνομία και την στρατοκρατία γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.protothema.gr/world/article/?aid=256113

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ μου Συνέλληνα ΛΕΩΝΙΔΑ, το δικό μου σχόλιο είναι καθαρά ιδεολογικό.

    Επειδή τυχαίνει να είμαι από τα παλιότερα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - 20 χρόνια - και να γνωρίζω προσωπικά και τον Νίκο Μιχαλολιάκο, επέτρεψέ μου να θεωρώ ότι ξέρω κάπως καλύτερα την Ιδεολογία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Όταν μιλάω για την αστυνομία, δεν εννοώ τον Α ή τον Β απλό Έλληνα αστυνομικό που φοράει το Εθνόσημο και προσπαθεί να κάνει την δουλειά του.

    Αυτόν τον σέβομαι, τον εκτιμώ και όπως βλέπεις ξέρω ότι πολλοί απλοί αστυνομικοί ψηφίζουν και στηρίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Το πρόβλημα υπάρχει στην ΗΓΕΣΙΑ της ΕΛ.ΑΣ, στα κομματόσκυλα χαρτογιακάδες της ΓΑΔΑ που γλείφουν τους πολιτικούς για τα γαλόνια.

    Το ξέρεις αγαπητέ ΛΕΩΝΙΔΑ ότι έχουν φτιάξει διμοιρίες των ΜΑΤ στελεχωμένες από ΠΑΣΟΚτζήδες και στέλνουν αυτούς να χτυπάνε τους Εθνικιστές ;;

    Για να μην αναφέρω την "υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος" μέσα στην ΓΑΔΑ που έχει ως αποστολή την παρακολούθηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Αυτούς λοιπόν τους αστυνομικούς ΔΕΝ τους σεβόμαστε και ΔΕΝ τους εκτιμούμε.

    Όσο για τον Στρατό, ΝΑΙ, η Ιδεολογία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λέει ξεκάθαρα ότι η φυσική Αριστοκρατία ενός Έθνους είναι ο Στρατός.

    Όχι βέβαια ο Στρατός όπως τον έχουν καταντήσει σήμερα οι πολιτικάντηδες, αλλά ο πραγματικά ΕΘΝΙΚΟΣ Στρατός.

    Καλό θα είναι αγαπητέ ΛΕΩΝΙΔΑ να επισκεφτείς κάποια στιγμή τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με τους υπευθύνους Συναγωνιστές.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μια "ακραία" εκδοχή της ΝΔ, αλλά ένα ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα.

    Όσο για τα υπόλοιπα που λες για τους "αγιογράφους" - τρομοκράτες, συμφωνώ απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προτεινω την ΤΣυριζαια Κωνσταντοπουλου να αναλαβει την υπερασπιση των βιαστων.....
    Αλληλεγγυη σε ολες τις εκφανσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λεωνιδα ο Ελλην Εθνικιστης προφανώς και δεν εχει πρόβλημα με τον μεσο αστυνομικό και με τον αστυνομικό θεσμό, δεν ειναι κανένας αυτιστικός Σοβιετ, με το καθεστώς που την χρησιμοποιεί εχει πρόβλημα και με τις κεφαλες του, ειναι απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών