Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο σιωνιστής τοκογλύφος Σόρος εκτός από την χρηματοδότηση της αλυτρωτικής προπαγάνδας των Σκοπίων, έχει στον τομέα ευθύνης του και την χρηματοδότηση του εποικισμού της Ελλάδας από αλλόφυλους λαθρομετανάστες. Η αντίσταση του Ελληνισμού έχει ένα όνομα: Χρυσή Αυγή!
 
 
Αλώνει τώρα και την Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, θέτοντας σε εφαρμογή -όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατία»- ένα πολυδάπανο σχέδιο «μουσουλμανοποίησης» αρχικά της πρωτεύουσας και στη συνέχεια της υπόλοιπης χώρας.
Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου... (με τον περίεργο ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο σε βάρος της Ελλάδας) εισέρχεται στους δημόσιους μηχανισμούς, χαράσσει πολιτικές -κυρίως για τους λαθρομετανάστες- και με πρόσχημα τα ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων στήνει πολυπλόκαμους μηχανισμούς που δικτυώνονται με τις υπόλοιπες βαλκανικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ηδη από τον περασμένο Οκτώβριο είχε ανοίξει τον δρόμο στον Σόρος ο (βασικός υποστηρικτής του) Γιώργος Παπανδρέου σε φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, επιβραβεύοντας την απόφασή του να στηρίξει τους λαθρομετανάστες.
Τώρα βασικός συνομιλητής του Σόρος στην Ελλάδα είναι ο (επίσης εκλεκτός του πρώην πρωθυπουργού) δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μαζί με στενούς συνεργάτες του -όλως τυχαίως- παρουσιάζουν φιλοσκοπιανές τάσεις ή έχουν διακριθεί σε πολυσυζητημένα ζητήματα διαστρέβλωσης της ελληνικής Ιστορίας.
Η «δημοκρατία» φέρνει στο φως τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανισμοί αυτοί καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στην ελληνική πρωτεύουσα, με αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη των λαθρομεταναστών και τη δημιουργία του υπόβαθρου για τις επερχόμενες «μεγάλες αλλαγές». Την Πέμπτη -χωρίς κανείς να το αντιληφθεί- το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας αποφασίζει για την πανηγυρική εγκατάσταση του ιδρύματος του Σόρος σε κεντρικό δημοτικό κτίριο, απ’ όπου και θα αναπτύξει τα σχέδιά του. Το θέμα φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Καμίνης, παρακάμπτοντας την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή και υπογράφοντας τη σχετική εισήγηση, προφανώς γιατί κανείς από τους συνεργάτες του και τους αντιδημάρχους δεν δέχτηκε να βάλει την υπογραφή του.
Το όχημα: Open Society Foundation
H Open Society είναι η οργάνωση του Σόρος που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο δίκτυο. Καλύπτει το σύνολο των Βαλκανίων, με επίκεντρο την πανίσχυρη οργάνωση Open Society Macedonia, δηλαδή το παράρτημα στα Σκόπια.
Τον Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Αθήνα ο καταλανικής καταγωγής διευθυντής της Open Society Jordi Vaquer, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη διείσδυση του ιδρύματος του Σόρος, το οποίο εδρεύει στην Ελβετία, στην ελληνική κοινωνία. Κατόπιν τούτου ο Σόρος επανέρχεται δριμύτερος, επικαλείται τις «ανάγκες των Ελλήνων που έχουν πληγεί από την κρίση», δηλώνει την απόφασή του να ανοίξει Κέντρα Αλληλεγγύης στην Αθήνα -στο πρότυπο παρόμοιων κέντρων που λειτουργεί σε άλλες χώρες- και προσφέρει 520.000 ευρώ για να ανακαινιστεί ο δεύτερος όροφος του Παλαιού Φρουραρχείου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης, εκεί όπου ο κ. Καμίνης στέγασε τον περιβόητο Κόμβο Αλληλοβοήθειας. Ο τελευταίος έχει ήδη στοχοποιηθεί για την ανεξέλεγκτη λειτουργία του. Βασική προϋπόθεση όμως που θέτει ο Σόρος είναι να του παραχωρηθεί ο χώρος που θα ανακαινίσει για να στεγάσει τις δραστηριότητες της οργάνωσής του!
O άνθρωπος-κλειδί
Ανθρωπος-κλειδί στις δραστηριότητές του είναι η διευθύντρια των ιδρυμάτων Open Society, η αφγανικής καταγωγής, πανταχού παρούσα αλλά και μυστηριώδης Nazia Hussain. Εκπροσωπεί τις αντίστοιχες δραστηριότητες του Σόρος σε όλη την Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Υπήρξε αξιωματούχος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις νότιες και ανατολικές περιοχές του Αφγανιστάν, καθώς και σε τμήματα των επαρχιών βορείως της Καμπούλ.
Η κυρία Hussain σκοπεύει να αναπτύξει σειρά Κέντρων Αλληλεγγύης, με στόχο να συγκεντρώσει στους κόλπους τους όλες τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται υπέρ των μεταναστών. Και από το Παλαιό Φρουραρχείο επισήμως πλέον θα μπορεί να συνεργάζεται «με τους επίσημους φορείς, την κοινωνία των πολιτών, τοπικές οργανώσεις και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη», όπως αναφέρει η ίδια σε σχετική επιστολή της.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 
 

3 σχόλια:

  1. KAMIA ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ (ΠΟΛΥΟΜΕΛΙΤΙΔΑ)
    http://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CF%86%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7+
    https://plus.google.com/109312180618499727008/posts?hl=el

    SOS: Οι μετανάστες από τη Συρία ξαναφέρνουν στην Ευρώπη την πολυμυελίτιδα
    http://www.protothema.gr/ugeia/article/377155/sos-oi-metanastes-apo-ti-suria-xanafernoun-stin-europi-tin-polumuelitida/


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ SOS

    ΤΖΑΜΙ : ( Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι‏ τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού,)

    ΤΖΑΜΙ
    Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ),
    είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων.
    Όποιος έχει τη δυνατότητα, έχει δηλαδή χρόνο ή δεν δουλεύει, πρέπει να πάει στο τζαμί για να προσευχηθεί: αυτό στη μουσουλμανική θρησκεία θεωρείται καλύτερο απ' το να προσεύχεται κανείς μόνος του.

    Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή *σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία. *
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

    ΛΟΙΠΟΝ:

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ......
    Όσοι δεν έχουν χρόνο
    τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους
    ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,

    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ.
    δηλαδή ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ...
    ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

    ΟΥΣΤ - ΕΞΩ
    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ
    stavretta
    http://stavretta.blogspot.gr/2014/07/blog-post_5.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών