Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 03, 2013

Έχει τρομοκρατηθεί όλο το παγκόσμιο κατεστημένο...Αυστραλιανή εφημερίδα ζητά να απαγορευτεί η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής

Με τίτλο «Ζητείται η απαγόρευση του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής» η ημερήσια εφημερίδα της Μελβούρνης The Age σε αναλυτικό της άρθρο, αναφέρεται στο ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη παράταξη να ανοίξει γραφείο και στη Μελβούρνη.

Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία σχετικού ρεπορτάζ της.....
βρετανικής εφημερίδας Guardian, για την προσπάθεια του κόμματος να αποκτήσει διεθνή ερείσματα. Αναφέρει, πάντως, ότι στην Αυστραλία συγκεντρώνονται υπογραφές με τις οποίες ζητείται από τον υπουργό Μετανάστευσης να μην επιτρέψει σε βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» να επισκεφθούν την χώρα.

Σημειώνεται ακόμα ότι η πρωθυπουργός, Τζούλια Γκίλαρντ, δήλωσε πρόσφατα στο «Νέο Κόσμο» πως η «Χρυσή Αυγή» είναι ανεπιθύμητη στην Αυστραλία και πως ανάλογες δηλώσεις έκαναν στην ομογενειακή εφημερίδα, ο ομογενής υπουργός Πολυπολιτισμού της Βικτώριας Νίκος Κότσιρας και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Η «Χρυσή Αυγή» αρνήθηκε να κάνει σχόλια στην αυστραλιανή εφημερίδα, αλλά ο καθηγητής Αναστάσιος Τάμης, εξήγησε στο αυστραλιανό κανάλι ΤΕΝ -που επίσης ασχολήθηκε με το θέμα- ότι η εκστρατεία της «Χρυσής Αυγής» στην Αυστραλία είναι στοχευμένη.

«Υπάρχει αριθμός αρκετά συντηρητικών ανθρώπων εδώ, πρώην βασιλικοί, πρώην οπαδοί της δικτατορίας, τέτοιες κατηγορίες ανθρώπων που έχουν απογοητευθεί απ' όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να το εκφράσουν. Είναι άνθρωποι που νιώθουν προδομένοι από τη στάση της Ελλάδας στο θέμα της ΠΓΔΜ, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου. Άνθρωποι που δεν βλέπουν το φασιστικό στοιχείο της Χρυσής Αυγής και το πώς αυτή προσπαθεί να τους εκμεταλλευθεί» σημείωσε ο κ. Τάμης. Για τον ίδιο, η δεύτερη και τρίτη γενιά Ελλήνων της Διασποράς, νέα παιδιά που δεν γνωρίζουν πολλά για την ελληνική ιστορία, αποτελούν εύκολη λεία. «Είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί εδώ» κατέληξε ο ομογενής καθηγητής. enikos.gr

4 σχόλια:

  1. Κυρ Τάμη θα διαψευστείς λίαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αυστραλια εχει μαζεψει ανθρωπους απο ολο τον κοσμοκαι τους εχει αποκοιμισει. Αν οι πολιτες αυτης της χωρας παρουν παραδειγμα την εθνικιστικη ιδεολογια και την εφαρμοσουν, η χωρα αυτη θα διαλυθει σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα. Αυτο φοβουνται οι νεοταξιτες και γι αυτο επιτιθενται στην χρυση αυγη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταμης...μηπως εισαι και διγλωσσος οπως ο Λιαμης ρε βουλγαρακι? ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακου ..................."Αυστραλιανή" εφημερίδα...............
    Το αλλο με τ' ολοκαυτωμα τοχεις ακουσει;




    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών