Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Αφελληνιζόνται τα σχολεία μας και βιολογικά...Διπλασιάστηκαν οι αλλογενείς μαθητές την τελευταία 5ετία!!!

Σχεδόν στο διπλάσιο έφτασε το ποσοστό των μαθητών άλλων εθνικοτήτων, στα ελληνικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την τελευταία πενταετία. 

Το ποσοστό, από 7,3% έφτασε το 12% στη χώρα μας, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καταλήγει στη διαπίστωση ότι τα παιδιά των μεταναστών έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξουν σε σχολεία με λιγότερους πόρους.  Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει η Επιτροπή, η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε χαμηλότερες σχολικές επιδόσεις, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιδιά μεταναστών να εγκαταλείψουν πρόωρα το σχολείο.

Από τη μελέτη προκύπτει ακόμη ότι ....
τα κράτη- μέλη θα πρέπει να παρέχουν ειδική υποστήριξη, μέσω της εκπαίδευσης, για τα παιδιά των μεταναστών, όπως εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς και συστηματική συμμετοχή των γονέων και των κοινοτήτων προκειμένου να βελτιωθεί η ένταξή τους.

Στη μελέτη εξετάζονται οι εθνικές πολιτικές υποστήριξης των νεοαφιχθέντων παιδιών μεταναστών σε 15 χώρες όπου καταγράφηκαν σημαντικά μεταναστευτικά ρεύματα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την Αυστρία, το Βέλγιο (φλαμανδόφωνη κοινότητα), την Τσεχία, την Κύπρο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, τη Σουηδία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Διαπιστώνεται στη μελέτη, ότι η Δανία και η Σουηδία διαθέτουν το καλύτερο μοντέλο, που βασίζεται στην προσφορά στοχοθετημένης υποστήριξης και σε ένα λογικό βαθμό αυτονομίας των σχολείων. Οι άλλες χώρες έχουν την τάση να επικεντρώνονται σε μία μόνο από τις πτυχές αυτές, γεγονός που σημαίνει ότι δεν επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την ένταξη των παιδιών μεταναστών.

Δείγμα από σχολεία του 6ου Διαμερίσματος της Αθήνας (Άγιος Παντελήμονας)
 

4 σχόλια:

  1. Μέχρι να έρθει η αγια εκείνη μέρα που θα ξεκουμπιστούν μαζί με τους γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η διαδικασία εξοντώσεως του Ελληνικου εθνους έχει μπει στο τελικό της στάδιο, σε μια γενιά απο τώρα εαν δεν αντιδράσουμε άμεσα, οι Ελληνες θα είναι μια ισχνή μειοψηφία σε αυτην την χωρα και θα έχουμε γινει μια τριτοκοσμική ΜΠΑΝΑΝΙΑ, οχι φυσικά οτι δεν ήμαστε ήδη, αλλά τότε θα είναι ανυπέρβλητη η συγκεκριμένη κατάστασις μια Ελλάδα οπου θα την κατοικούν ενα μειγμα κτηνωδών υπάνθρωποι, δεμένοι και ποδηγετημενοι πλήρως απο τον απόλυτο και αδιαμφισβήτητο πλεον περιούσιο επικυρίαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ...επιθυμία καί ό στόχος τών εβραιομπολσεβίκων είναι νά μήν υπάρχουν καθόλου Ελληνες μαθητές . Μόνο λαθρομεταναστόπουλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγουν στο σύνολο τους ... Δεν θα ανθρέψουμε τους αυριανούς διεθνιστές, τους πελάτες του κάθε κτηνοβάτη Αριστεριστή ...

    Να τσακιστούν να πάνε απο κεί που'ρθαν ...

    Καμία Ελληνοποίηση τριτοκοσμικών βαλκάνιων, έγχρωμων, περιτομημένων εισβολέων, καμία ιθαγένεια, κανένα δικαίωμα ψήφου ποτέ!..

    Σε δικά τους σχολεία, με έξοδα των χωρών τους, με δικούς τους καΦρηγιτές και Καφρο-ύλη, μέχρι να φύγουν ....

    Μακριά τα παιδιά των εισβολέων απο τα παιδιά μας και την μόρφωσή τους.

    Στην κρεμάλα οι Διεθνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών