Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

Η "δημοκρατική" Αριστερά του......"συνταγματικού τόξου"

Κάνοντας μια ανασκόπηση της σημερινής ειδησεογραφίας δεν γίνεται παρά να κάνεις μερικές στάσεις στην "αριστερή" ή καλύτερα να πούμε μποσεβικική πολιτική σκηνή.

Ξεκινώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν και τον Mr Alexis που βρέθηκε σε μια καφενειακή διάλεξη με τον γνωστό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν (εβραίο το γένος που ασπάστηκε το....βουδισμό και υβριστή του Μεγάλου Αλεξανδρου που τον παρουσιάζει σε ταινία του σφαγέα - κίναιδο) και τον μαρξιστή Σλαβόι Ζίζεκ συζητώντας για την...Ευρώπη.

Ο Σλοβένος φιλόσοφος είχε μια πάρα πολύ...."δημοκρατική" ιδέα που παραπέμπει στα αλήστου μνήμης στρατόπεδα συγκέντρωσης της κομμουνιστικής Ρωσίας του Στάλιν λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Πρέπει να κάνουμε ένα πείραμα...Αν δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι στις επόμενες εκλογές να τους στέλνουμε στα γκούλαγκ."
(ΒΙΝΤΕΟ για τους δύσπιστους)
Ο Τσίπρας σε αμηχανία (ίσως δεν κατάλαβε τίποτε άλλο πέρα από το "gulag") δεν σταμάτησε τον ομιλητή και.....
συνέχισε να τον ακούει με ιδιαίτερη προσήλωση.

Το ΚΚΕ από την άλλη που έχει αρνηθεί το Σύνταγμα, δεν πιστεύει σε αυτό, αλλά στη "δικτατορία του προλεταριάτου" κατά δήλωσή του, και νοσταλγών βεβαιωμένων των γκούλαγκ και του "πατερούλη", εφάρμοσε την πολιτική της ΤΣΕΚΑ για ένα στέλεχό του που δεν συμμορφώθηκε με τον κανόνες των....σοβιέτ του Περισσού.

Ένας καθηγητής, ονόματι Ζωγράφος, και χρόνια εκλεγμένος συνδικαλιστής σε δημοτικό συμβούλιο και σε φορείς των εκπαιδευτικών, ήθελε να διεκδικήσει τη θέση του Διευθυντή σε δημόσιο αλλά ο νέος Στάλιν του Περισσού το έκρινε...μεμπτό και τον διέγραψε από μέλος του ΚΚΕ, τον ανάγκασαν να παραδώσει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο και του κατάργησαν το δικαίωμα του "εκλέγεσθαι" στο μέλλον...

Ας αφήσουμε όμως τον ίδιο να διηγηθεί:
Ο κ. Ζωγράφος, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, διεγράφη από το ΚΚΕ γιατί κατέθεσε στον προσυνεδριακό διάλογο του κόμματος άποψη αντίθετη από αυτή της ηγεσίας, σχετικά με το αν μπορεί κάποιο μέλος του ΚΚΕ να διεκδικήσει τη θέση του διευθυντή Δημοτικού Σχολείου.
Ο δάσκαλος, για την διαγραφή του λέει ότι: "Ψήφισαν τη διαγραφή μου εκπαιδευτικοί λιγότεροι από τα δάχτυλα του ενός χεριού, και παρόλα αυτά χωρίς ομοφωνία. Δεν δέχτηκαν μάλιστα ούτε τη δήλωση της ίδιας της εφημερίδας, ότι αναδημοσίευσε το κείμενο από το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ». Η άτεγκτη καθοδήγηση είπε ότι δεν δέχεται την αστική αλήθεια. Δυστυχώς όμως γι’ αυτή την έχει δεχτεί πάρα πολλές φορές, φυσικά όπου την εξυπηρετούσε."

Σε άλλο σημείο της επιστολής του εξηγεί: "...Εκείνο όμως που ήθελα να αναδείξω είναι τα ανέντιμα μέσα με τα οποία ενοχοποιείται η άποψη που ενοχλεί. Και αυτό γιατί προσκρούει σε μια ηγεσία που ενώ έχει τεράστιες ευθύνες για την εκλογική ήττα και την οργανωτική, ιδεολογική, οικονομική και πολιτική συρρίκνωση του κόμματος, επιμένει να είναι γαντζωμένη στις καρέκλες της."


Υ.Γ.1
"δημοκράτες" λοιπόν στην "Αριστερά" και "αντιφασίστες"...

Υ.Γ.2
Τα ΜΜΕ θα συνεχίσουν να καλούν τους "συντρόφους" για κοινό μέτωπο εναντίον του....φασισμού;!

Υ.Γ.3
Πόσο δυστυχισμένοι να νοιώθουν άραγε ορισμένοι μπολσεβίκοι - κομισάριοι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ που τα γκούλαγκ έχουν καταργηθεί...Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για....συμμόρφωση

Υ.Γ.4
Η ΔΗΜΑΡ μέσω του..."συντρόφου" Ρουπακιώτη φρόντισε σήμερα "δημοκρατικά" να συνεχιστεί, χωρίς καμμια συνέπεια, η ανθελληνική ρητορεία ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για τη γενοκτονία των Ποντίων πρώρα από τον Κεμάλ και μετά από τον Στάλιν.

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Μαΐου 2013 στις 8:51 μ.μ.

    Πολύ θα ήθελαν οι σύντροφοι Τσιπρώφ, Κουτσουμπώφ και Κουβελώφ να ζούμε στην ΕΣΣΔ του πατερούλη Στάλιν και να μας έστελναν σε κάποιο γκουλάγκ, αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη.

    Το είχαμε πει από την αρχή ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε όχι μόνο για να μείνει, αλλά και για να νικήσει !

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών