Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

KAMINHS
Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα χτύπησε ο λαθροδήμαρχος Καμίνης (εκλεκτός της ΡΗΜΑΔ και του κόμματος που κατάκλεψε την Ελλάδα κατά κύριο λόγο ευθύνεται για τη δυστυχία μας) και δήλωσε πως θα απαγορεύσει (!!!) την αυριανή διανομή πασχαλινών τροφίμων της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες (που εξαθλίωσαν εκείνοι που τον στηρίζουν)! Αυτό μάλιστα το ανακοίνωσε προ ολίγου με μια απίστευτη ανάρτηση στο… facebook, στην οποία ξερνάει χολή και μίσος. Ιδού:

«Τις ημέρες κατάνυξης και αγάπης διάλεξε η Χρυσή Αυγή για να κάνει επίδειξη πρόκλησης, με....
συσσίτια μίσους, στην πιο κεντρική πλατεία της χώρας και της πρωτεύουσας, την Πλατεία Συντάγματος. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη και πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης. Καθιστούμε απολύτως σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι ο Δήμος Αθηναίων θεωρεί τη σχεδιαζόμενη αυριανή συνάθροιση αυθαίρετη και παράνομη και θα κάνει ό, τι επιβάλλεται προκειμένου αυτή να μην πραγματοποιηθεί».
(ΥΓ): Λόγω των ημερών δε θα κάνουμε σχόλια. Τα συμπεράσματα δικά σας!

πηγή

5 σχόλια:

  1. Τα 'χει παίξει ο λαθρολάγνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ2 Μαΐου 2013 στις 12:56 π.μ.

    Θα πάρεις τα τέτοια μας λαθροκαμίνη !

    Έλα να μας σταματήσεις αν είσαι άντρας, ξεφτίλα !

    Άντε, ν'ανέβουν ακόμα περισσότερο τα ποσοστά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΑ ΤΑΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ...
    ΡΕ ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗ ΣΑΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "Ελληνες" έχουμε περιέλθει σε τετοια κατάντια που "ψηφίζουμε" για δημαρχο της πρωτεύουσας της χωρας ενα ασπόνδυλο το οποιο θεωρεί την διανομή τροφίμων σε Ελληνες, "συσσίτιο μίσους" και "προσβολή στους δημοκρατικους πολίτες".
    Εαν τα συσσίτια για το ΑΙΜΑ ΜΑΣ είναι προσβολή για τους δημοκράτες, τοτε οι δημοκρατες ειναι νοσος και θα πρέπει να παταχτούν ανελέητα.
    Αλλο ενα δειγμα κατάντιας μας ειναι οτι αυτη η λοίμωξη εχει την δυνατότητα να ευδοκιμήσει η έξαρση και ο παροξυσμός αυτης της πανούκλας πλεον ειναι ανατριχιαστική και ακομα μεγαλύτερο το θρασος που εχουν να προβαίνουν δημοσίως σε τέτοιου ειδους δηλώσεις, την ιδια ωρα που ουσιαστικα οργανώνουν εισβολείς υπανθρωπους να ανθελλην- υστεριασουν εντός των πόλεων των προγόνων μας παραβαίνοντας οι ιδιοι το σύνταγμα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΓΗΙΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών