Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"...."Να σταματήσει η ταινία "300" γιατί ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής" γράφει η Ελευθεροτυπία!!!!!!!!


Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας και της γελοιότητας. 
Η εφημερίδα των φωτομοντάζ, των παρακρατικών - τρομοκρατών και των υποθέσεων εργασίας ότι η "Χρυσή Αυγή προσηλυτίζει μουσουλμάνους και αλβανούς", προσέθεσε ακόμη ένα εμετικό - γραφικό άρθρο αριστερής γελοιότητας.
Σε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφορικά με τη συνέχεια της ταινίας "300", διακρίνεται έντονη η ανησυχία και ο φόβος της αρθρογράφου για την εξάπλωση του....Εθνικισμού, καθώς τέτοιες ταινίες εξυψώνουν την εθνική υπερηφάνεια, κάτι που φέρνει πιο κοντά τη....Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! 
(Είναι οι ίδιοι που φώναζαν υπέρ της παράστασης στο Γκάζι που παρουσίαζε τον Χριστό ως ομοφυλόφιλο)
Μέσα στην άγνοια και την ηλιθιότητά της η...... συγγραφέας του κατά άλλα ρυπαρού άρθρου, διαπιστώνει μια μεγάλη αλήθεια...
Η Χρυσή Αυγή είναι η ταύτιση του Έλληνα με όλα τα αρχέγονα ένστικτά του και τις Αξίες που πηγάζουν από τον μεγαλύτερο πολιτισμό που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Αντιγράφουμε λοιπόν, προς τέρψιν και διασκέδαση σας, το επίμαχο ρεπορτάζ:  
"«This is Sparta!». Οι «300» υπήρξαν φαινόμενο. Θα 'πρεπε από τότε να μας βάζει σε σκέψεις το πόσο η ταινία εκείνη τόνωσε το «εγώ» πλήθους συμπατριωτών μας. Διότι πέρα από το χαβαλέ του πράγματος («Hot Gates» κ.λπ.), έφερε στην επιφάνεια διάφορα εθνικιστικά και σεξιστικά (βλ. τον θηλυπρεπή Ξέρξη) απωθημένα. Και μάλιστα σε χρόνια πολύ λιγότερο ταπεινωτικά από τούτα εδώ που ζει σήμερα η Ελλάδα. Φαντάζεστε λοιπόν τι έχει να γίνει τον Αύγουστο (22/8) που θα βγει η -τρόπον τινά- «συνέχεια» των «300»! Πάρτι θα κάνει η Χ.Α!"

4 σχόλια:

  1. Βασικα το άρθρο αυτό ετσι και αλλιώς απο την "φύση" του απευθύνεται στους συμμορίτες και εγκληματίες υπανθρωπους εβραιομπολσεβικους που συμμερίζονται τις ανησυχίες του καρκίνου που συνέθεσε αυτο το "κείμενο".
    Το "φαντάζεστε" μονον στα πρεζάκια των εξαρχειων και στους Πασοκομπολσεβικους μπορεί να απευθύνεται αυτο το αρθρο.

    Παντως να ξέρουν τα γελοία αυτα μηδενικά, οτι με την βδελυρών διαστασεων εθνοκτονικη και παρανοϊκή μαιναδικη μανία που τους εχει πιάσει κανουν ολο και περισσότερους μετριοπαθείς απο διαφορους γνωστούς μου να τείνουν προς την Χρυση Αυγη απορώντας μαλιστα για την μανία του καθεστώτος, ισως μερικοι να αρχίσουν να κατανοούν μάλιστα και τους λογούς της μανίας τους.

    Και ακομα σημαντικότερο ειναι το γεγονος οτι κατάλαβαν πως το καθεστώς οχι απλα δεν εχει πρόβλημα με τους κκε δες και τους αριστερούς αλλα κατα βασει αναπαραγάγει την προπαγάνδα τους εναντίον του εθνοφυλετισμου.

    Σιγα σιγα θα αρχίσουν να κατανοούν και πως το συγκεκριμένο κατεστημένο ειναι κατ'ουσιαν "πνευματικά" μπολσεβίκικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΑ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΠΡΟΔΩΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΕΜΑΙ. ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΟΙΠΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΑΣ. ΑΤΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΒΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΔΕΝ Θ´ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΧΟΤΖΑ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, Η ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΝΑΛΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΨΙΜΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ριξω και την οψιν της ....αλλης πλευρας του ολου θεματος.
    Το εργο "οι 300" (του οβριοχολλυγουντ) εχει και την πλευρα της δυσφημησης των Περσων, νυν Ιρανων.
    Μονιμα οι οβριοι δυσφημουν τους Περσες ποσο μαλλον τωρα που ηρθε η ωρα της επιθεσης.

    Δεν θα εκπλαγω καθολου αν δω μεθαυριο στα οβριοΜΜΕ οτ'ι ο/οι βομβιστες της Βοστωνης ειναι Ιρανοι η αντε Συριοι.

    Και ο νοων νοειτω



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Πριν το ιντερνετικο μου μελανι στεγνωσει..................
      Το ειχαν προβλεψει οι ..................του Χολλυγουντ την βομβα στην Βοστωνη.
      Βρε για δες κατι πραγματα!


      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WMgp0KLgzF4 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H5U5LiHnutw




      Πατρικιος

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών