Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΞΕΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΚΑ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ένας χαιρετισμός στα ελληνικά [Καλημέρα] του υπουργού Εργασίας Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, Σπύρου Ξέρα, στάθηκε ως λόγος για δημιουργία διαπληκτισμού με την αντιπολίτευση στην κοινοβουλευτική επιτροπή για την εργασία.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής, ο υπουργός Εργασίας – ελληνικής καταγωγής- χαιρέτισε τον πρώην υπουργό και...
μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μπάρκα, λέγοντας στα ελληνικά ‘Καλημέρα!»

«Η Χρήση της ελληνικής γλώσσας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλευτή της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης, Eglantina Gjermeni, που με έκπληξη άκουσε να μιλάνε ελληνικά στο αλβανικό κοινοβούλιο», γράφει το σλαβικό κείμενο που επικαλείται το αλβανικό Balkan Web.

“Από πότε η ελληνική έγινε επίσημη γλώσσα στο Κοινοβούλιο; Είστε επικεφαλής του Κοινοβουλίου και πρέπει να μιλάτε αλβανικά και όχι ελληνικά”, φώναξε έντονα η Γκέρμενι.

Σημειώνεται ότι τα ελληνικά ΜΜΕ μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία τον Ιούνιο του 2009, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εκλογές προσφέρουν «ελληνικό χρώμα στο Κοινοβούλιο».

Μάλιστα, από τα 140 μέλη του αλβανικού Κοινοβουλίου, επτά είναι από την ελληνική μειονότητα, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα.

πηγή

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑ - ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ - Π Ο Υ Λ Ο ΚΑΙ ΜΟΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχ τα μαλακιασμένα - παντού Ελληνικά μιλάνε εκεί δεν είναι κάνα νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α'.''Αλβανικό έθνος'' -όσο- και ''αλβανικό κράτος'' δ ε ν υφίστανται για την και 'στην ιστορία.Ούτε Ιστορία και Πολιτισμός.Ούτε παιδεία και συνείδηση(εθνική-εθνοτική).
    β'.Το εμπόλεμο μεταξύ Ελλάδος και...''Σκιπερίας'' ισχύει αμείωτο -όσο- και αδιαπραγμάτευτο.
    γ'.ΕΞΩ Η...''ΣΚΙΠΕΡΙΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
    δ'.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ -ΚΑΙ- 'ΣΤΗ...''ΣΚΙΠΕΡΙΑ''.
    ε'.ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    στ'.ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ...''ΠΑΝΑΛΒΑΝΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ (ΠΑΝΗΛΙΘΙΩΝ) ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ Ο Π Ο Υ ΓΗΣ.

    ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΟΥΤΩΝ,ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ:M U T NE SQIPTART K U D O NE BOTE TONE(A)(=Σ Κ Α Τ Α 'ΣΤΟΥΣ...''ΑΛΒΑΝΟΥΣ''-''ΑΛΒΑΝΟΣΚΙΠΤΑΡ(-ΟΥΣ)''Ο Π Ο Υ Δ Η Π Ο Τ Ε 'ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ/'ΣΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ).



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών