Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

Νέες αποδράσεις αλλοδαπών κρατουμένων - Δένδιας και Ρουπακιώτης δεν παραιτούνται ούτε με σφαίρες!

Φαρσοκωμωδία έχουν καταντήσει οι καθημερινές αποδράσεις κρατουμένων. Δύο νέες υποθέσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας για ακόμη μια φορά τον υπουργό Προ-Πο Δένδια καθώς και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη.

Θεσσαλονίκη:  γεωργιανός κατάδικος απέδρασε με ταξί!

Ένας 32χρονος κρατούμενος στη Θεσσαλονίκη, δραπέτευσε σαν...
κύριος με ταξί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε μεταφερθεί νωρίτερα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο γεωργιανός βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου απ' όπου κατάφερε, γύρω στις 3.30 χθες το μεσημέρι, να ξεφύγει από τους φρουρούς του. Φορώντας παντόφλες και με επιδέσμους στο ένα πόδι, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί, από τον οδηγό του οποίου ζήτησε να κατευθυνθούν προς τα δυτικά.

Οι κινήσεις του γεωργιανού κίνησαν τις υποψίες του ταξιτζή, ο οποίος αφού αποβίβασε τον δραπέτη, όπως του ζήτησε, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί τις τελευταίες μέρες και έκτοτε κρατείτο στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ευόσμου. Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές. Βέβαια όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στις 2.50 τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης μέχρι να αποδράσει ξανά..

Λαμία: αλβανός κρατούμενος απέδρασε από το αστυνομικό μέγαρο

Με έρευνες σε όλη τη Λαμία  και τις γύρω περιοχές προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν  έναν 22χρονο αλβανό που απέδρασε μέσα από τα γραφεία της Ασφάλειας, τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα κρατητήρια! Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας για διακεκριμένες κλοπές σε ένα προάστιο της πόλης, μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του. Και οι δυο οδηγήθηκαν για ανάκριση στην Ασφάλεια και αργά το απόγευμα, όταν ολοκληρώθηκε η εξέτασή τους, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 22χρονο προς τα κρατητήρια. Όμως, εκείνος ξέφυγε από τα  χέρια τους, βγήκε τρέχοντας στο πλατύσκαλο του αστυνομικού μεγάρου Φθιώτιδας και έφτασε στον περίβολο. Με ένα… ακροβατικό σάλτο κατάφερε να πηδήσει πάνω από την περίφραξη και να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι που είχε ήδη πέσει! Παρά την κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, τα ίχνη του δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Τι γίνεται κύριε Δένδια; Σε όλη τη χώρα απ’ άκρη σε άκρη δραπετεύουν οι κρατούμενοι! Τι λέει ο κ. Ρουπακιώτης; Α, ξεχάσαμε ότι δεν σας ενδιαφέρει αφού ασχολείστε συνέχεια με πολύ σπουδαιότερους “εγκληματίες”. Τους Έλληνες «ρατσιστές»!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών