Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

Εκτόξευση στη Β' Αθήνας για τη Χρυσή Αυγή...3η δύναμη με μικρή απόσταση από ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ!

Μεγάλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία ALCO για τη Β' Αθηνών δημοσιεύει το ηλεκτρονικό site thepaper.gr (που μόνο φιλικά διακείμενο δεν είναι στο Εθνικιστικό Κίνημα καθώς τη διαχείρισή του την έχουν 3 μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ).

Και μπορεί ο τίτλος του, "Καμπανάκι Κινδύνου για ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ", να προϊδεάζει για το τι επακολουθεί, ωστόσο ο "κίνδυνος" είναι ένας και λέγεται Χρυσή Αυγή, καθώς στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας οι Εθνικιστές καταγράφουν ποσοστά που τρομοκρατούν το σύστημα (και μάλιστα από μια δημοσκοπική εταιρεία που έχει μένος με τη Χρυσή Αυγή).

Συγκεκριμένα, στην έρευνα που συμμετείχαν μέσω.......
τηλεφωνικών συνεντεύξεων 1.000 ψηφοφόροι της Β’ Αθήνας, καταγράφηκε το εκλογικό κλίμα από τις 17 έως τις 21 Απριλίου. Όπως φαίνεται από την πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται, συγκεντρώνοντας ποσοστό 16,4% έναντι 15,4% της Νέας Δημοκρατίας, με τη Χρυσή Αυγή να είναι στην τρίτη θέση με 9,7%. Ακολουθούν ΚΚΕ με 6%, ΠΑΣΟΚ με 5,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,2%, Δημοκρατική Αριστερά με 3,2% και Οικολόγοι Πράσινοι με 1,7%.

Ενώ στα αποτελέσματα επί των έγκυρων η Χρυσή Αυγή ξεπερνά το 11%
Στα αξιοσημείωτα ακόμη μια φορά της έρευνας τα ευρήματα σχετικά με τις συσπειρώσεις των κομμάτων και τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων στην συγκεκριμένη περιφέρεια



dimoskopisi 05













dimoskopisi 04














dimoskopisi 06














dimoskopisi 03







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών