Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Μ.Βαρβιτσιώτης δηλώνει: "Προτιμώ να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ παρά Χρυσή Αυγή"

Η προσωποποίηση του όρου "ελαφροδεξία" είναι ο Μ. Βαρβιτσιώτης:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την απίστευτη δήλωσή του...

3 σχόλια:

  1. Aυτοι που αυτοχαρακτηριζονται Δεξιοι, Εθνικοφρονες, Πατριωτες, Αντικομμουνιστες και ψηφιζουν την Ν.Δ. να τον χαιρωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να ντρέπεται ο υπερασπιστής του δικαιώματος των αναρχικών να καίνε την ελληνική σημαία; Μέλος του ιδίου απο-κόμματος με τον Σύριζα δεν είναι; Του επονομαζόμενου "συνταγματικού επουράνιου τόξου"...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βρήκες όλα έτοιμα από το μπαμπάκα σου λεβέντη μου. Για πές μας, έχεις κανένα ένσημο εργασίας; ΟΧΙ δεν έχεις, Κι αυτό γιατί ο μπαμπάς φρόντισε γιαυτό. Αυτός αποσύρθηκε όταν είχε φάει αρκετά και μας φόρτωσε και το γιό μετά για να συνεχίσει τη μάσα και να τροφοδοτεί την οικογένεια. Αντε λοιπόν μωράκι μου κι άδειασέ μας τη γωνιά. Η εποχή της κάθε οικογενειοκρατίας έχει περάσει. Δεν ξαναβγαινεις λόγω του μπαμπούλη σου γαιτανάκι μου. Και φυσικά προτιμάς το σύριζα το ΚΚΕ και την ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ ακόμα προκειμένου να επιβιώσεις. Γιατί από ιδεολογία ξέρουμε τι πιστεύεις. Στη μάσα απ´ όπου κι άν προσφέρεται. Στη μάσα εισαι μονίμως, αλλά με τα δικά μας λεφτά. Και ξερεις οτι είσαι τελείως άχρηστος. Δεν κάνεις ούτε για ανιδείκευτος υπάλληλος, όχι για πολιτικός. Και τη μάνα σου θα πουλήσεις ρε τσόφλι προκειμένου να είσαι σε ένα κόμμα, έστω και θυρωρός.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών