Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 01, 2013

Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής


Άθλια συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Μία νέα άθλια συκοφαντική επίθεση κατά του Εθνικιστικού Κινήματος σημειώθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα των συντακτών, οι ιστότοποι zougla και tvxs, καθώς και άλλα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα προχώρησαν στη δημοσίευση ενός ακόμη αισχρού και χυδαίου ψεύδους. Αποπειράθηκαν να συνδέσουν τον δράστη της δολοφονίας της άτυχης 23χρονης στην Νέα Μάκρη με... την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε αποσπάσματα από σχετικό άρθρο και φρίξτε:

"Δολοφονία με νεοναζιστική οσμή. Εξέπνευσε η.....
23χρονη που είχε κτυπηθεί άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της.  Του Μάνου Τσαλδάρη. Είκοσι τέσσερις ημέρες μετά τον δολοφονικό ξυλοδαρμό της, έσβησε χθες μια 25χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε άγρια από τον χρυσαυγίτη φίλο της πάνω σε καβγά για ασήμαντη αφορμή".
Τα άθλια και ανυπόστατα ψεύδη των συκοφαντών μας δεν χρίζουν απαντήσεως. Τον λόγο θα έχει σύντομα η Δικαιοσύνη. Ήδη το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου. 

8 σχόλια:

  1. Ξεραν τις πολιτικες πεποιθήσεις του εν λογω οι καθεστωτικες δημοσιογραφισκικες ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?
    Αυτα τα πράγματα πλεον ειναι αδιανόητα αναρωτιέμαι ποιους δεν στρέφουν εναντίον τους, ποιους πείθουν και ποιους δεν αφυπνίζουν πλεον.
    Πλεον τα τροχαία ατυχήματα οι λαχανοφυλλαδες θα ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ οτι τα προξενούν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μόνο τα τροχαία, αλλά και τις πυρκαγιές και τους σεισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι αντιδράει το κτήνος του διεθνισμού, όταν ανοίγει η γής κάτω απο τα πόδια του ...

    Βγάλτε διαβατήρια καθάρματα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....
    ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτό το λαχανόφυλλο το ίδρυσαν δημοσιογράφοι, που έμειναν χωρίς εφημερίδα, όταν έκλεισε η προδοτική Ελευθεροτυπία του Τεγόπουλου. Εκτυπώνεται στα πιεστήρια της Καθημερινής του Αλαφούζου, που την τροφοδοτεί και με δημοσιγραφικό χάρτη. Φιλελεύθεροι και μαρξισταί μαζί, διότι αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος.
    Σ΄ αυτή τη φυλλάδα γράφει και ο Δημήτρης Τρίμης αρχηγός των εθνοφθόρων « Ιων», φανατικός κομμουνιστής και ύπερμαχος των σχεδίων του αμερικανοσιωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το ιδιο σκεπτικο παντα ολες οι αξιοποινες πραξεις που συντελουνται στην Ελλαδα, και ομιλω για αυτες που προερχονται απο Ελληνες,δεν ειναι εργο καποιων ψηφοφορων;Ολοι οσοι εγκληματουν κατι ψηφιζουν,αρα η ολοι οι παραβατικοι Ελληνες ειναι χρυσαυγιτες, πραγμα αδυνατον βεβαια η ολη η αριστεραντζα του κερατα κριτικαρη επιλεκτικα.Θα πει κανεις ειναι ποτε δυνατον; Θελουνε βρωμοξυλο οι αλητες.Χθες ακουσα στην ελληνοφρενεια καποιον ακροατη ενοψει προφανως καποιου χειρουργειου να αναρωτιεται πως θα αποφυγη να δεχθει αιμα απο χρυσαυγιτη ειδαλως προτιμα να πεθανει.Το εχω ξαναπει η συμβιωση μαζι τους δεν ειναι πλεον εφικτη,ετσι τουλαχιστον νοιωθω εγω προσωπικα.Το ξεκαθαρισμα που θα γινει ετσι η αλλιως πιστευει κανεις οτι θα ειναι ειρηνικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως όντως πολύ δεν ανεχόμαστε πλεον την συμβίωση μαζι τους.
    Επισης του συγκεκριμένου εγω του εύχομαι καλα σαράντα του καρκινώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο εξής όταν δεν θα αναφέρουν τις πολιτικές πεποιθήσεις των εγκληματιών θα ξέρουμε ότι ανήκουν στο λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών