Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

Να παραιτηθεί τώρα η "εκλεκτή" των Μπόμπολα - Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη που χασκογελά κρατώντας χάρτη με την ονομασία των Σκοπίων ως "Μακεδονία"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για την Όλγα της Κυβέρνησης και αγαπημένης Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη διαβάστε και παλαιότερα κατορθώματά της ΕΔΩ και ΕΔΩ
 
ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ...!!!

Πανηγυρίζουν οι Σκοπιανοί, για τον χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης που άνοιξε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, μπροστά στην..... υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την πρόσφατη συνάντηση τους στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου. Στο χάρτη που ξεδιπλώνει ο ... Φούχτελος, όπως έχει αποκαλέσει η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ τον υφυπουργό της, τα Σκόπια αναφέρονται με το πρόθεμα «ΜΚ» δηλαδή «Μακεδονία».

Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της ΄Μακεδονίας’, αναφέρει η εφημερίδα «Νόβα Μακεντόνια», ενώ η ανταποκρίτρια του netpress.com.mk, έκανε λόγο για «κίνηση έκπληξη» του Γερμανού αξιωματούχου ενώπιον της υπουργού Τουρισμού, η οποία όμως δεν αντέδρασε.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Χαζοχαρούμενη ελαφροδεξιά προσκυνημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθελληνικό γουρούνι όπως τόσοι και τόσοι πολιτικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών