Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ… ΤΗΛΕ-ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

SYRIZA
Ανάμεσα στους πολλούς… δημοκράταρους που εξέφρασαν τον… αποτροπιασμό τους για την πρόσκληση βουλευτών του 5ου κόμματος της βουλής (και 3ου με μεγάλη διαφορά από το 4ο, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις) σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ήταν και οι διαδικτυακοί κουκουλοφόροι της γιάφκας που ακούει στο όνομα left.gr. Δε θα αναφερθούμε στα άλλα γελοιοδέστατα που γράφουν στο παραλήρημά τους, με τον τίτλο «Στη Χωματερή του Τράγκα», παρά μόνο το παρακάτω απόσπασμα:
«Όλοι θα θυμούνται τις.....
αντιδράσεις που υπήρχαν κοντά στις εκλογές του Ιουνίου, όταν η Χρυσή Αυγή άρχισε να βγαίνει στα κανάλια: φόβος κάθε μορφής και αιτίας. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά και οι χρυσαυγίτες είναι πλέον τηλε-μαϊντανοί, ξεφτισμένη παλιατζούρα στα παράθυρα που κάθε εμφάνισή της θυμίζει το Ερωτοδικείο, αφού έχουν καταφέρει να συμμαχήσουν με όλο το μεταμεσονύχτιο σκουπιδαριό της χώρας.».
«Τηλεμαϊντανοί», λοιπόν, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που είναι ζήτημα αν έχουν τη δυνατότητα να εμφανιστούν σε 1 από τις 30 πολιτικές εκπομπές και στα τηλεπαράθυρα των δελτίων ειδήσεων που γίνονται στα ΜΜΕ (και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ στα λεγόμενα «μεγάλα» κανάλια)! Άραγε, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν απαραιτήτως σε ΟΛΕΣ τις πολιτικές εκπομπές, καθώς επίσης και σε ΟΛΑ τα τηλεπαράθυρα των «πρωινάδικων» και των δελτίων, τι είναι; Σύντροφοι, πάλι… ληγμένα παίρνεται;
(ΥΓ): Προς τι «ο φόβος κάθε μορφής και αιτίας» από τις (ελαχιστότατες, κι εκείνες σε μικρά κανάλια) παρουσίες εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην τηλεόραση; Μήπως φόβος ότι θα ακουστούν αλήθειες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά, από κανέναν εκπρόσωπο κόμματος του… συνταγματικού τόξου;

5 σχόλια:

  1. Έτσουξε ωρέ συριζόπουλα, έτσουξε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φόβος τώρα πλανάται στό κατεστημένο μή τυχόν καί άλλοι δημοσιογράφοι κάνουν τό ίδιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το κάνουν για δύο λόγους:
      1) Το 33% τηλεθέαση είναι τεράστιο δέλεαρ για τα χρεοκοπημένα κανάλια και γενικώς ΜΜΕ.

      2) Αρχίζουν πολλοί να κατανοούν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι δεύτερη ή τρίτη δύναμη αν όχι εξουσία και ρυθμιστής των καταστάσεων... Σύντομα θα αρχίσουν την κωλοτούμπα το γλύψιμο και θα ζητούν συχγωροχάρτι... Το μόνο που έχει να κάνει η ΧΑ είναι να μην του δώσει σημασία...

      Διαγραφή
  3. @ ανώνυμος 12:26 :

    ΣΩΣΤΟΣ φίλε μου.

    Οι δημοσιογράφοι και οι καναλάρχες οσμίζονται την άνοδο και την δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Προφανώς έχουν και πρόσβαση σε κρυφές δημοσκοπήσεις με τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσοστά της ΧΑ.

    Θα αρχίσουν λοιπόν σιγά - σιγά να γλείφουν την ΧΑ, αφενός για την τηλεθέαση και αφετέρου για να εξασφαλίσουν "ασυλία" σε περίπτωση που έρθουμε στα πράγματα.

    Εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Δηλαδή να εκμεταλλευτεί το γλείψιμό τους για να προβάλλει τις θέσεις της, αλλά να μην αλλοτριωθεί και να τους "ανταμείψει" καταλλήλως όταν έρθει στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Η τελευταία παράγραφος είναι όλη η ουσία και θα πρέπει να δώσουν πολύ προσοχή σε αυτό.

      Να προσθέσω κάτι ακόμα για δείτε τι βρώμικα παίζουν. Οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι και γενικά όλοι αυτοί που ασχολούνται με την παρουσία ξέρουν ότι η εικόνα που εκπέμπουν οι χρυσαυγίτες είναι πολύ δυνατή και επηρεάζει ακόμα και τους σφόδρα διαφωνούντες. Ενστικτωδώς ο άνθρωπος κάνει κινήσεις, μορφασμούς κτλ όταν λέει ψέματα και όταν έχει κάτι ως επί το πλείστον αρνητικό να κρύψει. Ενστικτωδώς έχει μάθει και να αναγνωρίζει αυτά τα σημάδια. Προσέξτε λοιπόν την παρουσία των χρυσαυγιτών όταν μιλάνε δημόσια. Ελάχιστες κινήσεις,ξύσιμο κτλ απουσιάζουν, φυσιολογική χροιά φωνής,κοιτούν κατάματα και πολλά άλλα που δείχνουν ανθρώπους καθαρούς που δεν λένε ψέματα και έχουν βαθιά πίστη.

      Από την άλλη κοιτάξτε τους συμπλεγματικούς, ψευτες,κλέφτες, προδότες, ανθέλληνες και γενικά όλο τον εσμό που μας έχει καθίσει στο σβέρκο. Είναι σαν παράσταση μαριονέτας και καραγκιόζη μαζί. Πολλές κινήσεις, ξύσιμο, απορία, μηχανική χροιά και ροή ομιλίας, δεν κοιτούν ποτέ κατάματα και πολλά άλλα.

      Προσπαθήστε επίσης να τους συσχετίσετε με ζώα... Βάλτε το κανάλι της βουλής χαλαρώστε και αφήστε την φαντασία σας. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα και θα κατανοήσετε τους πραγματικούς λόγους που δεν τους θέλουν αλλά και δεν θέλουν να εμφανίζονται μαζί τους.

      Ποίος τραβάει περισσότερο την προσοχή;Ο πάνθηρας ή η κάμπια;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών