Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

Γέλιο μέχρι δακρύων...Ξεκατινιάσματα στο φουσκωτό των Αν.Ελ μεταξύ των βουλτευτών του!

Το πάνε για οριστικό κλείσιμο το....μαγαζί ή καλύτερα να πούμε τη....μαρίνα οι Αν.Ελ. καθώς καθημερινά έχουμε και ένα επεισόδιο ξεκατινιάσματος μεταξύ των στελεχών του.

Ο Κουΐκ πριν από μερικές μέρες σε ραδιοφωνικό ΜΜΕ ανακοίνωσε ότι αν και εκπρόσωπος του κόμματος δεν γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο Πρόεδρος Πάνος και ενημερώνεται από τα tweets του τελευταίου.

Σήμερα ήταν η σειρά να πιαστούν μαλλί με μαλλί δύο βουλευτίνες του κόμματος των "καμμένων" καθώς η μια υπονόησε σε δήλωσε ότι η άλλη είναι "εφιάλτης" και "αποστάτης"...

Σε σχέση με το σημερινό παραπολιτικό της εφημερίδας «Ελλάδα αύριο» - αναπαραγωγή χθεσινής δημόσιας δήλωσης της βουλευτή Κοζάνης του Κινήματος Ραχήλ Μακρή, το οποίο κλήθηκε να σχολιάσει η.....
Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, η Βουλευτής Μαγνησίας με την ιδιότητα της αναπλ. Γραμματέως της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισημαίνει:
«Είναι εξαιρετικά άβολο για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας και τελείως ανώφελο για το Κίνημα να αναγκαζόμαστε να σχολιάζουμε ενώπιον δημοσιογράφων, ατυχείς δηλώσεις όπως η χθεσινή της συναδέλφου Ραχήλ Μακρή στην προσωπική της ιστοσελίδα.
Κυρίως όμως είναι ανεξήγητο να ακούμε ξαφνικά αυθαίρετες καταγγελίες για ανώνυμους «εφιάλτες», ιδιαίτερα μετά το εξαιρετικά πετυχημένο ιδρυτικό μας συνέδριο που αποτέλεσε την κορύφωση της ενωτικής πορείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο, τις αποφάσεις του οποίου στήριξα από την αρχή.
Η σκοπιμότητα των γραφομένων εκ μέρους της συναδέλφου βουλευτή στο Facebook, τα οποία δυστυχώς αναπαράγονται από ΜΜΕ περιγράφοντας «συκοφάντες» που χύνουν εναντίον της «λάσπη και δηλητήριο», αναμφίβολα προκαλεί σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν τώρα.
Ως αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας ζήτησα από την συνάδελφο να προβεί δημόσια σε άμεση διευκρίνηση ή ανασκευή των λεγομένων της. Η πράξη αυτή είναι απολύτως επιβεβλημένη, ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δέχονται ένα καταιγισμό κακόβουλων επιθέσεων από μίσθαρνα όργανα της Συγκυβέρνησης.
Σε κάθε περίπτωση, η αίσθηση συλλογικότητας αλλά και προσωπικής ευθύνης των μελών της Κ.Ο θα διαφυλαχθεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σαν κόρη οφθαλμού».

2 σχόλια:

  1. Ο βαμμένος φτιάχνει σούσι δεν ασχολείται μ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα κόμμα πού έφτιαξαν οί περιούσιοι γιά νά τσοντάρει τόν ΣΥΡΙΖΑ (όταν έρθει ή ώρα....)
    Τά περί ...πατριωτισμού καί τά ...τοιαύτα (έ κάτι πρέπει νά έλεγε ό Πάνος , πώς θά έφτιαχνε τό κόμμα ....???? ) . Υ.Γ. Πιστή αντιγραφή Καρατζαφέρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών