Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2013

Είναι ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ πανιηλίθιε...ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΓΡΑΣΙΔΙ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΔΕΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μην ξεχνάμε πώς αυτόν τον "παράδεισο" προσφέρθηκαν κάποιοι αδερφοί τους προλετάριοι από την Ελλάδα να τον σώσουν αλλά..."κόπηκαν" λόγω εθισμού στα καπιταλιστικά ιδεώδη.

Υπάρχει και η πλευρά των ανθρώπων, των ανθρώπων που λιμοκτονούν στη Βόρεια Κορέα.
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα περιμένει την επόμενη κίνηση της Πιόνγιανγκ, το CNN αποκαλύπτει σήμερα δηλώσεις Βορειοκορεατών που αυτομόλησαν και οι οποίοι ομολογούν ότι τρώνε γρασίδι και φύλλα για να επιβιώσουν.

Σε συνέντευξή της στο CNN, μία γυναίκα που.....
αυτομόλησε στη Νότια Κορέα, αφότου ο νεαρός δικτάτορας Κιμ Γιονγκ Ουν ανέλαβε τα ηνία της χώρας είπε: "Η οικογένειά μου είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει, επειδή για τρεις μέρες δεν είχαμε τίποτα να φάμε. Το ένστικτο της επιβίωσης όμως με έκανε να πουλήσω το σπίτι μου για 30 κιλά ρύζι. Για να επιβιώσουμε, τρώγαμε χόρτο. Οι άνθρωποι βράζουν γρασίδι και φύλλα για να κάνουν σούπα".

Περισσότερο από το 25% των παιδιών στη Βόρεια Κορέα, κάτω των πέντε ετών υποφέρει από χρόνιο υποσιτισμό, ενώ μία στις τρεις γυναίκες υποφέρει από αναιμία.

Έως 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του σοβαρού λιμού στη Βόρεια Κορέα από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα.

Πηγή: CNN/enikos.gr

3 σχόλια:

  1. Ποτε θα οργανωθεί πορεία διαμαρτυρίας απο ΚΚΕ-Σφύριζα-ΑνταρCIA και λοιπές δημοκρατικές-πορδοδευτικές-ανθρωπιστικές δυνάμεις κατά του βάρβαρου καθεστώτος της Β. Κορέας; Ωχ, ξέχασα είναι κομμουνιστικό, άρα όλα είναι καλά και όσα ακούγονται είναι απλώς αντικομμουνιστική υστερική προπαγάνδα.
    Περαστικά σας συντρόφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ρε παιδες μη μασατε!
    Εγω που απεχω εκατομμυρια ετη φωτος απ την ιδεολογια του εβραιομαρξισμου, ακουω CNN και κατουραω στην πορτα του Ψυχαρη. (Τωρα ο Μπομπολας εβαλε σκοπο επι 24ωρου βασεως)
    Η Β. Κορεα ειναι στα μαυρα καταστιχα της οβριοδυσης μονο για εναν λογο.
    Γιατι δινει ατομικα μυστικα και βοηθεια στους Περσες. Ο ΜΟΝΟΣ λογος που ασχολουνται με τους σχιζοματηδες της ΒΚ.
    Αυτο βεβαια οι οβριοι του CNN το κρατουν 5σφραγιστο μυστικο.



    Πατρικιος


    υγ.
    Διαβαζαμε παλια, για την Σοβιετικη Ενωση στις οβριοφυλλαδες της Ελλαδος αλλα και της Δ. Ευρωπης. Δεν σας κανει εντυπωση που σημερα δεν ακουμε ενα "κιχ" η δεν διαβαζουμε ουτε μια αραδα για τον "παραδεισο" της Κινας σημερα;
    Μηπως αυτο οφειλεται στο οτι ολα τα κεφαλαια στην Κινα (εκεινα δηλ. που αφαιμαζουν την παιδικη δουλεία) ειναι οβρεϊκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηρυκαστικά θα τους καταντήσουν οι σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών