Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

Όχι άλλο κάρβουνο!!! Ελευθεροτυπία: Οι Χρυσαυγίτες προσηλυτίζουν και παιδιά μεταναστών!

Διαβάζοντας το συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο και θα σχολιάσουμε παρακάτω, αυτόματα τα μάτια μας πήγαν στην ημερομηνία. Όχι, δεν ήταν πρωταπριλιά, αλλά 3 Απριλίου, επομένως δεν στέκει το ‘‘άλλοθι’’ της πρωταπριλιάτικης φάρσας.

Στην σημερινή ‘‘Ελευθεροτυπία’’, λοιπόν,  κάποια πραγματικά ευφάνταστη δημοσιογράφος, ονόματι Αλεξάνδρα Τζαβέλλα, δημοσιεύει ένα άρθρο υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Οι Χρυσαυγίτες προσηλυτίζουν και παιδιά μεταναστών». Αν μη τι άλλο, ο τίτλος από μόνος του προξενεί τεράστιο ενδιαφέρον. Ωθεί τον αναγνώστη να.....
διαβάσει με θέρμη την είδηση για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για ένα θέμα, το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε απασχολήσει την δημοσιότητα. Επειδή, όμως, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, γι’ αυτό και από τις πρώτες γραμμές του κειμένου είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά: «Αν η κοκκινοσκουφίτσα ήταν Αλβανίδα και το δάσος που κρύβει κινδύνους ήταν η Αχαρνών, τότε τον ρόλο του Κακού Λύκου θα είχε η Χρυσή Αυγή. Ο προσηλυτισμός της Χρυσής Αυγής επεκτείνεται και σε παιδιά μεταναστών».

Παραφράζοντας, λοιπόν, τα λεγόμενά της μπορούμε να πούμε ότι αν η Τζαβέλλα είχε διάθεση να πει την αλήθεια, δεν θα γινόταν δημοσιογράφος και μάλιστα στην φυλλάδα που λέγεται ‘‘Ελευθεροτυπία’’. Καλά το πάει όμως η εν λόγω ψευδολόγος. Ξεκινάει την αφήγησή της, δίκην παραμυθιού, γιατί τα όσα  ‘‘εξιστορεί’’ στην συνέχεια είναι παραμύθια, όχι της Χαλιμάς αλλά της Αλεξάνδρας... Και τι δεν διαβάσαμε στο ακατάσχετης φαντασίας ρυπαρογράφημα. Για Αλβανούς και Σύριους (!) φίλα προσκείμενους στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για ‘‘δωράκια’’ που κάνουμε σε παιδιά αλλοδαπών, για Ρώσους «οι οποίοι ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», και (για να εξευτελιστεί κάθε έννοια σοβαρότητας) Νιγηριανούς(!!!) με μπλούζα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Για την διασκέδασή σας, και μόνο, διαλέγουμε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα, προκειμένου να δείτε πόσο γελοίοι, μέσα στην φαιδρότητα και την αναξιοπιστία τους, έχουν γίνει οι κατήγοροί μας:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eleutherotupia-oi-chrusaugites-proshlutizoun-kai-paidia-metanastwn#.UVxColdj_rg#ixzz2PPtajq31

6 σχόλια:

  1. αυτη ερεθιζεται με νιγηριανους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξανδρα σου αφιερωνω το παρακατω ποιηματακι

    Βλεπεις εκεινο το βουνο?
    Αραπης κατεβαινει,
    Κρατα την πουτσ@ του σφιχτα,
    και σενα περιμενει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα λοιπον τα νεα της Αλεξανδρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί να μη της το γυρίσουμε ανάποδα και να την τρολλάρουμε αφού το ζητάει ο κ@λ@ς τής;
    Άκου κυρά μου, η Χρυσή Αυγή είναι τόσο γαμιστερή που ακόμα και οι ξένοι καβλώνουν μαζί της... ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ;
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΑΣ!!! Διαβασα την "σουπερ ειδηση" χθες το βραδυ θελω να πω στην "κυρια" που εγραψε το αρθο οτι εχει μερικες ελληψεις. εκτος απο αλβανους ρωσους συριους κ νιγηριανους εχουμε κ τους γυφτους που μας απειλουσαν με το βιντεο τους κ ειδικα αυτον που ελεγε πολυ αιμα τα κυτει. Δεν τα εμαθε ακομα; ναι βεβαια.. ΕΕΕΕ!!! Ρε σουργελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΚΩ ΑΠΟ ΝΙΓΚΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΚΑΠΩ ΠΟΛΥ ΕΛΛΑΝΤΑ.ΝΤΕΝ ΓΚΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΓΚΥΦΤΟΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΛΜΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΙΝΤΙ ΜΟΥ ΑΡΑΠΑΚΙ.ΤΕΛΩ ΝΑ ΓΚΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΚΡΥΣΗ ΑΒΓΚΗ--ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών