Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΟΛ: ΞΥΠΝΑΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απευθύνει με ύφος υπερ-κυβέρνησης αυτής της χώρας, που δε σηκώνει καμία αντίρρηση, η ναυαρχίδα του διαβόητου Συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ), εις ότι αφορά το μείζων πρόβλημα (για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα…), αυτό της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, το υπερκράτος του Συγκροτήματος βάζει χοντρό χέρι σε όλους, στα κόμματα, στους δικαστές, στον επικεφαλή της Εκκλησίας, στον Δένδια (Ce n’ est pas possible!), ακόμα και σε συναδέλφους του «νταβατζήδες», ότι εκτελούν… πλημμελώς το έργο που τους έχει ανατεθεί από τους παγκόσμιους εξουσιαστές (τοκογλύφους), το οποίο είναι η… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής. Διατάσσει δε –με ύφος χιλίων καρδιναλίων- τους πάντες να… συνέλθουν και να αναλάβουν τις… ευθύνες τους. Ιδού η… ημερησία διαταγή του υπερκράτους:...


«Ο εξευτελισμός του Κοινοβουλίου δεν ήταν παρά ένας κρίκος στην αλυσίδα των ναζιστικών προκλήσεων. Τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας είναι πλέον καθημερινά και, δυστυχώς, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν έχουν κατορθώσει να διαμορφώσουν κοινή γραμμή προάσπισης της δημοκρατίας. Αντίθετα, επιμένουν να αντιμετωπίζουν την απειλή στο πλαίσιο του συνήθους κομματικού ανταγωνισμού και σε κάποιες περιπτώσεις με αβάσταχτη ελαφρότητα, όπως συνέβη χθες με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουν να συνέλθουν άπαντες και να συναισθανθούν τον υπαρκτό κίνδυνο της εξάπλωσης ενός αντικοινοβουλευτικού πνεύματος στην κοινωνία – διότι αυτό είναι που επιδιώκουν οι ναζιστές, με στόχο να επαναλάβουν την πορεία του ινδάλματός τους προς την εξουσία! Ωστόσο η αναχαίτιση της ναζιστικής βίας δεν είναι υπόθεση μόνο των πολιτικών κομμάτων. Επαφίεται στη θεσμική αντίδραση ολόκληρης της Πολιτείας, η οποία ως τώρα εφαρμόζει υποτονικά τους νόμους. Είναι ώρα να αναλάβουν οι θεσμοί την αντιμετώπιση της παράνομης – ως εγκληματικής – δράσης των νοσταλγών του Χίτλερ. Η Βουλή δεν έχει εφαρμόσει ακόμη πλήρως τον Κανονισμό της για τους παραβάτες του. Η Δικαιοσύνη δεν συναισθάνεται τον κίνδυνο που εκπροσωπούν για την έννοια του Δικαίου κάποιοι που οδηγούνται ενώπιόν της. Στα Σώματα Ασφαλείας υπάρχουν νεοναζιστικές εστίες. Η Εκκλησία αποφεύγει να προειδοποιήσει το πλήρωμά της για την απειλή από τις νεοναζιστικές δοξασίες. Και κάποια ΜΜΕ εντελώς αστόχαστα εντάσσουν τις νεοναζιστικές αθλιότητες στο κυνήγι πελατείας! Επιτέλους, ως εδώ! Η συντεταγμένη Πολιτεία δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Είναι η ώρα των θεσμών!».

(ΥΓ): Μετά από την ανάγνωση του παραπάνω κειμένου, ελπίζουμε να σας λύθηκε επιτέλους η απορία για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο!

πηγή

23 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ20 Μαΐου 2013 στις 9:12 μ.μ.

    Κάποιος να ενημερώσει τον ΔΟΛ ότι το νερό έχει μπει στ'αυλάκι και το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι λοιπον καιρος να σταματήσει η δημοσιογραφισκικη ασυδοσία των καθεστωτικών εγκληματιών και νοσταλγών του Στάλιν και του Ρουσβελτ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε απλυτε τράβα στους λαθροκανίβαλους αγαπητικούς σου να σε ισιώσουν

      Διαγραφή
    2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής21 Μαΐου 2013 στις 7:58 π.μ.

      @ Ανώνυμος21 Μαΐου 2013 - 1:39 π.μ...Αναρχομαλακα γιε πουτανας, σου ειχαμε ζητησει να πεις στην μανα σου πώς πρεπει να βαζει κραγιον οταν ερχεται για βιζιτα...Της το ειπες ?? Γιατι εμεις που ΓΑΜΟΥΜΕ την μανα σου την θελουμε σωστα βαμμενη..

      Διαγραφή
    3. Υπάλληλος του ΔΟΛ ε κατσαριδα?

      Διαγραφή
  3. Είναι η ώρα των θεσμών. Πράγματι συμπατριώτες. Είμαι κι εγώ όπως κι εσείς από αυτούς που θέλουν να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι θεσμοί. Να εφαρμοστεί επιτέλους ότι ορίζεται από το Σύνταγμα της χώρας μας. Οι μόνοι που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα άρθρα του Συντάγματος και τους νόμους του κράτους είναι οι μέτοχοι του Κοινοβουλίου. Διότι για μετόχους πρόκειται που μετέτρεψαν το Κοινοβούλιο σε χρηματιστήριο. Αυτοί οι ¨δημοκράτες¨ με την κάλυψη των καναλιών και των φυλλάδων καταστρατηγούν τα πάντα προς όφελός τους και απόκτηση πλούτου. Αυτοί είναι οι ναζιστές, οι ρατσιστές, ο πραγματικός κίνδυνος της χώρας. Κάποτε υπήρχε αξιόλογη τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικα. Τωρα υπάρχει μόνο σαβούρα. Το ξέρετε γιατί βλέπετε τις τηλεθεάσεις σας και τις πωλήσεις σας να κατρακυλούν καθημερινά. Και χωρίς τύπο και τηλεόραση είσαστε πεθαμένοι. Ως πότε πιστεύατε ότι θα μας πασσάρατε την σαπίλα και την σαβούρα σας; Πας να πάρεις καμμιά εφημερίδα όχι για να διαβάσεις πλέον αλλά για καλύψεις το πάτωμα για το βάψιμο. Έχουμε κουραστεί τόσα χρόνια με όλους αυτούς τους θεατρίνους παπαδάκηδες, μενεγάκηδες, στάηδες, τριανταφυλλόπουλους, πρετεντέρηδες, τράγκηδες και κάθε κατιναριό που καθημερινά επί τόσα χρόνια σουλατσάρουν σαν εθνοσωτήρες και καταξιωμένοι. Εκπομπές χωρίς επίπεδο, χωρίς ενδιαφέρον, χωρίς προετοιμασία και διασταύρωση πληροφοριών. Κύριοι οι καιροί άλλαξαν. Κάθε μέρα όλο και πιό πολλοί σας απορρίπτουν και το ξέρετε. Ειναι ελάχιστα τα σπίτια χωρίς ένα κομπιούτερ. Ένα παράθυρο στον κόσμο. Εκεί ειναι που την κάτσατε τη βάρκα. Δεν σας χρειαζόμαστε καθόλου και για τίποτα. Η όποια ενημέρωση και διασκέδαση παρέχεται διαδικτυακά, εύκολα, επιλεκτικά και ποιοτικά. Χτυπηθείτε κάτω σαν χταπόδια λοιπόν. Ο κόσμος δεν περιμένει να μάθει πλέον από εσάς ποιά είναι η ΧΑ. Βλεπει τον πόλεμο, τις προπαγάνδες σας και την λασπολογία σας κατά της ΧΑ και ξέρει πολύ καλά το λόγο. Από που προέρχεται άραγε το ποσοστό της ΧΑ; Ήρθαν οι λαθρομετανάστες και ψήφισαν υπέρ της; Όχι αγαπητοί μου. Είναι ο απλός Ελληνας που πονάει καθημερινά. Η Ελληνίδα μάνα που άκουσε ότι το παιδί της σήμερα διδάχτηκε από το δάσκαλό του προσευχή στον αλλάχ. Ειναι ο μαθητής που δίνει πανελλήνιες για ένα σκοτεινό μέλλον. Ειναι ο συνταξιούχος που δεν έχει λεφτά για τα φάρμακά του. Είναι ο ανάπηρος πολέμου που είδε την βουλευτίνα να βγαίνει από το Βουλή για να μη τηρήσει ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των αδελφών μας Ποντίων. Ειναι ο Θεσσαλονικιός Συνέλληνας που είδε ότι ο δήμαρχος της πόλης του κοιμήθηκε και δεν πήγε στην κατάθεση στεφάνου, ενώ ξημεροβραδιάζεται για την οργάνωση του gay parade. Είναι ο φαντάρος που υπηρετεί στη μεθώριο και βλέπει τα τούρκικα πλοία και αεροπλάνα να κάνουν παραβιάσεις. Είναι η οικογένεια του βιοπαλαιστή που σφάχτηκε χαράματα πηγαίνοντας για το μεροκάματα. Είναι ο ένστολος που δεν μπορεί να πει το Εθνικό του Ύμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο ενα ανθελληνικό γουρουνακι που θεωρεί "δημοκρατική" υποχρέωση την εξύβριση της Χ.Α. Τυφλωμένος ων απο την σιωνιστική-μαρξιστική προπαγάνδα δεν βλέπει την κατάσταση στην οποία οδήγησαν την Ελλάδα τα βρωμερα κόμματα του "συνταγματικού τόξου". Η Ελλάς χάνεται και αντί να βρίζει τους καταστροφείς της, βριζει την μονη ελπίδα της. Η σιωνιστική αποβλακωση σε όλο της το μεγαλείο

      Διαγραφή
    2. Tσατόπουλος ο οπισθογεμής21 Μαΐου 2013 στις 8:02 π.μ.

      @ Ανώνυμος21 Μαΐου 2013 - 1:41 π.μ.... Ρε παλι μας ηρθε η μανα σου με πολυχρωμο κραγιον !!! Ρε ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΙΖΙΤΑ ,το καταλαβαινεις??? Και μην μας ξαναπροτεινεις στην θεση της τον πατερα σου απο την Συγγρου !!! Τερμα ,ρε... ΜΟΝΟ την μανα σου ,αν διορθωθη... Αλλιως ,πισω στα Τιρανα και οι τρεις σας !!!!

      Διαγραφή
  4. Είναι ο νησιώτης που ανοίγει το παράθυρό του και βλέπει τις βάρκες με τους λάθρομετανάστες νάρχονται. Είναι τα εγγονια των ηλικιωμένων που σφάχτηκαν στην Ήπειρο. Είναι οι πιλότοι μας που έχουν καθημερινά στα σκοπευτικά τους τους χεσμένους τούρκους και δεν τους επιτρέπεται να κάνουν βολή. Είναι ο παπούς που πολέμησε στην αλβανία και ακούει ότι οι αλβανοι κάνουν κόμμα στην Ελλάδα, Είναι το κάθε παλληκάρι που αποστρατεύεται και οι περισσότεροι βουλευτές του δεν φόρεσαν ποτέ την ένδοξη στολή του φαντάρου. Είναι το γεροντάκι που έκατσε στο παγκάκι να νοιώσει τη ζεστασιά του ήλιου και ο πακιστανός τον έστειλε στο νοσοκομείο ματωμένο. Ειναι ο κάθε ορθόδοξος που βλέπει ότι στη Βουλή του οι περισσότεροι είναι εβραίοι. Ειναι ο καθε χριστιανος που πληρώνει τους φόρους του ενω καθε εβραίος απαλάσσεται. Ειναι, είναι είναι .... Δεν μπορείτε λοιπόν να σταματήσετε το τσουνάμι που έρχεται. Γιατί κουβαλάει τον πόνο του λαού μας. Πληρώνετε τα λάθη σας. Ότι σπείρατε θα θερίσετε. Για ποιούς ναζιστές και ρατσιστές μιλάτε; Προχτές που ψηφίζαμε ΝΔ, και χτες που ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ ή το ανάποδο, ήμασταν δημοκράτες; Είμαστε οι ίδιοι πολίτες Κύριοι που σιχαθήκαμε το ποιόν σας. Κουραστήκαμε να σας βλέπουμε να τσεπώνετε τα λεφτά που εμεις ο απλός λαός ιδρώνουμε για να τα βγάλουμε και να ζησουμε τις οικογένειές μας. Οχι και πάλι Οχι. Ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και πάνω απ όλα η ΕΛΛΑΔΑ, τα παιδιά μας και η πίστη μας στον Κύριο. Όσο και να προσπαθείτε κύριοι δημοσιογράφοι, καναλάρχες και παρουσιαστες να μας παρουσιάσετε ως ναζιστές δεν θα καταφέρετε τίποτα. Απλά γιατί δεν είμαστε. Ειμαστε ο απλός λαός. Γιατί είμαστε οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας. Οι ίδιοι που χτες κρατούσαμε σημαίες πράσσινες και μπλέ και σας δίναμε την ικανοποίηση της εξουσίας. Σας δώσαμε εμεις το δικαιωμα της γενοκτονίας μας. Εξαπατηθήκαμε αλλα ποτε δεν είναι αργά. Ο Χίτλερ για μας ειναι το ίδιο εγκληματίας όσο ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Κεμάλ και όλοι όσοι πάτησαν επί πτωμάτων για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Ναζιστές, ρατσιστές, και γενοκτόνοι είσαστε εσείς που δολοφονείτε τον Ελληνικό λαό και προπαγανδίζετε υπέρ ξενων συμφερόντων. Με τις σαπίλες των ΜΜΕ και με αυτες τις προπαγάνδες ενδυναμώνετε τον Εθνικισμό των Ελλήνων. Μην το ξεχνάμε ποτέ. ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Κάθε στήλη σε εφημερίδα, κάθε ρεπορτάζ σε ραδιόφωνο ή τηλεόραση περιέχουν και ένα ακόμη μαρτύριο μιας Ελληνικής οικογένειας. Πως λοιπόν περιμένετε αυτοί οι απλοί άνθρωποι να πάρουν τη μεριά των δημίων τους; Απλά πετάτε πέτρες στον ανήφορο. Καλά κάνετε λοιπόν και ζοριζόσαστε. Χάνετε καθημερινά την δύναμη που είχατε, πληρώνοντας τα δικά σας λάθη. Κάποια στιγμή πράγματι πρέπει να εφαρμοστουν οι νόμοι και οι θεσμοί. Αυτό προυποθέτει φυσικά την νόμιμη τιμωρία παντός υπευθύνου.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συννελληνα Αριστομαχε ευγε!!!συμφωνουμε εγκρινουμε και επαυξανουμε!!!

      Διαγραφή
  5. ΔΟΛ , MEGA , ANTI 1 , STAR , ALFA , ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΕΡ ΜΕΡΝΤΟΧ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σου ρε Αριστόμαχε. Οχι μόνο τους χώνεις το μαχαίρι, τους το πάς μέχρι το κοκκαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσα χρόνια την είχαν βρεί μια χαρά οι αναρχικοί, οι δειλοί κουκουλοφόροι. Τα προστατευόμενα παιδάκια πλουσίων κουλτουριαρέων και ξώγαμα επωνύμων και βουλευτών. Πέρασε η εποχή που βάζατε τις κουκούλες σας, σκίζατε τη σημαία και πετάγατε τις μολότωφ για να διασκεδάσετε και να γεμίσετε τη μίζερη ζωή που σας έμαθαν οι χασισωμένοι πλούσιοι γονείς σας. Τώρα ξέρετε ότι θα βρεθείτε μπροστά σε παληκάρια που θα σας σπάσουν τα κόκκαλα και θα σας κάνουν κιμά τη μούρη. Που θα σας περάσουν χειροπέδες σε κολώνες και δέντρα για να βλέπει όλος ο κόσμος τις πουστρελέ φατσούλες σας περιμένοντας να σας περιμαζέψουν οι ευυπόληπτοι γονείς σας. Κοπιάστε λοιπόν. Αν σας βαστάει καταστρέψτε ξένη περιουσία ή προσβάλλετε την σημαία και τα λέμε. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρεσει πως οι Χριστιανοδεξιοι προβαίνουν στις ιδιες αναλύσεις για να εξισώσουν τον Φυρερ με τον Σταλιν ξανα και ξανα.
    ΕΛΕΟΣ δεν μιλάω αλλα παρα έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν εγραψα το κειμενο επειδη ομως το αποδεχθηκα θα παρατηρησω τα εξεις.Οορος χριστιανοδεξιος ειναι τουλαχιστον ισοπεδωτικος και απαξιωτικος.Οσον αφορα τον φυρερ και τον σταλιν δεν μου καιγεται καρφακι καθοτι και οι δυο ηταν εχθροι της Ελλαδος,ποιος ηταν ποιο καταστροφικος για την πατριδα μας να το βρουν αυτοι που ασχολουνται με απολιθωματα ιστορικα και μαλιστα ξενης προελευσης.Οπως ειπε και ο αρχηγος, εθνος χωρις θρησκεια ειναι καταδικασμενο εξαλλου η επανασταση του 21 εγινε στο ονομα της Αγιας Τριαδος.

      Διαγραφή
    2. Δεν εχω σκοπο να ανοίξω τέτοιου ειδους συζήτηση, την εχω αποφύγει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, αλλα οπως κάποιοι θεωρούν την Χριστιανικη θρησκεία μη ελληνική αλλα την ανέχονται ετσι και συγκεκριμένα άτομα θεωρούν τον Αδολφο Χιτλερ εκφραστή της σύγχρονης εθνοφυλετικης πολιτειακής κοσμοθεασεως.
      Το "ξενης" προέλευσης λοιπον είναι άκρως σχετικό και αναλύσιμο.
      Εαν είναι ισοπεδωτικό το "Χριστιανοδεξιος" τοτε το "ειστε ναζι και ο Χιτλερ είναι ίδιος με τον Κεμαλ" αναρωτιέμαι τι είναι.
      Δεν θεωρώ οτι ειναι ρεαλιστικό να κατανοησει ο μέσος χριστιανοεθνικοφρων τι εστι εθνικοσοσιαλισμος αλλα έχει και η δική μας ανοχή τα όρια της.
      Εναντίον της εβραιοαγγλοκρατουμενης "Ελλάδος" είμαι και εγω πάντως.

      Διαγραφή
    3. Μην κάνουμε τη χάρη στα αναρχομιάσματα που μας τρολλάρουν συστηματικά αυτές τις μέρες και διοχετεύσουμε τον εκνευρισμό μας σε συναγωνιστές.

      Πάϊπερ και Αρμόδιε είμαι κάτι παραπάνω από βέβαιος ότι μπορείτε να συγκρατηθείτε

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Αγαπητε Πασπαρτου γνωρίζεις πολυ καλα οτι συγκρατούμαι συνεχώς και ΥΠΕΡ του δέοντος οταν πρόκειται για τετοιες περιπτώσεις, επισης γνωρίζεις οτι γράφτηκαν δεκαδες φορες τωρα τελευταια τα ανάλογα αλλα δεν αντέδρασα.
      Αντι να ασχολούνται με τους εθνικοσοσιαλιστες, οπως και εμεις δεν ασχολούμαστε μαζι τους καλυτερα να ασχολούνται με τους εβραιομπολσεβικους οι διάφοροι εθνικοφρονες χριστιανοι και δεξιοί που εχουν αρχίσει να πυκνώνουν εντος του μπλογκ.
      Αναλύσεις που θα εξισώνουν τον Φυρερ με τον Σταλιν και τα λοιπά καθεστωτικά εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικα ανθρωποειδή θα επιδέχονται απαντήσεως.

      ΥΓ ενα ειναι το αναρχομιασμα που μπαίνει συστηματικά αυτον τον καιρο, και του κάνουν την χαρη να του απολογούνται..."δεν είμαστε ναζι εσεις είστε ναζι" και αλλα τέτοια τραγελαφικά.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητε Paspartoy και ετσι θα γινει,τελειωνει εδω.Εξαλλου με τον Παιπερ μας ενωνουν περισσοτερα απο οσα μας χωριζουν.Μας ενωνει ο εθνικισμος η αγαπη για την Ελλαδα η απεχθεια για την μεγαλυτερη μολυσματικη ασθενεια στον πλανητη τον σιωνισμο.Απλα ομως συναγωνιστη Παιπερ ποτε μην ξεχασεις οτι το κομμα που περιμενουμε να στησει στα ποδια της την Ελλαδα η ΧΑ χωρις τους χριστιανοεθνικοφρονες ισως να μην καταφερει και πολλα πραγματα.Οσον αφορα δε αυτους που πιστευουν οτι η Χριστιανικη θρησκεια ειναι μη Ελληνικη τους καλω να ερευνησουν το θεμα καλυτερα.Σαν εναυσμα να αναφερω οτι οταν ειπαν στον Χριστο οτι ερχονται οι Ελληνες να τον ακουσουν τους απαντησε οτι ηρθε η ωρα να δοξαστει το ονομα του Θεου.

      Διαγραφή
    6. Μου αρκει η απάντηση σου.
      Ενα πραγμα μας ενώνει, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ, ολα τα αλλα δεν της παρούσης φιλτατε Αρμόδιε.
      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

      Διαγραφή
  9. Τσατοπουλος ο οπισθογεμής21 Μαΐου 2013 στις 11:55 π.μ.

    Ζητω συγγνωμη απο το forum για την γλωσσα των παραπανω σχολιων μου αλλα την προσαρμοζω στον χυδαιο αναρχα, που προσπαθει να ψαρωσει καποιους με την αδερφιστικη χυδαιολογια....Αν πρεπει σβηστε και τις δικες μου ανταπαντησεις μετα το σβησιμο της δικης του βρωμιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ύφος ενός σχολιαστή πάντα πρέπει να προσαρμόζεται με το σκεπτικό του ποιον έχει απέναντι του και το ύφος της γραφής που αυτός αντιλαμβάνεται...σε έναν αναρχοσυμμορίτη απαίδευτο και ελεεινό υβριστή δεν μπορείς να σχολιάζεις παρά μόνο σε ανάλογο ύφος δια τον απλούστατο λόγο ότι δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί και αλλιώς (με κύρια προϋπόθεση βεβαίως ότι είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται όπερ σημαίνει ότι δεν έχει πάρει ναρκωτικά την ώρα που γράφει τα σχόλια του)...
      Οπότε δεν χρειάζεται να απολογείσαι...βεβαίως τον τελευταίο λόγο έχει πάντοτε ο διαχειριστής της ιστοσελίδας που μας φιλοξενεί και μας αφήνει να εκφράζουμε τις απόψεις μας...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
  10. Τσατοπουλος ο οπισθογεμής21 Μαΐου 2013 στις 7:44 μ.μ.

    Ευχαριστω, Αντιγνωμων...Δεν ειναι ξερεις το συνηθες λεξιλογιο μου... Αλλα αν χρειαστει πεφτω στο επιπεδο του αλητη που τρολλαρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών