Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

Τσακίζοντας την προπαγάνδα του εχθρού!


Τσακίζοντας την προπαγάνδα του εχθρού!

Υπό τον τίτλο «πυκνώνουν οι ενδείξεις για συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις φοιτητικές εκλογές» και φόντο αίμα στην έδρα μιας αίθουσας διδασκαλίας, οι αργυρώνητοι χαφιέδες της καθεστωτικής ενημέρωσης έδωσαν για μια ακόμη φορά το στίγμα τους. Το κατάπτυστο και συκοφαντικό άρθρο, δικαιολογεί το μεροκάματο των καθεστωτικών δημοσιογραφικών λακέδων των «Νέων», οι οποίοι ως γνωστόν, έχουν εργολαβικά αναλάβει την σπίλωση με κάθε τρόπο και μέσο, του.....
Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου, στοχεύει στην τρομοκράτηση των αδαών, οι οποίοι εξακολουθούν να δίνουν βάση στον οχετό ψευδολογίας ο οποίος πηγάζει από την ρυπαροφυλλάδα του ΔΟΛ. Χαρακτηριστικός ο πρόλογος του άρθρου, ο οποίος και παρατίθεται προκειμένου να διαπιστώσει ο Ελληνικός Λαός, το επίπεδο του δημοσιογραφικού χαφιεδισμού της φυλλάδας η οποία έχει συνδέσει την ύπαρξή της, με το αντεθνικό Καθεστώς της μεταπολίτευσης. Γράφουν τα «έγκριτα» Νέα:
«Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα στις σπουδαστικές παρατάξεις μετά τα χθεσινά έκτροπα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, αλλά και την ένταση των φημών, ότι η Χρυσή Αυγή σκέπτεται να λάβει μέρος στις φοιτητικές εκλογές».
Η προπαγάνδα των εχθρών του Κινήματος μας, ξεδιπλώνεται μπρος στα μάτια του Λαού μας. Κατά τρόπο τον οποίο γνωρίζουν καλά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης(αυτοί άλλωστε συνέβαλαν τα μέγιστα στην κάλυψη του κάθε Τσοχατζόπουλου της μεταπολίτευσης, αυτοί έφεραν ως Μεσσία τον Τζέφρυ Παπανδρέου το 2009, αυτοί έθεταν το τρομοκρατικό δίλημμα «ΔΝΤ ή χάος»), επιχειρούν να συνδέσουν μια φήμη, την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις φοιτητικές εκλογές, με τα χθεσινά επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Η φωτογραφία η οποία συνοδεύει το άρθρο, έρχεται να συμπληρώσει το - υπό των δημοσιογραφικών λακέδων δημιουργηθέν- «αιμοδιψές» προφίλ του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τι συνέβη όμως χθες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά; Συνέβη εκείνο το οποίο συνηθίζεται κατά κόρον στο «δημοκρατικό» Καθεστώς της μεταπολίτευσης, η επιβολή της στυγνής μαρξιστικής τρομοκρατίας, την οποία γνωρίζουν και βιώνουν άπαντες οι φοιτητές και καθηγητές των σχολών, και την οποία αγνοούν(ή σιγοντάρουν και επικροτούν) οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι των «Νέων» και οι μαρξιστές καθηγητές και φοιτητές/σπουδαστές. Για το γεγονός της αριστερίστικης επιθέσεως σε εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, η αστυνομία εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Σήμερα (10-04-2013) το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης φοιτητικής παράταξης, που διεξαγόταν εντός του Πανεπιστημίου Πειραιά, ομάδα σαράντα (40) περίπου ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες εισήλθαν στο χώρο της εκδήλωσης κτυπώντας απρόκλητα και αδιακρίτως τους παρευρισκόμενους φοιτητές, προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό και ηχητικά μηχανήματα.
Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός δύο (2) φοιτητών ηλικίας 19 και 21 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Κατά τη διαφυγή των δραστών της επίθεσης, επτά (7) εξ’ αυτών εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.
Οι ανωτέρω επτά (7) ημεδαποί αναγνωρίσθηκαν από εξετασθέντες μάρτυρες φοιτητές και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση του Νόμου περί όπλων θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται».
Ποιά είναι όμως η πολιτική ταυτότητα των 7 συλληφθέντων; Μήπως ήταν οι «τραμπούκοι» της Χρυσής Αυγής, όπως εντέχνως αφήνεται στο άρθρο των «Νέων» να εννοηθεί, συσχετίζοντας τα επεισόδια με πιθανή κάθοδο του Κινήματος μας στις φοιτητικές εκλογές; Ας αφήσουμε τα γεγονότα να μιλήσουν από μόνα τους, ώστε να πέσει άπλετο το φως της Αλήθειας πάνω στα μιαρά δημοσιογραφικά ανδρείκελα τα οποία έχουν μάθει να εξυφαίνουν τα αντιχρυσαυγίτικα σχέδιά τους, στο σκότος του ψεύδους και της συκοφαντίας.
Στον παρακρατικό ιστότοπο, υπό την αυστηρή επίβλεψη και προστασία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της «Ελληνικής» Αστυνομίας, την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 21:24, ανέβηκε δημοσίευση η οποία καλεί τα παρακρατικά αριστερίστικα υπαλληλάκια του Καθεστώτος σε συγκέντρωση στο εφετείο, προκειμένου να συμπαρασταθούν στα συντρόφια τους.
Προφανώς τα παραπάνω «διέφυγαν» της προσοχής των τσακαλιών του ΔΟΛ, οι οποίοι ανησυχούν για τη βία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις σχολές της Πατρίδος μας. Ή μήπως - όπως λέγουν οι… κακές γλώσσες- πρόκειται για συνειδητή παραπληροφόρηση στα πλαίσια του συνολικότερου σχεδίου κομματικών και δημοσιογραφικών συμμοριών, με στόχο να συκοφαντηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή; Όπως και να έχει, δεν είστε μόνο ψεύτες, είστε και άχρηστοι! Καλούμε δε τη γνωστή πρεσβεία και τα ανθελληνικά κέντρα του εξωτερικού, να χρηματοδοτήσουν ταχύρρυθμα σεμινάρια προπαγάνδας, διότι τα προηγούμενα καθίστανται παντελώς ανίκανα για να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών