Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να αναγκάζονται να το γράψουν και τα καθεστωτικά μέσα, σημαίνει ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής στον Δήμο της Αθήνας είναι αδύνατο να την κρύψουν. Οι Εθνικιστές έρχονται!

Είναι κοινή πεποίθηση πια, την οποία αρχίζουν να παραδέχονται και αρκετά ΜΜΕ, ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει τον πρώτο λόγο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες σε όλη την επικράτεια. Όπως μάλιστα δήλωσε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής πρόσφατα για τον Δήμο Αθηναίων: "Ο Δήμος στις επόμενες εκλογές θέλουν δεν θέλουν θα γίνει δικός μας".

Παραθέτουμε αυτούσιο το χθεσινό άρθρο της εφημερίδας "Δημοκρατία": Καλπάζει η...
Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας. Οι διεργασίες στα κόμματα συντελούνται με φόντο και τις δημοτικές εκλογές. Ειδικά για την Αθήνα, πάντως, κρίσιμη παράμετρο που θα επηρεάσει τη στρατηγική τους αποτελεί η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στις μετρήσεις που διεξάγονται τα ποσοστά της ενισχύονται αλματωδώς και, αν οι σημερινές τάσεις διατηρηθούν, η συμμετοχή της αν μη τι άλλο, στον δεύτερο γύρο θεωρείται πολύ πιθανή.

 Οι ισορροπίες είναι βέβαια εύθραυστες και για το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου, καθώς έχει να διαχειριστεί μέχρι τότε δύσκολες καταστάσεις, όπως φάνηκε και από τα γεγονότα της Παρασκευής στη Βουλή. Επίσης, υπάρχει εν όψει και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αν και ορισμένοι εκτιμούν ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να διευρύνει την επιρροή της".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών