Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

“ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ”

TRAGKAS-XA
Ο απόηχος της εμφάνισης των τεσσάρων βουλευτών μας στον ΣΚΑΪ – Σφοδρές αντιδράσεις εναντίον Τράγκα από τους μεγάλους “δημοκράτες”
Το βράδυ της Κυριακής, τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» του Γ. Τράγκα, που προβάλει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τα όσα ειπώθηκαν από τους Συναγωνιστές μας πρέπει να ενόχλησαν τρομερά το μνημονιακό τόξο της χώρας αλλά και να δημιούργησαν θετικές εντυπώσεις στους τηλεθεατές που είχαν μια (σπάνια) ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά τις θέσεις μας και τις απαντήσεις μας στη λάσπη των ΜΜΕ.

Εάν δεν με απατά η μνήμη μου, από.....
την συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου στον Μπογδάνο (όπου παραλίγο να αποχωρήσει ο… παρουσιαστής!) μέχρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν εμφανίστηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ στο ΣΚΑΪ. Για να είμαστε ακριβείς, σε κανέναν σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας δεν έχει μιλήσει ζωντανά η Χρυσή Αυγή, με μοναδική εξαίρεση τον Ηλία Κασιδιάρη στον ALPHA όταν εκείνοι παρουσίασαν το γνωστό φωτομοντάζ του νοσοκομείου Τριπόλεως ως αληθινό περιστατικό και ο δημοσιογράφος Σρόιτερ, αναγκάστηκε να το παραδεχθεί, αφού προηγουμένως είχαμε ανακοινώσει ότι θα κατατεθούν μηνύσεις.
Το πρωί της Δευτέρας παρακολούθησα την ειδησεογραφία της ημέρας και έκπληκτος διαπίστωσα ότι μέσα σε λίγες ώρες, εγράφησαν αρνητικές γνώμες για τον Γ. Τράγκα, ο οποίος έκανε το «έγκλημα» να καλέσει στην εκπομπή του ένα κόμμα που σύμφωνα με τις όλες τις μετρήσεις, ακολουθούν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες! Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι δεν τον κατέκριναν μόνο τα «αριστερά» blog, αλλά και επώνυμοι συνάδελφοί του που απαρηγόρητοι, δεν μπορούν να κατανοήσουν το «παραστράτημά» του. Ακόμα και «αντιμνημονιακοί», έψεξαν τον αντιμνημονιακό δημοσιογράφο, την ώρα μάλιστα που ακούστηκαν μεγάλες αλήθειες κατά του μνημονίου και της Γερμανικής επιτροπείας από τα χείλη των Συναγωνιστών μας.
Η ιστοσελίδα aixmi.gr (του διευθυντή Ειδήσεων του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου…) έγραψε ότι......................

συνέχεια στο blog του ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών